JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
437
21.7.08 19:30

Ahoj holky, vypadá to že sem jen tak občas nakouknu … Mám pocit , že nemám co psát :D Ale všem vám přeji pohodové těhotenství , nebo rychlé otěhotnění

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8853
21.7.08 19:54

Ahojky holky ..
jj zavolam a povím ..ale možno že jsem fakt jen plašila ..ale fakt se teď nějak více bojím něž s Ondřejem …
ale fakt to byly je takové 2 nahnědlé hrudky..a pak jak jsem to zkoumala tak jsem si to tam asi jen papírem odřela ..omlouvámse za ten popis … :oops: :? .ale zavolam určitě …ale svědí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
21.7.08 20:08

Ahojky , tak ten můj chlap podlehl své zvýšené aktivitě o víkendu, (páteční narozeninová oslava s kapelou do 3h do rána, oprava střechy v sobotu a následný koncert s kapelou do půlnoci mu daly evidentně velmi zabrat… :? )

Už včera měl skleněné oči a bylo mu divně, dneska mi volal z práce, že je mu pěkně zle, tak asi abych radši jela zase k našim, abych to nechytla… :(
Asi chřipka, bolí ho klouby, v krku, hlava, zkrátka vypadá pěkně blbě :-(
Tak jsem mu nakoupila léčivo, uvařila, uklidila, připravila mu pelech na stonání a zase vyklidila prostor… :roll:

A alou zpátky k rodičům a štěňatům, odkud jsem v neděli přijela a měla v úmyslu se nevracet aspoň do čtvrtka, abych si od štěňat trochu odfrkla, když má mamka dovolenou a může s nima být zase ona… Člověk míní… hlavně abych to fakt nechytla… To by mě kleplo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
21.7.08 21:51

obrazku jejda tak to drzim palecky at to manzu brzy prejde a muzete byt zas pekne spolu :wink:
Ja jsem se ted vratila od kamosky co ma mesicniho kluka tak jsem si ho zas pekne uzila :srdce:
A porad me boli bricho a jsem jak balon tak MS asi prijde brzy no uvidim :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
21.7.08 22:07

Jezy: Držím zítra pacinky :)
obrázku: tak a´t se ti drahý brzy uzdraví. Holky já jdu do hajan jsem mrtvá.papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8853
22.7.08 06:53

Dobré ranko přeji všem …
tak dr ordinuje až odpo ..tak uvidím, kdy mě vezme …
ale trochu mám obavy …nejen že nebudu pochválená ale ještě tam půjdu zas s nějakým problémem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
22.7.08 07:15

Dobré ráno.
Jezi, hlavně se neboj. Já být tebou, tak asi ani nevolám a rovnou tam naklušu. A od čeho tady doktoři jsou, než aby Ti pomohli od problémů, když už nějaký máš. Hlavu vzhůru kočko :wink: .

Obrázku , ať se manža brzy uzdraví a ty se můžeš k němu vrátit. I když se Ti k rodičům nechce, je to určitě lepší, než taky onemocnět..

Katy , tak coooo? Vstávej a testi! Ty mě tedy napínáš :twisted: :wink: .

Peti, Medu, Befi, Daisy, jak je holky? Co blinkání? Lepší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8853
22.7.08 07:20

Samy ..asi jo ..dopo jedem s Ondřejem ke známé a odpo začíná dr ordinovat a tak tam asi zavolam a dojdu tam..ordinuje až do 5 …

ostatní zdravím ..Meduň…Peta ..Befi ..Daisy …Obrázek ..Malvína
holky..se tak bojííííííííííííííííííííííííííííííííím .......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
22.7.08 07:31

Jezi, tak se boj, ale víš, že nic se nemá přehánět :lol: .
Uvidíš, že to bude v pořádku. Takovou smůlu 2× mít nemůžeš a ani mít nebudeš :! :! :! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
22.7.08 07:53

Dobré ranko :)

jezi neboooooooooooj, bude to dobry :!

obrazek tak at se ti polovicka co nejrychleji uzdravi - ono taky nemocnej chlap je nadeleni, co si budem povidat :roll: :wink:

katy tak kde siiiiiii????

ostatni ahojte, jak se vam dari? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3901
22.7.08 07:59

Ahojky,
Jezi neboj to bude určitě dobrý.....mooooc držím palečky.
Peti tak co už je konec blinkání?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
22.7.08 08:07

ajik kdepaaak, vcera vecer sem zas letela :roll: sem si rikala ze to jen tak rychle a snadno neskonci …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
22.7.08 08:09

no nic, tady to ještě vychrupkává, tak já letim obsloužit hafinu a trochu to tu pofackovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3901
22.7.08 08:57

Prosím tě a stihlas něco už nabrat na váze…s takovýma nevolnostma… :o 8O .....přece už by to mělo přestat ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
22.7.08 08:58

Ahojky holky
Tak jak se mate????

Tak ja zas nic nevim :( bt stejna jak vcera ale testik bily :cry:
Tak me napadlo ze jestli byla ovu toho 18 DC tak by to na testiku neukazalo co 8O no asi se rozhodne zitra jestli bt pijde dolu :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí