Poradna duly
Jana Čurdová
Mě se to stalo den po sexu navíc jsem měla zácpu. Takže jsem na velké byla asi půl hodiny a snažila se moc netlačit
A když jsem se utřela tak tam byl takový hlenovytý útvar + tmavě hnědý až načervenalý. Ale pak ten další den jsem už jenom malinko špiňila.A pak ještě jeden den malinko a pak dobrý.
Omlouvám se za popis.
Jezi: jinak ty kvasinky jsou u těhulí běžně, páč se změní prostředí v pochvě a je to hned, no. A zítra dej vědět co ti Dr řek a kdy jdeš na KO…
Jezi , to js ráda, že to nezanedbáš a zítra tam zajdeš!! ![]()
Holky, jak tu píšete o těch výtocích, vy nějaký máte??? Já vůbec ![]()
Medu: Já měla ale jak jsem měla ty kvasinky tak jsem měla čípky a mast. Tak te´d nemám skoro žádný. Jen trošku.
Daisy , vím, že těhulky psaly, že mají pořád mokro, já tedy aspoň 14 dní vůbec
..tak ty taky jen malinko, hmm
Bef , GD začínají ![]()
Jezi, tak to je fajn, že zítra už půjdeš. Budeme netrpělivě čekat na zprávy
.
Medu, já mám takový hustý bílý výtok, ale ptala jsem se dr. a říkala, že to je v těhu normální…
Tak já upaluju na nákup, domů a vařit. Stavím se tu odpoledne.
Zatím se mějte krásně..
Medu …jj nechci to zanedbat …sand mě zítra nebo pozíří vezme..
jinak výtok mám …
Samy ..ahojky ..zítra tam budu volat ..ale nevím, kdy mě vezme ..
…tak já jediná vůbec nic
![]()
jinak js snědla asi 5 koláčků a děsně mě pálí žáha, to js tomu zase na:,–(ila korunu
![]()
Holky, ufounek 7tt
- http://flickr.com/…n/304334264/
Jezi jak pisou holky bude to v poradku, zitra zavolej at te vezme co nejdriv a da ti treba nejake tabletky ![]()
Medu jeee to vypada divne co??
![]()
Normalne jsem tak nafoukla ze mam rozeple kalhoty
![]()
Medu: jo,jo sleduji,ted je reklama ![]()
Já mám taky trošku výtok-spíš bílý,ale já ně trpím odjakživa,takže to neřeším. Onehdy mi dr.řekl,že je to normální u každé ženy,která pohlavně žije ![]()
Nikdy mi žádné zaléčení extra nepomohlo,prostě jsem velký sponozr „alldaysek“…
Jdu se nachystat,ve 3 je tu pro mě táta.
Hele kde jste vsechny????? Staci ze jsem ve snazilkach zustala sama a i tady nikdo neni
![]()
tak jsem tu, zase jsem koukam nejukecanejsi cast dne prospala ![]()
jezi je dobre ze zitra volas doktorovi, nezapomen mu rict to co ted tady nam, ne ze jen zavolas a nechas se objednat za sto let ![]()
Ppeti tak ty jsi zase spala jo?
no ale ja jsem tady porad ![]()
copak budes varit??