Poradna duly
Jana Čurdová
AHOJKY, PROSÍM O POMOC.....hledám neobvyklá jmána jako např. Malvína,Celestýna,Babeta,Timea........ Pomůžete?
Medu - když jsem rodila, tak už byla v porodnice měsíc v provozu, akorát neměli plně vybavený nadstandarty. No a ty sestry, radši nemluvit, ale když si v porodnici jenom cca 4 dny, tak se to dá vydržet. My jsme měli trošku problémy, tak jsme tam tvrdly 10 dní a už to bylo na palici, a k tomu ty sestry a moje hormony, no nic moc
. Doufám, že jsem si to vybrala a teď to tam pěkně profrčím a 5. den po porodu už budu doma
![]()
Medu no vidis a misto abych hubla tak se do niceho nevlezu
ale je pravda ze ja si to zas vynahradim odpoledne doma, no i kdyz ne zas tak moc, no ale pribiram furt ![]()
fuj jak se mi zas toci hlava ![]()
tak mám malou pauzu obědvací ![]()
katy koukej se pořádně nadlábnout…
Malvíno , s tím já bohužel neporadím ![]()
Chariso , aha, takže jsi byla v novém takhle z kraje … no tedy mohly by být milejší, viď
to zamrzí, natož když je člověk v takové citlivé situaci
určo to podruhé pro tebe bude příjemnější …třeba tam budeme rodit spolu, termíny budou podobné ![]()
Katy , taky mi letos nešlo zhubnout
ale teď už to neřeším
jj, jíst odpo a večer je to nejhorší ![]()
Tak já jdu zase něco dělat, ať se trochu protáhnu, zatím pa ![]()
Medu kam utikas ![]()
Malvino jee taky chci pak dat nejake ne az tak moc vsedni jmeno ale pac nejsem v cr tak budeme muset vybirat nejake mezinarodni
ale jinak nevim kde bys to mohla hledat ![]()
Tak jsem snedla ten chleba s rajcatky a cajik a je mi trochu lip
![]()
** Ahoj holčiny ** , tady to jede, já vás nestíhám sledovat ![]()
Chariso moc ti gratuluji a držím všecky palečky
Peti obrázky jsou ale fakt pěkný, já bych si na to teda netroufla
Ale naštěstí mám šikovnou mamku, která má umělecké střevo, takže když něco takovéhoto potřebuji, tak poradí, poslouží… ![]()
Do oběda se mi taky moc nechce, to spíš uždibuju po zahradě rybíz, rajčata, okurky, mrkev… Ale jen tak trochu. Oloupala jsem si kiwi a ani jsem si ho nestihla nakrájet, hned jsem ho do sebe nasunula
asi hlad mám… Ale chuť na nic. Ještě tu mám ananas… ![]()
Malví my máme kluka Fabiánka (je to teda štěně, ale je to hezký i pro člověka, ne), z toho by šla udělat i holčička. Pak třeba Justýnka, Evelínka, Filoména, Leontýnka… ![]()
A jak jste si tu psaly o porodnici v Náchodě, už víte, kam zamíříte rodit? Prý se má registrovat dost brzo, zatím to neřeším, bydlíme sice u Kladna, ale do kladenské porodnice mezi cikánky ani do Slaného se mi nechce, asi bych šla do toho Motola (asi 10let jsem se tam na gyn-por. pohybovala, takže tam znám prostředí i lidi…)…
A ejhle už mi kručí v břuchu. Tak s tím půjdu něco udělat ![]()
Katy a to jsem nepostřehla, jestli jsi to už psala, odkud nám píšeš? Jsem zvědavka… ![]()
Malví ještě mě napadla Beátka, tu má kamaádka a je to hezký…
Katkaty - my máme Daniela,Šimona,Annu-Marii ,Sophii a Timeu .Líbilo se mi spojení Timea Elisha ,ale manžel nesouhlasil.Teď se mi líbí Florián ,ale to zas říká , že je to jak zubní pasta. Gvenda nebo Gaston se mi taky líbí. Nebo Oliver-Olivie ,Joshua......
Ženské, člověk tady chvíli není a pak musím dočítat 3 stránky
. Vždyť vy tady prodrbete mládí
.
A navíc jsem zapoměla, na co reagovat
. No jo, to je ta těhotenská skleroza (ještě že se mám na co vymluvit
)
Malvi, našla jsem tyto stránky :
http://krestni-jmena.cz/seznam/
http://www.jmena.cz/
http://www.babyweb.cz/…e-jmeno.aspx
snad Ti něco padne do oka.
My máme vybráno buď Petr, nebo Tomáš a pro holčičku Sabina. Ale to se může ještě změnit, podle toho, jak se taťka vyspí, až půjdeme vyplnit papíry na matriku ![]()
Katy no já jsem si pak všimla, ze Peterborough, ale jak jsem byla nastartovaná na ten oběd, tak už jsem to zmáčkla… no trošku mi to teď nějak nedocvakává, jak se sleduju už asi týden
![]()
Ale stejně bych bývala spíš řekla, že je to někde v Rusku ![]()
malvino ty jo to jsou krasne jmena
kam na ne chodis??
znami majo Odettku , jak jsem to slysela poprve tak jsem cumela ale libi se mi to, ja bych mozna chtela Lilien ![]()
Katy, máš fajn, že si v Anglii můžeš pěkně vybírat a vymýšlet jména
.
Tak děvčátka, já odsud mizím, nebo mě zase zavalí prací. Pak máme s holkama babský slet, tak sem kouknu k večeru…
obrazek .....motol mohu doporučit i když je to už 9 let co jsem tam rodila. Poslední jsem rodila v Táboře-porodníci super ale poporodní péče a strava děs