Poradna duly
Jana Čurdová
AHOJKA HOLKY
Moc gratuluju k //
Tislerko
Je fájn, že jsi zabředla sem
dneska jsem tuhle diskuzi založila , jinak jsem Casi ale to jsi asi pochopila ![]()
Holky pomaličku mi dejte údaje do seznámku, Bude stačit Nick,věk, děti pokud máte + datum narození, + TP+ jmeno holka/kluk pokud už víte, a bydliště ![]()
July Ahojky myslela jsem si, že jsi to ty.......ale něchtěla jsem zatím řešit
Zítra si budu dělat ten druhej test a jsem z toho na NERVY......hrozně se bojím že tam nebude + ![]()
ahoj holky,
no ja teda koukam, jak mate skvele doktory. Ja jsem memu volala a on mi rekl, ze mam prijit az budu podle meho nazoru v 6. tydnu. Ze driv stejne nic neuvidi ![]()
Kazdopadne vsem preji hezke tehotenstvi !
A.
Adelko
Tak pokud máš pozitivní test, tak bych se ho vůbec neptala a naklusala k němu, jeho povinností je tě zkontrolovat a potvrdit těhu, a hlavně prohlídnout a poslat na krev.. Já jdu v pondělí, a gynekologa mám teda skvělýho .. Vypadá jako Čížek z Ordinace v Růžovce
Držíme palečky!! ale pokud máš testíky pozitivní, myslím že už tady můžeš rovnou zůstat s námi ![]()
July bojím páč jsem PESIMISTA
Už aby bylo ráno.......a vsaď se, že zrovinka budu spát dlouho
![]()
TIS
To vůbec nevadí
// tam určitě budou … Kdy se ti vrací Adélka?
July Adla se z Děčína vrátila dneska, ale ještě je u babí…My tam jedeme zítra a přivezu si jí KONEČNĚ domů............už mi ta mrška chybí ![]()
TIS
Tak to se nedivím .. já sem bez malýho ještě nebyla nikdy dýl než pár hodin .. taky asi 4 dny po operaci žlučníku, jinak ne … nevím jak to zvládnu až si ho babí jednou vezme třeba na týden
![]()
July hele jde to…jenom je tu ticho a pak se i nudíš........ale když máš práci tak to ani nevnímáš
![]()
Gratuluji všem budoucím březnovým maminkám
. Já mám březnového klučinu 1.3/08 ![]()
ahoj holky,
tak na upozornění v březňátkách 2007 jsem sem musela také nakouknout, bo mi to nedalo.Držíme palečky a přejeme pohodové těhu i porod.
Pavla a Karolína 6.3.2007
![]()
ahojky, zitra mazu na krev a treba se k vam tez pridam:) necekane, neplanovane, ale dneska znovu stin na clearblue v limitu, tak uvidime, nechci to ale zakriknout.
Jinak tehulinky gratuluju!!;)
Ahojky holky,
tak se hlásím po víkendu
![]()
Bylo to docelá náročný, ale nějak nemůžu spát ![]()
Jinak se máme dobře…jenom mě trochu pobolívá občasně v podbříšku tak zítra raději zavolám dr a uvidíme co mi řekne.
Doufám, že to nic není ![]()
Teď se mi chce už zase spát..Taťka s Adlou už spí asi hodinu.......půjdu je následovat…
DOBROU NOC A PÍSNU VÁM.....(když nepůjde net tak od kámošky)
Ahojky,
tak jsem se raději objednala k dr…Jdu 7.7.09 tak mi alespoň potvrdí, že jsem těhu.........teda doufám
![]()