JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8043
21.7.08 07:44

tak koukám, že všechny těhulky jsme stejný chcíplotiny, mě se taky nic nechce dělat, uklízim jen tak sporadicky a jinak se tak ploužim po baráku a polehávám - ale musim se pochlubit, celej víkend jsem neblinkala :dance: kéž by mě to už opouštělo ;)

jo a ještě vás taky pobavím, na netu sem vyčetla že ve 13tt už bych mohla slyšet srdíčko mimča stetoskopem, takže tady s ním pořád běhám a poslouchám se a nutím i chlapa - no slyšet je akorát škrundání mýho pupku, srdíčko nic :roll: tak doufám že je jen ještě brzo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3901
21.7.08 07:52

Peti gratuluji k neblinkání :potlesk: :potlesk: …tak snad už budeš mít od této radosti pokoj :wink: :lol:
To s tím stetoskopem…bych zas tak moc neřešila…každý jsme schopni slyšet jinou úroveň zvuků…a taky bych řekla, že je to u káždé z nás jinak…u někoho je to slyšet ve 13 tt…ale u někoho třeba až ve 20 tt…podle mě to ovlivňuje moc fakturů…stavba těla atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8853
21.7.08 07:52

Meduň ahojky ..
Peta ..to je fajn, že byl víkend bez blitíčka ..jen tak dál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
21.7.08 08:03

tak ja se letim obliknout a vyvencit hafinu :-), tak zatim piste piste at mam pak co cist ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
21.7.08 09:04

Ahojky holky
Jak je??
Ppeti super ze se to zlepsuje :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
21.7.08 09:16

Jezi , ahojky :wink:
Katy , jdu mrknout na tvojí BT a koukám, že trošku klesla :?
Peti , bezva, že byl víkend bez blinkání! :P kéž by to tím 12tt opravdu skončilo!!

já si byla chvíli lehnout, teď js dala do remosky kuře a jdu připravit těsto na kynutý koláčky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
21.7.08 09:18

Dobré ranko :),
Peti: to je fajn,že už si neblinkala. otázkou je,zda je ti líp.u mě je totiž jedno,jestli blinkám nebo ne,já bych spíš potřebovala odstranit stav v břichu,kdy cítím,že je mi pořád na bl…
Medu: to tvoje spaní teda stojí za prd,co?já se teda dneska taky dost převalovala a nemohla spát,ale nad ránem už to bylo dobrý.Já většinou bývám v posteli tak 12hodin 8)
Jezi: ty vypadáš,že by se tě nevolnosti mohly vyhnut obloukem,což?to by bylo super :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
21.7.08 09:25

Dobré ráno.
TEdy holky, Vás po víkendu dočíst, to abych si vzala dovolenou :lol: .

Nejprve vítám Obrázka a Malvínu a přeju pohodové těhu. Tedy Malvíno, nejsi žádný troškař, 6té dítko 8O . Doufám, že až bude třeba rada, podělíš se s námi o své bohaté zkušenosti :wink: .

Peti, gratuluju k víkendovému neblinkání :wink:

Katy, tak co ty? S testíkem mě to mrzí. Ale třeba je opravdu brzy. A ani takový malinká pokles BT nemusí ještě nic znamenat. Držím všech 20 :D .

HOlčiny, vy jste toho napovídaly tolik, že vůbec už nevím na co reagovat, tak alespoň všechny zdravím (Meduňku, Befi, Jezi, Ajika..)

Jinak vidím, že jste si všechny víkend užily. U nás bylo taky napilno:
V sobotu jsme vegetili na zahrádce a včera jsme vzali naše s bráchou a vyrazili na výlet. Zvládli jsme toho tedy fůru. Nejdřív jsme se zastavili u vysílače a větrné elektrárny na Veselí, pak jsme pokračovali k pramenu Odry, Kružberské přehradě, vystoupali jsme na rozhlednu v Krnově - Cvilíně, pak se stavili za Město Albrechtice do „Eldorada“. Tam jedna rodina už po 60 let vyrábí ze sádry různé figurky, ale i dinosaury v životní velikosti… Pak jsme se projeli okolo alkoholické léčebny v Holčovicích (opravdu smysluplná zajížďka :lol: ) a vyrazili na Praděd. Jak mě bolely nožičky. A prcek bude asi pěknej zhniloch po mě. Kopečky se mu nelíbí, takže protestoval pěkným pícháním v břichu :roll: . No a výlet jsme zakončili na hrázi Slezské Harty. Vyrazili jsme v 7 ráno a vraceli se v 9 večer totálně mrtví, ale spokojení :D .

Jo a k té únavě. Já byla taky úplně vyřízená, ale přešlo mě to okolo 9-10 tt. Teď už začínám jakž takž fungovat bez odpoledního spánku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
21.7.08 09:46

Sammy tak to jste meli teda krasny vikend :wink: supr

Bt klesa :cry: ja uz fakt nemam silu achjo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
21.7.08 09:52

**http://img399.imageshack.us/…ec793hy2.gif

ppetra-----------TP 2.2.2009-----------NT+ 25.7. Daisyzbopo-----TP 5.2.2009-----------KO 14.8. Sammmy-------TP 14.2.2009---------NT+ 29.7. befana----------TP 4.3.2009------------KO 12.8. ilca---------------TP 5.3.2009----------KO ???. Meduňka--------TP 9.3.2009----------KO 12.8. jezinka--------TP ??.?.2009----------KO ??.?. ajule------------TP ??.?.2009----------KO ??.?. Malvína--------TP 20.3.2009----------KO ??.?. obrazek--------TP ??.?.2009----------KO ??.?.

ČEKATELKY A TĚŠITELKY Katkaty ajik**

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3901
21.7.08 09:56

Katy nevěš hlavu…jednou to vyjít musí :wink: :D
Ahoj Sammy, Meduň, Jezi, Peti, Bef.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
21.7.08 09:57

katy zadny zoufani a spliny se nedovolujou :! za prve MS jeste neprisla takze nic neni ztraceno a za druhe i kdyby to ted nevyslo vyjde to priste …

sammmy 8O takova turistika? tyyyjo, to teda si fakt sportovkyne - ale neprehanej to kor kdyz te pichalo v brisku …

bef no vecer mi moc dobre nebylo, to sem brutalne rozdychavala a v sobotu sem mela co delat abych neblinkala kdyz sem varila obed, ale proste sem to vydrzela a neblinkala - aspon nakej pokrok :lol:

medu tak te to taky trapi jo? ale aspon ze zvladas uvarit, ja teda s tim mam velikej problem :( takze skoro porad vari tchyne :oops: :lol:

ajik jojo, nedelam si z toho stetoskopu hlavu, jen by se mi byvalo libilo prcka slyset, ale nijak z toho nevysiluju :)

jezi jak ty se teda citis? zatim relativne fit? to je dobre :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
21.7.08 10:01

sammmy prosimte u tech Albrechtic kde tam je to Eldorado a co tam vsechno je? my kousek odtamtud asi v sprnu pojedem na chatu za babickou a dycky vymyslime kam jit na vylet tak ze by jsme zasli tam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
21.7.08 10:04

Katy, jak píše Peti, žádné zoufání :! . Jestli né tento měsíc, tak příští určitě. Do Jarňátek se prostě ještě vlezeš, i kdybychom Tě tady měli násilím nacpat :lol: .

Peti, s turistikou jsem skončila. Bolí mě celý člověk a včera jsem se zapřísáhla, že do porodu nikam nelezu…
A i když Ti není ještě úplně hej, je opravdu úspěch, že jsi už neblinkala. Uvidíš, že to bude jen a jen lepší :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
21.7.08 10:10

Holky dekuji moc ale znate to proste vzdycky tam ta depka bude :(
No jo MS jeste neprisla ale jestli bude bt rano jeste nizsi tak je to jasne :cry: i kdyz to je jasne uz asi ted :cry:
Omlouvam se uz vas s tim nebudu zatezovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital