JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8043
23.7.08 09:35

jezi zadny odendavani ze seznamku, my vsechny tu verime ze to bude v poradku a chceme te mit mezi seznamem tehuli - tak nebud pesimista a nesyckuj …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8853
23.7.08 09:35

OK ..taky v to věřím …ale dr je chytřejší než já

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
23.7.08 09:41

Marry nene priste to udelej stejne teda ason ja bych to tak udelala, co nejdyl doma a pak jen to vyprcnout v nemocnici :wink: takovy porod ti zavidi vsichni :wink:
Paci no ja si myslim ze by tam nic nebylo, vcera jsem testila a nebyl tam ani tuk a jsem v praci takze testit tady nemuzu ani nemam testik :lol: :lol: zkusim zitra rano ale stejne si myslim ze nic nebude, minule jsem mela az 13 DPO slaboulinkou takze uvidime :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
23.7.08 09:42

** Dobré ránko ** , jdu s mamkou zalévat kytičky do školky, už se těším, mají tam piáno, a já už tak dlouho nehrála… :srdce:

K ránu jsem se vzbudila strašným leknutím, mám pokoj v přízemí u zahrady a u prosklených dveří se rvali dva cizí kocouři, takže to bouchalo a děsně u toho řvali.. :evil: Mě z toho buší srdce ještě teď… Tak strašně jsem se lekla, že jsem si v první chvíli pomyslela, že z toho snad potratím… :( Mršáci mizerný, a ještě nám ty dveře pěkně smradlavě poto.. počůrali :evil:

Ach jo, tak hezký sluníčko je venku a tak blbý probuzení, asi se to bude se mnou dneska táhnout celý den…

Ale co, hlavně aby bylo v pořádku malý Jezinkátko… :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
23.7.08 09:47

Zdravím holčiny,
já jsem zřejmě zase dnešní první poblijónek :wink: Blbec jsem si zapomněla dát v posteli pár piškotů,a jen jsem vstala,už se mi to zase točilo…ale žaludeční šťávy je fakt hnus!jsem myslela,že mi to kyselý rozleptá krk :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
23.7.08 09:49

Katy: co to znamená I´m getting bone ?

Mám to v tom metříku v obrázku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
23.7.08 09:53

Bef tak uz zase bliticko?? kurna uz by to mohlo prestat co? :evil:
No " bone" je kost takze asi tak nejak ze rostou kosti nebo tak neco, no je to teda pitomy preklad, doslova by to bylo " dostavam kost" :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
23.7.08 09:56

Dnes bude opět tůůze špatný den: už podruhé…
Musím jít sehnat ty líízátka,Torecan brát nechci :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
23.7.08 10:46

bef teda si uzivas :( doufam ze ti ty lizatka pomuzou, ja po nich blila jeste vic :( a dneska je nejakej blbej den, je mi taky zle uz od rana, zatim se teda drzim ale sem v podstate zalezla v posteli :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
23.7.08 10:50

Holky holky ja se z vas zjevim :( neni na to neco aby vam bylo lip??? :(
no jestli me bude takhle blbe az budu tehu tak nevim jak to budu delat s praci 8O teda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
23.7.08 10:53

katy no jak bys to delala - skoncis na neschopence jak my no ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
23.7.08 10:58

Ppeti no nevim tady to neni tak jednoduche a budu skoro bez penez 8O no uvidime , jeste nejsem ani tehu a uz premyslim co a jak :lol: :lol:
Ale jak jsem videla dnesni bt tak me malem kleplo :lol: no jsem strasne zvedava jestli z toho neco bude :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
23.7.08 11:00

Ahoj maminy :-)
tak jsem se konečně odhodlala.....můžu se k vám připojit :oops: :lol:
už jsem chtěla od začátku-co tahle diskuze funguje a naposledy to bylo přesně den předtím, než jsem odfrčela do nemocnice s krvácením-a něco mi pořád říkalo, abych se nepřipojovala :cry:

A vlastně úplně všechny vás tu znám :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
23.7.08 11:05

Ditto jeeee konecne jsi tady :wink: jsem moc rada ze jsi v poradku a mimi taky, sledovala jsem jak se mas :wink: , teda v nemocnic sis pobyla co? no hlavne ze je vse v poradku :wink:
Tak jak se mas?? co nevolnosti???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
23.7.08 11:06

Katy, žádnýá neschopenka. Přece nezůstanu v práci trčet do prosince sama :lol: .
A ty Peti nepřemlouvej a nenaváděj :wink: .

Dituš, tak jak je? Co záda, je to dnes lepší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí