Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, vypadá to že sem jen tak občas nakouknu … Mám pocit , že nemám co psát
Ale všem vám přeji pohodové těhotenství , nebo rychlé otěhotnění
Ahojky holky ..
jj zavolam a povím ..ale možno že jsem fakt jen plašila ..ale fakt se teď nějak více bojím něž s Ondřejem …
ale fakt to byly je takové 2 nahnědlé hrudky..a pak jak jsem to zkoumala tak jsem si to tam asi jen papírem odřela ..omlouvámse za ten popis …
.ale zavolam určitě …ale svědí ![]()
Ahojky , tak ten můj chlap podlehl své zvýšené aktivitě o víkendu, (páteční narozeninová oslava s kapelou do 3h do rána, oprava střechy v sobotu a následný koncert s kapelou do půlnoci mu daly evidentně velmi zabrat…
)
Už včera měl skleněné oči a bylo mu divně, dneska mi volal z práce, že je mu pěkně zle, tak asi abych radši jela zase k našim, abych to nechytla… ![]()
Asi chřipka, bolí ho klouby, v krku, hlava, zkrátka vypadá pěkně blbě ![]()
Tak jsem mu nakoupila léčivo, uvařila, uklidila, připravila mu pelech na stonání a zase vyklidila prostor… ![]()
A alou zpátky k rodičům a štěňatům, odkud jsem v neděli přijela a měla v úmyslu se nevracet aspoň do čtvrtka, abych si od štěňat trochu odfrkla, když má mamka dovolenou a může s nima být zase ona… Člověk míní… hlavně abych to fakt nechytla… To by mě kleplo ![]()
obrazku jejda tak to drzim palecky at to manzu brzy prejde a muzete byt zas pekne spolu ![]()
Ja jsem se ted vratila od kamosky co ma mesicniho kluka tak jsem si ho zas pekne uzila ![]()
A porad me boli bricho a jsem jak balon tak MS asi prijde brzy no uvidim ![]()
Jezy: Držím zítra pacinky ![]()
obrázku: tak a´t se ti drahý brzy uzdraví. Holky já jdu do hajan jsem mrtvá.papa
Dobré ranko přeji všem …
tak dr ordinuje až odpo ..tak uvidím, kdy mě vezme …
ale trochu mám obavy …nejen že nebudu pochválená ale ještě tam půjdu zas s nějakým problémem
Dobré ráno.
Jezi, hlavně se neboj. Já být tebou, tak asi ani nevolám a rovnou tam naklušu. A od čeho tady doktoři jsou, než aby Ti pomohli od problémů, když už nějaký máš. Hlavu vzhůru kočko
.
Obrázku , ať se manža brzy uzdraví a ty se můžeš k němu vrátit. I když se Ti k rodičům nechce, je to určitě lepší, než taky onemocnět..
Katy , tak coooo? Vstávej a testi! Ty mě tedy napínáš
.
Peti, Medu, Befi, Daisy, jak je holky? Co blinkání? Lepší?
Samy ..asi jo ..dopo jedem s Ondřejem ke známé a odpo začíná dr ordinovat a tak tam asi zavolam a dojdu tam..ordinuje až do 5 …
ostatní zdravím ..Meduň…Peta ..Befi ..Daisy …Obrázek ..Malvína
holky..se tak bojííííííííííííííííííííííííííííííííím .......
Jezi, tak se boj, ale víš, že nic se nemá přehánět
.
Uvidíš, že to bude v pořádku. Takovou smůlu 2× mít nemůžeš a ani mít nebudeš
![]()
Dobré ranko ![]()
jezi neboooooooooooj, bude to dobry ![]()
obrazek tak at se ti polovicka co nejrychleji uzdravi - ono taky nemocnej chlap je nadeleni, co si budem povidat
![]()
katy tak kde siiiiiii????
ostatni ahojte, jak se vam dari? ![]()
Ahojky,
Jezi neboj to bude určitě dobrý.....mooooc držím palečky.
Peti tak co už je konec blinkání?
ajik kdepaaak, vcera vecer sem zas letela
sem si rikala ze to jen tak rychle a snadno neskonci …
no nic, tady to ještě vychrupkává, tak já letim obsloužit hafinu a trochu to tu pofackovat ![]()
Prosím tě a stihlas něco už nabrat na váze…s takovýma nevolnostma…
.....přece už by to mělo přestat ne…
Ahojky holky
Tak jak se mate????
Tak ja zas nic nevim
bt stejna jak vcera ale testik bily ![]()
Tak me napadlo ze jestli byla ovu toho 18 DC tak by to na testiku neukazalo co
no asi se rozhodne zitra jestli bt pijde dolu ![]()