JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8043
21.7.08 15:48

katy nojo, jak se nevyspim sem nepouzitelna, ale dneska sem mimo i presto ze sem spala teda, nejak me boli brich jak jsem ted vstala :( a varit? 8O neblazni, nebudu varit, chodim obedvat ke tchyni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
21.7.08 15:51

Ppeti no jo jssem zapomela :lol:
Copak te boli brisko?? ale to je normalni tak klidek :wink:
Ja musim jeste hodku a pul vydrzet a doma se musim nejak zabavit abych se dockala rana at se to rozlouskne teda jestli se to rozlouskne 8O ach jo
Jinak me taky boli bricho a jsem ale strasne nafoukla 8O tak premyslim z ceho co jsem vcera jedla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
21.7.08 15:53

katy budu zitra moc moc drzet palce a kdyby to nahodou nevyslo, tak hlavne nepropadej depresim, tim si fakt nic nepomuzes a i kdyz vim, ze to boli s kazdym dalsim mesicem vic a vic, tak to ze bude depkarit nebo brecet tomu vazne nepomuze …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
21.7.08 15:55

Ppeti to je prece vim ze brecet a depkovat nepomuze ale znas to proste to jinak nejde :evil: no jo no :roll:
Jak je u vas??tady po dlouhe dobe je celkem teplo a sviti slunicko 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
21.7.08 16:06

Holky, já usnula u tv a jsem jako praštěná palicí :roll: :D jdu něco dělat, rozhýbat se, pa zítra :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
21.7.08 16:08

katy tady je pod mrakem - nastesti - nejak v posledni dobe nemuzu slunicko ani videt.

jdu se nekam odkutalet, je mi furt tak zvlastne :( vubec ne dobre, asi budu zase blinkat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
21.7.08 16:19

Jeee no holky co to je???? 8O se z vas picnu teda :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
21.7.08 16:35

tak jsem se ještě vrátila, sem si říkala že se musím trochu vzchopit :) dokonce chystám manželovi k večeři vajíčkovou pomazánku - sem si říkala že vejce by mi nemuseli moc smrdět, zatím jsou ve skořápce takže dobrý, uvidím až je začnu loupat :lol: ale já to zvládnu 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
21.7.08 16:41

Ppeti tak to teda nevim pac vejce smrdi :lol: :lol:
Hehe ty uz chystas veceri a ja jsem jeste neobedvala :lol: :lol: jeee jeste 50 minut a padim domu :wink: hura

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
21.7.08 16:56

katy tak sem to dokazala :) dokonce sem kousek ty vajickovy pomazanky poslala barunce, tak snad se ji bude libit, bylo tam teda dost cibule, tu bych nerada blinkala :roll: hele a s tim tvym obedvanim, dyk u nas je pet hodin, to bych musela veceret nekdy o pulnoci a to sem uz davno tuha :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
21.7.08 17:01

holky omlouvam se ze vam sem lezu, vidim ,ze jste neschopne :lol: to ja taky :wink:

Peti hele jak se jmenuje ten moucnik,co mas vyzkouseny z netu, nejdrive to byla Mana tobyla super a pak nejak se to jmenovalo parziske kostky nebo tak nejak, ale nemuzu to nejit diky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
21.7.08 17:03

marky odpoved mas u vas ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
21.7.08 17:55

Tak jsem dodělala kuřátko, nacpala jsem si bříško, že mám ještě teď mastnou pusu a nemůžu se ani hýbat :lol: .

Peti, vidíš, jak jsi šikvná, že jsi zvládla pomazánku. A Barunce chutnala? Neblinkala jsi?

A holky nespěte. Víte, jak vám závidím? :lol: .

Katy, budu zítra moc držet palečky. V práci jsem v sedm, tak budu čekat na info.

Jezi, jak už bylo psáno. Dr. řekni všechny problémy, ať Tě objedná co nejdřív…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
21.7.08 18:17

Ppeti tak jsi to zmakla jo :wink:
No ja zrovna poobedvala :lol: hihi a jak skonci Redakce tak asi pujdu navstivit mimco :srdce:
Ale nevim co si oblecu mam bricho vetsi jak kamoska v patem mesici 8O asi za chvili puknu , to bude teda MS uz to vidim :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
21.7.08 19:02

Holky tak jsem vás dočetla ale nějak jsem se zakecala s R a už ani nevím co jsem vám chtěla napsat. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí