Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojka,
Tislerko, koukám, že jsme na tom fakt skoro stejně. Paráda! ![]()
Já mám spíš opačný problém, já v noci skoro vůbec nemůžu usnout a pořádně zabrat do spánku. A ráno už jsem vzhůru v 5:00 hodin. Asi tím, že se blíží čtvrtek a UTZ, tak se tím víc bojím, že tam nic vidět nebude, i když z krve to potvrzené mám.
Zapomněla jsem Tislerko, bydlím v malé vesničce přímo pod Řípem.
A kde jsi bydlela ty? Přímo v Litoměřicích?
ahojky,
Tis, urcite ti tehu potvrdi;)
Ja dneska byla na krvi, prisla jsem tam cela otekla a nevyspala, protoze pripadny budouci tatinek s neplanovanym mimi nepocita a nechce ho. Odpo budou snad vysledky.
Jinak jak te boli to brisko? Me to picha a tlaci, myslela jsem si, ze by to mohla byt cysta, ale nejak to neprestava a spis se to rozsiruje z jednoho mista do celeho briska.
Blu je to spíše jenom jakoby píchání v podbříšku a není to časté…taky mám pocit jako by někdy měla přijít MS ale zachvilku to zase odejde.....tohle jsem u prvního dítěte právě neměla tak jsem trochu vyděšená ![]()
Vlaďko Bydlela jsem do 15 přímo v Litoměřicích, pak do 21 ve Štětí…Pak v Polepech.......no a teď jsme se přestěhovaly do Mladé Boleslavi…
A jaká je to vesnička??? Já mám strejdu a sestřenku ve Vesci a v Krábičicích taky pár lidiček znám.........Každý rok jezdíme na řipskou
![]()
Ahoj holky
mozna se k vam taky pridam, ale vzhledem k tomu ze sme po IVF tak nechci nic zakriknout a teorve zitra se budu obednavat na kontrolu. Ale uz od 27.6. nachazim na 3 testech i tu druhou carku sice porad jeste svetlejsi ale je tam ![]()
Jinak stim pobolivanim, tak to mam taky a vecinou kdyz sme se na to ptala tak mi bylo receno ze si mimco dela v deloze misto tak tomu verim
a hodne holek melo podobne pocity az treba do 10 tydne ![]()
ahojky, asi jsem uz opravdu blazen, hcg mam pry 0, presto silici stin v limitu na clearblue a ty bolesti briska…rano mam byt u DR, tak uvidim, co vyzkouma, jestli nejake cysty nebo ze by mocak? Uz tomu vsemu nejak nerozumim, ale z krve by to melo byt 100% ne? Takze breznatko nebude:/ to ale nic nemeni na tom, ze vy holky budete mit krasna zdrava miminecka;) budu sem obcas chodit koukat jak vam rostou briska;)
Ahojky,
Blue Tak to mě mrzí, snad to vyjde na duben 2009 ![]()
Ilco Tak držím pěstičky aby to vyšlo
![]()
Já bohužel hlásím že zakladatelka July teď bojuje o mimíska v nemocnici......takže vás prosím o držení palečků aby se mimísek udržel.......
Tak držím July palečky … ať vše dopadne dobře a můžeme se zde kouknou na to další březňátko ![]()
Lenka + David + Jonášek (březen 2008)
Holky jdu se rozloučit,pro mě to buhuýžel tentokrát opět nedopadlo dobře a o miminko jsme zase přišli .. Držte se.
Dobré ránko,
tak my už jsme zase vzhůru už asi hodinku
Dneska to vypadá na pěknej pařák ![]()
July To mě moc mrzí, že to takhle dopadlo...............tak si užívej malého a zregeneruj se a určo to brzo vyjde........Myslim na tebe a posilame pusu
july : to je mi lito, ale neboj, urcite to brzo vyjde, drz se!
tis : ranni ptacatko jo? To ja jsem tez, koukam z okna, ze bude dneska nadherne, za chvili jedu na tu gyndu, aby mi rekli, co mi je. A kdyz to nebude nic vazneho, tak se pujdu natahnout nekam na slunicko k vode:)
Blue jj Adéla je už od narození takhle čiloučká........Už jsme to NAŠTĚSTÍ posunuly na 6:30
byli i doby kdy jsme stávali v 5
Ale tohle je lepší
Tak ať se už konečně dozvíš čím to je
A písni
Ahojky holky,
tak já se k vám taky hlásím
Ještě přesně nevím termín ale vypadá to na přelom únor-březen.
Dneska jsem byla u Dr a potvrdila mi, že jsem těhu 6+0 :hura: :hura: :erik: sice ještě nebylo vidět, ale za 14 jdu znova a to už snad uvidíme a začátkem srpna nám vystaví těhu průkazku
![]()
Ahoj holky,
můžu se k vám přidat? Tato diskuse se ještě moc nerozjela, ale já věřím, že se to zlepší.
Těhotenství ještě nemám potvrzené od lékaře. Jdu na kontrolu až příští pátek, ale snad bude všechno v pořádku a já si budu moct společně s vámi užívat těhotenství a přípravu na miminko.
Ahojky
Verco gratuluji k // ![]()
Hele holky nechcete se pripojit do diskuze Jarnatka 2009 ???jke uz tam vic holek pojdte k nam nebudem se bat vlka nic
ja tam sice ofiko jeste nejsem ale snad bude ![]()