Poradna duly
Jana Čurdová
katy nojo, jak se nevyspim sem nepouzitelna, ale dneska sem mimo i presto ze sem spala teda, nejak me boli brich jak jsem ted vstala
a varit?
neblazni, nebudu varit, chodim obedvat ke tchyni ![]()
Ppeti no jo jssem zapomela ![]()
Copak te boli brisko?? ale to je normalni tak klidek ![]()
Ja musim jeste hodku a pul vydrzet a doma se musim nejak zabavit abych se dockala rana at se to rozlouskne teda jestli se to rozlouskne
ach jo
Jinak me taky boli bricho a jsem ale strasne nafoukla
tak premyslim z ceho co jsem vcera jedla ![]()
katy budu zitra moc moc drzet palce a kdyby to nahodou nevyslo, tak hlavne nepropadej depresim, tim si fakt nic nepomuzes a i kdyz vim, ze to boli s kazdym dalsim mesicem vic a vic, tak to ze bude depkarit nebo brecet tomu vazne nepomuze …
Ppeti to je prece vim ze brecet a depkovat nepomuze ale znas to proste to jinak nejde
no jo no ![]()
Jak je u vas??tady po dlouhe dobe je celkem teplo a sviti slunicko ![]()
Holky, já usnula u tv a jsem jako praštěná palicí
jdu něco dělat, rozhýbat se, pa zítra ![]()
katy tady je pod mrakem - nastesti - nejak v posledni dobe nemuzu slunicko ani videt.
jdu se nekam odkutalet, je mi furt tak zvlastne
vubec ne dobre, asi budu zase blinkat ![]()
tak jsem se ještě vrátila, sem si říkala že se musím trochu vzchopit
dokonce chystám manželovi k večeři vajíčkovou pomazánku - sem si říkala že vejce by mi nemuseli moc smrdět, zatím jsou ve skořápce takže dobrý, uvidím až je začnu loupat
ale já to zvládnu ![]()
Ppeti tak to teda nevim pac vejce smrdi
![]()
Hehe ty uz chystas veceri a ja jsem jeste neobedvala
jeee jeste 50 minut a padim domu
hura
katy tak sem to dokazala
dokonce sem kousek ty vajickovy pomazanky poslala barunce, tak snad se ji bude libit, bylo tam teda dost cibule, tu bych nerada blinkala
hele a s tim tvym obedvanim, dyk u nas je pet hodin, to bych musela veceret nekdy o pulnoci a to sem uz davno tuha ![]()
holky omlouvam se ze vam sem lezu, vidim ,ze jste neschopne
to ja taky ![]()
Peti hele jak se jmenuje ten moucnik,co mas vyzkouseny z netu, nejdrive to byla Mana tobyla super a pak nejak se to jmenovalo parziske kostky nebo tak nejak, ale nemuzu to nejit diky ![]()
Tak jsem dodělala kuřátko, nacpala jsem si bříško, že mám ještě teď mastnou pusu a nemůžu se ani hýbat
.
Peti, vidíš, jak jsi šikvná, že jsi zvládla pomazánku. A Barunce chutnala? Neblinkala jsi?
A holky nespěte. Víte, jak vám závidím?
.
Katy, budu zítra moc držet palečky. V práci jsem v sedm, tak budu čekat na info.
Jezi, jak už bylo psáno. Dr. řekni všechny problémy, ať Tě objedná co nejdřív…
Ppeti tak jsi to zmakla jo ![]()
No ja zrovna poobedvala
hihi a jak skonci Redakce tak asi pujdu navstivit mimco ![]()
Ale nevim co si oblecu mam bricho vetsi jak kamoska v patem mesici
asi za chvili puknu , to bude teda MS uz to vidim ![]()
Holky tak jsem vás dočetla ale nějak jsem se zakecala s R a už ani nevím co jsem vám chtěla napsat. ![]()