Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky!
Vy jste toho zas naštěbetali, teda. 45 minut jsem vás dočítala
jinak dneska ráno mi přišla sms že se bratránkovi narodila holčička Karolínka Jééééé.
Jezi: Držím pacinky na KO. A neboj bude to OK… já první 3 kontroly měla taky děsnej strach. Ale strachem nic nevyřešíš. Snaž se myslet pozitivně. ![]()
Sammi: Neblinkám…Ještě jsem nezačala a snad ani už nezačnu
Doufám. Ťuk, ťuk…
Katy: Držím paciny.....určo tam ty // tentokrát najdeš…Musíš prrrrrrrrrrrrrrsssssssssssskkkkkkkkkkk ![]()
Ajíku tobě posílám pár těhu bacilůůů taky chytej prrrrrrrrrrrrsssssssssssssssssssssskkkkkkkkkkkkkkk
Charis: Vítám tě a gratuluji ke // ![]()
Medu:Co děláš dnes, R. odpoledne má v plánu jed do Nováče a vyhodil by mě na námku a mohli by jsme zajít někam na kávičku…Co ty nato?
medu ja to davam dokupy podle techto stranek http://www.tiny-cz.com , prijdou mi ty obrazky takovy prijemne detsky ![]()
Medu jj to tuleni nebylo pac jsem mela ten mocak ale holky me utesuji ze spermijky muzou i 5 dnu pockat
tak nevim no ![]()
Daisy jee dekuji za prsk ![]()
Jezi tak co? jdes tam odpo?? drzim palecky a neboj dr tady jsou od toho aby nam pomahali a ne od toho aby te zdrbali ![]()
tak sem vam to preci jen nafotila
akorat sem musela brutalne upravit kontrasty a jasy aby jste vubec neco videly ![]()
tohle je teda tukan, vpravo to svisly je dreveny sloup (je to v podkrovi), takze ta vetvicka jakoby pujde z toho sloupu 
a tady zirafa - to vpravo jsou pro zmenu dvere, takze ta zirafa je fakt velika 
Ppeti jeeeee to je superrrrrrr
fakt krasne a az to bude hotove
tak to bude delo, ja chci taky ![]()
Peti , máš to pěkný teda, už se těším, až to bude v barvičkách! ![]()
Katy , no jo, Petule taky vydržely, tak třeba joooo ![]()
Daisy , no kdyby to bylo brzy odpo, tak můžeme
na kolikátou to tak vidíš? R. si zatím bude něco zařizovat? ![]()
Ahojky!
Katy nemáš zač. A doufám že se teda spoň nakazíš, když jsem si poprskala monitor ![]()
Ppeti: Ptáka máš pěkného a ta žirafka. teda jsi šikulka ![]()
Holky tak jsem dnes napsala na spolužáky že jsem těhu. tak snad jsem nic nezakřikla. Na ko jdu stejně až 14.8. A to bych už asi nevydržela. A je jedno jestli to napíšu te´d nebo za týden, že?te´d mám z toho divný pocit abych to fakt nezakřikla? Nebo že by sestřenka ![]()
medu: R. pracuje do půl 4. Takže by jsme odtud vyjížděli asi ve 4. No a R bude dělat toto www.geocaching.com
Holky musím vám říct co se mi včera stalo. Tak jsem myslela že bude tuleníčko. Chtěla jsem R udělat radost, ale začala mě zas děsně bolet kyčel tak z toho nebylo nic ![]()
Daisy , to je na mě pozdě …myslela js tak od 15 do 16h max.
po 16h máme být u babičky
..tak snad příště! a neboj, nic jsi nezakřikla, ty už to můžeš vesele oznamovat, vždyť jsi na konci 1. trimestru
to spíš já jestli js něco nezakřikla, když to vědí v práci …
Jezi , myslím na tebe, js zvědavá, jak u dr.!! Držím pěsti!! ![]()
Daisy tak kycel jo?
no me teda taky sem tam boli a asi vim z ceho, je to jak jsem plevala na te zahradce
![]()
Tak at uz neboli a muzete se tulit ![]()
Medu no uvidime
jestli ma manza vytrvale spermijky
![]()
holky jakypak zakrikavani, nic co reknete nemuze ovlivnit to co se deje ve vasem tele
nebudte povercive ![]()
ja se ted pokousim varit obed - no spis takovou nahrazku - jak se prodavaj v pytliku testoviny uz i s omackou jen se to zalije vodou a povari - no ale teda nejak mi to smrdi, nejsem si jista ze to budu jist ![]()
Nějak dnes v práci nestíhám
.
Peti, máš ty obrázky moc krásné. Žirafa je úžasná
.
Daisy, to já se přiznám, že na tulení ani nemám poslední dobou moc chuť. Petr si se mnou vytrpí
. Ale naštěstí je chápavý a jde to i jinak, že?
.
A nic nezakřiknete. U nás v práci to ví skoro každý (moje babička to řekla známé a to je největší drbna u nás v práci) a prcek se má dobře. Takže uvidíte, že žádné zakřiknutí nebude.
No, jak to po sobě čtu, tak dnes dobře plácám
. Potřebuju dovolenou…
Katy , Daisy ![]()
Já si včera udělala z druhé půlky kuřete rizoto, tak si ho jdu ohřát, ale že bych na něj měla chuť, to ani nééé
asi se zbavím toho masa a zajím to řepou, jdu na to ![]()
Medu: Mě to R. včera navrh. jsem mu říkala že ti musím dát vědět dřív že něco budeš mít
Tak příště a dám vědět dřív, páč tam určo ještě pojedem. Jo a když to dobře dopadne tak tam budem možná i bydlet. našli jsme inzerát. tak dnes tam bude R. volat.
Katy: Ale mě ta kyčel pobolívá už asi 3 týdna. A je to docela nepříjemné. Nemůžu se ohnout ke koši. nebo když ležím na zádech a mám pokrčené nohy tak tu pravou nemůžu ani natáhnout jak to bolí. A když tak mi ten kloup přeskočí a bolí to jak čert.Asi v ne jsem toho ušla moc. To je děs za chvilku s takovouhle nebudu chodit vůbec.
Doufám že to přejde. jinak mám prášky 2× denně na tu kyčel, ale teď musím ještě počkat hoďku páč se nesmí 2 h před a po mléčné výrobky a já měla lipánka…Mám hlad ach jo.....Musím počkat s obědem páč se to má vzít hned po jídle.
Ppeti: čím to krmíš Barunku ![]()