Poradna duly
Jana Čurdová
jezi zadny odendavani ze seznamku, my vsechny tu verime ze to bude v poradku a chceme te mit mezi seznamem tehuli - tak nebud pesimista a nesyckuj …
Marry nene priste to udelej stejne teda ason ja bych to tak udelala, co nejdyl doma a pak jen to vyprcnout v nemocnici
takovy porod ti zavidi vsichni ![]()
Paci no ja si myslim ze by tam nic nebylo, vcera jsem testila a nebyl tam ani tuk a jsem v praci takze testit tady nemuzu ani nemam testik
zkusim zitra rano ale stejne si myslim ze nic nebude, minule jsem mela az 13 DPO slaboulinkou takze uvidime ![]()
** Dobré ránko ** , jdu s mamkou zalévat kytičky do školky, už se těším, mají tam piáno, a já už tak dlouho nehrála… ![]()
K ránu jsem se vzbudila strašným leknutím, mám pokoj v přízemí u zahrady a u prosklených dveří se rvali dva cizí kocouři, takže to bouchalo a děsně u toho řvali..
Mě z toho buší srdce ještě teď… Tak strašně jsem se lekla, že jsem si v první chvíli pomyslela, že z toho snad potratím…
Mršáci mizerný, a ještě nám ty dveře pěkně smradlavě poto.. počůrali ![]()
Ach jo, tak hezký sluníčko je venku a tak blbý probuzení, asi se to bude se mnou dneska táhnout celý den…
Ale co, hlavně aby bylo v pořádku malý Jezinkátko… ![]()
Zdravím holčiny,
já jsem zřejmě zase dnešní první poblijónek
Blbec jsem si zapomněla dát v posteli pár piškotů,a jen jsem vstala,už se mi to zase točilo…ale žaludeční šťávy je fakt hnus!jsem myslela,že mi to kyselý rozleptá krk ![]()
Katy: co to znamená I´m getting bone ?
Mám to v tom metříku v obrázku…
Bef tak uz zase bliticko?? kurna uz by to mohlo prestat co? ![]()
No " bone" je kost takze asi tak nejak ze rostou kosti nebo tak neco, no je to teda pitomy preklad, doslova by to bylo " dostavam kost"
![]()
Dnes bude opět tůůze špatný den: už podruhé…
Musím jít sehnat ty líízátka,Torecan brát nechci ![]()
bef teda si uzivas
doufam ze ti ty lizatka pomuzou, ja po nich blila jeste vic
a dneska je nejakej blbej den, je mi taky zle uz od rana, zatim se teda drzim ale sem v podstate zalezla v posteli ![]()
Holky holky ja se z vas zjevim
neni na to neco aby vam bylo lip??? ![]()
no jestli me bude takhle blbe az budu tehu tak nevim jak to budu delat s praci
teda
katy no jak bys to delala - skoncis na neschopence jak my no ![]()
Ppeti no nevim tady to neni tak jednoduche a budu skoro bez penez
no uvidime , jeste nejsem ani tehu a uz premyslim co a jak
![]()
Ale jak jsem videla dnesni bt tak me malem kleplo
no jsem strasne zvedava jestli z toho neco bude ![]()
Ahoj maminy ![]()
tak jsem se konečně odhodlala.....můžu se k vám připojit
![]()
už jsem chtěla od začátku-co tahle diskuze funguje a naposledy to bylo přesně den předtím, než jsem odfrčela do nemocnice s krvácením-a něco mi pořád říkalo, abych se nepřipojovala ![]()
A vlastně úplně všechny vás tu znám ![]()
Ditto jeeee konecne jsi tady
jsem moc rada ze jsi v poradku a mimi taky, sledovala jsem jak se mas
, teda v nemocnic sis pobyla co? no hlavne ze je vse v poradku ![]()
Tak jak se mas?? co nevolnosti???
Katy, žádnýá neschopenka. Přece nezůstanu v práci trčet do prosince sama
.
A ty Peti nepřemlouvej a nenaváděj
.
Dituš, tak jak je? Co záda, je to dnes lepší?