Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj maminky a miminka v bříšku //:)
Mám od DR potvrzené těhotenství, a tak je mi ctí že můžu opět očekávat narození již druhého Březnátka … doufám, že se nás tady časem sejde víc, a budeme moct udělat seznámek těhulek, už se těším … tak šup šup at už vidíte // na testíku.//
Teda já žasnu, jak to letí…přeju pohodové těhotenství a krásné zdravé miminko.
Pavlička a Mireček 10. 3. 2007
No taky koukám, jak to letí, to je děsný. Přeju všem maminkám a miminkům šťastné starty do života ![]()
Pavličko
tebe si pamatuju, jsem jedna z tehdejších Březnátek 2007
díky za gratulaci. ![]()
Ježiš já obdivuju všechny, které do toho skočíte takhle brzo po sobě ![]()
Fakt? Ale asi jsi měla jinou přezdívku, viď? No já bych chtěla taky další březňátko, ale u nás to znamená, tak příští rok otěhotnět…takže, že bych třeba zakládala já březen 2010
? Včera jsme se o tom bavili s manželem a aby to náhodou nebyl až březen 2011!
My se musíme totiž nejdřív přestěhovat…
OGUL
My jsme chtěli děti od sebe přibližně dva roky .. no a vyšlo to úplně na přesno, zatím mám na den stejný termín jako s Patrikem
Je možný že se to o pár dní může posunout.. ale pořád to nebude tak drastické aby nemohli slavit narozeniny spolu ![]()
July, no já taky všem takhle fandím…ale u mě, kdybych teď čekala miminko, tak bych asi Mirdu musela někam zavřít do skříně, bo jsem zvracela až do 6 měsíce a to fest jak Amina a sepisovala jsem závěti…nevím, jak bych to dělala s druhým, když nemám žádný hlídání. Tak já občas zašmíruju a podívám se…Měj se.
P.
tak sem taky musím nakouknout a poblahopřát.
Terezka a Zuzka z března 2007. Hodně zdravíčka!!!
Já si to teda umím představit a nebýt hubnutí, tak už taky snažilkujeme ![]()
my chceme zimňátko, takže doufám, že prosinec 2009 budu zakládat já ![]()
to snad nie je ani mozne, presne na den presne zakladala temu brezen 2008 enkaL
![]()
mooooooooooooooooooooooooc vam vsetkym ktore sem este budu patrit budeme aj s katuskou drzat palce!!!!!
Ahojka,
tak sem asi také budu patřit
. 25.06. jsem měla na těstu //. Hned ten den ráno jsem byla u dr., ale ještě tam nic neviděl. Vzal mi krev a z krve mi potvrdil těhotenství. Měla jsem HCG 1070.
Příští čtvrtek jdu na UTZ, zda už tam alespoň něco bude vidět.
Ahojky
Vladko ty bláááho tak to máme skoro stejné…já si dělala test 26.6 a byla tam slabá 2 / ...........O mimi jsme se taky začali snažit v dubnu
![]()
A odkud jsi od Litoměřic??? Jestli se teda můžu zeptat? Já jsem tam totiž taky bydlela
![]()
Jinak zítra si dělám 2 testík..........tak doufám, že ukáže že je POSITIVNÍ.......MS se nedostavila už přes týden a mám dost časté nevolnosti a BT se pohybuje kolem 37
![]()
Tislerko tak to ti moc gratuluji k //
a drzim palecky at je vse jak ma byt
a pohodove tehu
Katy z nove snazicich se ![]()