Poradna duly
Jana Čurdová
Befi , Peti , taky mi to kuře trochu smrdělo
tak js snědla jen kousek, ale kaši ujídám pořád, ta mi jede ![]()
Befi, to je fajn s tím bytem, penízky se teď budou hodit ![]()
Jezi , jakpak tě bolí to břicho?
Meduň jako před mrškou …a měla jsem i trošku nahnědlý výtok ale jen ráno a teď zas nic
Ja jsem si udelala cinskou polivku a musim jeste chvili pockat ale jak mam fakt hlad je mi blbe a toci se mi hlava a bt jde dolu tak z ceho to mam???
fuj uplne zle mi je ![]()
Jezi neboj to bude v poradku ![]()
Katy …já se tak bojím …i přes to, že se snažím být v pohodě …
Jezi , bolest jako před MS by měla být v pořádku a ten výtok nevím …mě dr. řekl, že kdybych měla velké bolesti nebo špinila, ať hned přijdu ![]()
Jezi to ti uplne verim ze se bojis ale ver ze to bude v poradku
kdy jdes k tomu dr??
Holky! Tak jsem tu..
Jo a co se týče jídla tak mám hlad jdu na ta těstovinky a budu tu chvily. jinka ste mě navnadily s tím stehnem. Zítra sice dělám fazole, pak rizoto a pak udělám kuřecí stehna…Mńáám.
Medu: Doufám že se někdo ozve, jinak nevím, psíci mi chybí se zblázním, ach jóó…
Jinak koláčky bych si taky dala ![]()
Katy ..ještě nevím …ještě má dnes dovolenou ..volat tam budu asi zítra
Jezi, já bych s tím výtokem taky určitě šla k dr. Do prohlídky máš ještě daleko a nežli něco zanedbat… Tak tvrdou hlavu stranou a upaluj…
Katy, teplota Ti nejde dolů nijajk drasticky, tak vydrž. Pořádně se najez, ať ti není šoufl ![]()
Jezi měla bys jít k tomu Dr. co nejdřív…třeba máš jen prosáknutou sliznici a ta trochu špiní…ale to se dá srovnat lékama…Dr. určo poradí…pokud se fakt necítíš OK tak bych šla hned zítra
Sammy no ja vim ze nejde dolu drasticky ale me to vzdycky leze pomalu ![]()
Tak jsem snedla polivku a teda nevim proc se mi porad toci hlava ![]()
No tak uz dost, jeste nejsem tehu a stezuji si vic jak vy
![]()
Katy, klidně si stěžuj jak je libo
. A neházej flintu do žita
![]()
Samy Ajíku ..zítra odpo až začne ordinovat, tak tam zavolam …
a uvidíme …jinak dnes má za sebe zástup v nemocnici,ale tam si mi nechce
,,,byla jsem tam před 2 měsíci
jinak se cítím v pohodě …jen se trochu bojím ..až na to nafouklé břicho a trochu bolavý pobdříšek a kříž mi nic není ..jo a jsem ospalá ..ale to je asi normální ne
kluci se tu perou
![]()
Jezi a jeste porad spinis?? nebo to bylo jen rano?? hele neboj bude to v poradku
to by prece bylo pekne nefer to zazit znovu ne
takze drz se
Sammy jjjjeeee muzu??? tak to je fajn ![]()
Takze holky jsem tehu a mam nafoukle brisko a toci se mi hlava
hehehe kdyby aspon
hele zitra rano budu rikat neco jineho co ![]()