Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky holky
Jak se mate???
Ajiku ty jsi kecka teda ti reknu
![]()
Ma pravdu ale testik jsem nedelala pac jestli jsem 11 DPO tak nic stejne nebude videt a byla bych akorat zklamana
ale mam strach ze je to jen nejaka porucha a zitra to klesne a prijde MS
a boli me bricho ![]()
Ahoj holky,
včera mi manžel odvezl počítač, tak jsem se ani nestihla rozloučit, ale už je zase nazpátek, takže jsem tu.
Jezi - držím ti všechny palce ať je všechno v pořádku, naděje umírá poslední .........
Peti - chudinko, tebe by ty nevolnosti taky už mohly přejít
![]()
Katy omlouvám se…ale musela jsem to hned vyzvonit…taková skvělá zpráva
![]()
katy mně bolelo břicho jak na velkou MS bouři takže teplota vidím vypadá už si den po no je držím palce … vypadá to dost nadějně ![]()
Holky moc diky ![]()
Jak bych si to moc prala jeeee
no se z toho picnu teda
jestli to vyjde tak me klepne ![]()
Jezi diky
ale ja tobe drzim jeste vetsi palecky at to dopadne dobre
a musi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hezké ranko Jarňátka, jen jsem přišla pozdravit Jezinku!!! Holka naše, drž se!! Myslíme na tebe, držíme palce, ty hematomy pitomý, co??? Ale oni dokáží nadělat paseku, vyděsit a nakonec to i dobře dopadne. Držím palce!!
Katy, co žvaníš??? 11 DPO už by bylo vidět. Šup testnout!!!!!!!!!!!!!! Já měla // už 9 DPO!!! Tak šup, čekám ![]()
katy tebe nesmí picnout
Kdo by mně radil jet do porodnice na druhej pokus
No příště tam jedu zavčas nebo si tam rovnou stoupnu když už budu pomalu mít termín ![]()
packa já teda jsem byla taky zvedavá
A teda měla jsem až den po vynechání
i když ten den kdy jsem to měla dostat jsem nezkoušela ale den předtím jo a nic tam nebylo ![]()
**http://img399.imageshack.us/…ec793hy2.gif
ppetra-----------TP 2.2.2009-----------NT+ 25.7. Daisyzbopo-----TP 5.2.2009-----------KO 14.8. Sammmy-------TP 14.2.2009---------NT+ 29.7. befana----------TP 4.3.2009------------KO 12.8. ilca---------------TP 5.3.2009----------KO ???. Meduňka--------TP 9.3.2009----------KO 12.8. jezinka--------TP ??.?.2009----------KO ??.?. ajule------------TP ??.?.2009----------KO ??.?. obrazek--------TP 16.3.2009----------KO 7.8. Malvína--------TP 20.3.2009----------KO září Charisa--------TP 25.3.2009----------KO ??.?.
ČEKATELKY A TĚŠITELKY Katkaty ajik**
Paci ..děkuji ..uvidíme ..
Katy ..myslím ne Tebe holka
Peta ..raději mně dej ze seznamku pryč , ju
.ať tam nestraším