JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4239
23.7.08 11:21

Katuško ahoj…myslela jsem na tebe-říkala jsem si, že až se vrátím z nemocnice-takže už budeš určitě těhotná.......tak jak to s tebou vypadá??? :oops: :lol: Jinač já jsem nevolnosti neměla takový ty hnusný-jen spíš takový nechutenství, že mám úplně husí kůži z věcí, který jinač miluju-zvláštní :roll: A když trochu vyhládnu, tak je mi teda zle jak psovi-to bych zvracela-i když neni z čeho :lol:

Je fakt, že člověk měl v tý nemocnici plnou hlavu svejch starostí-kdy jsem se bála kejchnout, zakašlat-a já nevim, co ještě :cry: :roll: ale na vás jsem holky myslela na všechny-a to nelžu-fakt......

Sammy Miško-děkuju za optání-dneska je to dobrý, pač jsem to kupodivu rozchodila-šla jsem hned ráno na krev-bleee-brala mi pět ampulí-no a cestou zpět k domovu jsme trošku s Terkou zabrousily po nákupu-ale už když jsme šly dom, tak už jsem cítila ten tlak a navíc levá kyčel mě bolí :oops: :lol: Ale dost sebestřednosti-Miško, nepletu se, že tobě vůbec nebylo špatně-že tě ty nevolnosti minuly???

Jo a jinač jsem si ráno přečetla-co psala Jezinka-a moc mě mrzí, že zase nemá klid-každá z nás to zná, jaký to je-takže Jezi drž se-věřím, že to bude v pořádku-ani jsem nevěděla-kolik těhulek trápí hematomy-prý 20% všech těhotnejch-a to krvácení je z toho.......
Jezi akorát by to chtělo klid-nenamáhat se, nic netahat-ale s malým capartem to půjde hůř-já vim.....no vím, že se to lehko druhejm říká, ale nevzdávej to :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
23.7.08 11:27

Sammy neboj nenecham te samotnou v praci :wink: teda doufam :lol:
Dittusko no jak to se mnou vypada?? no uvidime dneska by mela prijit MS tak doufam ze neprijde :wink: byla bych moc rada :wink:
Jezince drzime palecky vsechny a moc doufam ze to dobre dopadne , moc by me to mrzelo :(
No holky ja jsem zvedava na ten testik zitra a mam strach ze tam bude jen jedna :evil: ach jo
Uz zase se mi zacina tocit v hlave 8O no jo blizi se 11 hihi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
23.7.08 11:29

Katuš no teď jsem chtěla psát, že jsem koukla na tu tvou BT-jéje ta je hezká :potlesk: No myslím, že nepřijde-a těším se na testík :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
23.7.08 11:34

Dittu no kez bys mela pravdu :srdce: ale delala jsem testik vcera a byl bily no tak mam strach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
23.7.08 11:46

Kati, tak zkus ještě den, dva netestit. Pak by se už mohly ukázat // :wink: .

Dituš, to jsem ráda, že už je to dnes se zády lepší. Copak jste si s Terezkou hezkého nakoupily?
A máš pravdu, mimo toho, že prckovi nechutná květák, ze kterého jsem zvracela, tak sse mi nevolnosti úplně vyhly :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
23.7.08 11:48

Sammy no jenze zitra vecer prijedou nasi a to bych rada uz vedela pac se samo na uvitanou neco vypije :lol: takze proto :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
23.7.08 11:54

Tak kde se zase flakate????
Ppetka zase spi ze? :evil: np to je teda moralka 8O
No me zacina byt nejak divne zase teda :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
23.7.08 12:00

Já jsem tadyyyy. Jen trochu pracuju :? .
Tak to jo, to bych asi taky testovala. Ale jak už jsem říkala, už jsem byla těhu, nevěděla o tom a pařili jsme do 3 do rána. Navíc ve středu a ve čtvrtek mi bylo tak zle, že jsem v práci normálně hodila bulku :oops: :lol: .
No jo, jsem to ale číslo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
23.7.08 12:02

Ahoj,no já trošku pracovala,a trošku se u toho vztekala…Jinak dnes šéfící vyrukovali na t moji kolegyni,a ona jim řekla,že chce být taky těhotná… :lol: Takže všechno odmítla.. :roll:

Dittu: zdravíííím 8) Už seš někam objednaná na to NT?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
23.7.08 12:03

Holky me je zle :poblion:
Pockat ted jsem snedla hrusku a odbrkla si ufff uz je to lepsi :oops: :lol:
Sammy no jo ja vim ze mi trocha neuskodi no uvidim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
23.7.08 12:11

Ahojky!
tak to jste zas nakecali 5 stránek jo? :lol: Tak jsem je v rychlosti přečetla, páč jsem mimo. V noci jsem moc nespala…
Jezi: kdy budeš volat dr?
katy: držím pacinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8853
23.7.08 12:23

Dita ..ahojky …jsem ráda, že jsi se přidala a jsi OK
jen tak dál ..

Daisy ..po 2 odpo

Katy ..opatruj se …vypadá to nadějně ..narozdíl ode mě ..myslím že to je zase Konec … :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
23.7.08 12:24

Daisy, jak to, že jsi nespala? Co Tě zlobilo?

Befi, já dnes se šéfovou taky probírala, kdo za mě nastoupí. Tak se uvidí v září, až to probereme s ředitelem. No, ale šéfová prohlásila, že bych se mohla klidně vrátit za rok 8O :! . Na to jsem ji řekla, že je blbá, že budu hlavně matka a pak až teprve zaměstnanec. Takže se snad domluvíme na částečném úvazku tak, ať mi to výjde i s mateřskou na nějakých 10-15 hodin týdně…

Katy, ty se mi zdáš velice podezřelá. Už krkáš, jo? No ty jsi prostě jasná :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
23.7.08 12:25

Jezi, ještě to nevzdávej. Hlavu vzhůru, jsme všechny s tebou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
23.7.08 12:25

katy testuješ zítra ne?:) :wink: A žádná flákárna jasný? :lol: Nejlepší by bylo kdyby ses otestila ještě dneska :) Já jsem se pak testila skoro furt teda na začátku i večer a teplotu jsem měřila 2× denně :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex