Poradna duly
Jana Čurdová
tak koukám, že všechny těhulky jsme stejný chcíplotiny, mě se taky nic nechce dělat, uklízim jen tak sporadicky a jinak se tak ploužim po baráku a polehávám - ale musim se pochlubit, celej víkend jsem neblinkala
kéž by mě to už opouštělo ![]()
jo a ještě vás taky pobavím, na netu sem vyčetla že ve 13tt už bych mohla slyšet srdíčko mimča stetoskopem, takže tady s ním pořád běhám a poslouchám se a nutím i chlapa - no slyšet je akorát škrundání mýho pupku, srdíčko nic
tak doufám že je jen ještě brzo ![]()
Peti gratuluji k neblinkání
…tak snad už budeš mít od této radosti pokoj
![]()
To s tím stetoskopem…bych zas tak moc neřešila…každý jsme schopni slyšet jinou úroveň zvuků…a taky bych řekla, že je to u káždé z nás jinak…u někoho je to slyšet ve 13 tt…ale u někoho třeba až ve 20 tt…podle mě to ovlivňuje moc fakturů…stavba těla atd..
Meduň ahojky ..
Peta ..to je fajn, že byl víkend bez blitíčka ..jen tak dál
tak ja se letim obliknout a vyvencit hafinu
, tak zatim piste piste at mam pak co cist ![]()
Jezi , ahojky ![]()
Katy , jdu mrknout na tvojí BT a koukám, že trošku klesla ![]()
Peti , bezva, že byl víkend bez blinkání!
kéž by to tím 12tt opravdu skončilo!!
já si byla chvíli lehnout, teď js dala do remosky kuře a jdu připravit těsto na kynutý koláčky ![]()
Dobré ranko
,
Peti: to je fajn,že už si neblinkala. otázkou je,zda je ti líp.u mě je totiž jedno,jestli blinkám nebo ne,já bych spíš potřebovala odstranit stav v břichu,kdy cítím,že je mi pořád na bl…
Medu: to tvoje spaní teda stojí za prd,co?já se teda dneska taky dost převalovala a nemohla spát,ale nad ránem už to bylo dobrý.Já většinou bývám v posteli tak 12hodin ![]()
Jezi: ty vypadáš,že by se tě nevolnosti mohly vyhnut obloukem,což?to by bylo super ![]()
Dobré ráno.
TEdy holky, Vás po víkendu dočíst, to abych si vzala dovolenou
.
Nejprve vítám Obrázka a Malvínu a přeju pohodové těhu. Tedy Malvíno, nejsi žádný troškař, 6té dítko
. Doufám, že až bude třeba rada, podělíš se s námi o své bohaté zkušenosti
.
Peti, gratuluju k víkendovému neblinkání ![]()
Katy, tak co ty? S testíkem mě to mrzí. Ale třeba je opravdu brzy. A ani takový malinká pokles BT nemusí ještě nic znamenat. Držím všech 20
.
HOlčiny, vy jste toho napovídaly tolik, že vůbec už nevím na co reagovat, tak alespoň všechny zdravím (Meduňku, Befi, Jezi, Ajika..)
Jinak vidím, že jste si všechny víkend užily. U nás bylo taky napilno:
V sobotu jsme vegetili na zahrádce a včera jsme vzali naše s bráchou a vyrazili na výlet. Zvládli jsme toho tedy fůru. Nejdřív jsme se zastavili u vysílače a větrné elektrárny na Veselí, pak jsme pokračovali k pramenu Odry, Kružberské přehradě, vystoupali jsme na rozhlednu v Krnově - Cvilíně, pak se stavili za Město Albrechtice do „Eldorada“. Tam jedna rodina už po 60 let vyrábí ze sádry různé figurky, ale i dinosaury v životní velikosti… Pak jsme se projeli okolo alkoholické léčebny v Holčovicích (opravdu smysluplná zajížďka
) a vyrazili na Praděd. Jak mě bolely nožičky. A prcek bude asi pěknej zhniloch po mě. Kopečky se mu nelíbí, takže protestoval pěkným pícháním v břichu
. No a výlet jsme zakončili na hrázi Slezské Harty. Vyrazili jsme v 7 ráno a vraceli se v 9 večer totálně mrtví, ale spokojení
.
Jo a k té únavě. Já byla taky úplně vyřízená, ale přešlo mě to okolo 9-10 tt. Teď už začínám jakž takž fungovat bez odpoledního spánku
Sammy tak to jste meli teda krasny vikend
supr
Bt klesa
ja uz fakt nemam silu achjo ![]()
**http://img399.imageshack.us/…ec793hy2.gif
ppetra-----------TP 2.2.2009-----------NT+ 25.7. Daisyzbopo-----TP 5.2.2009-----------KO 14.8. Sammmy-------TP 14.2.2009---------NT+ 29.7. befana----------TP 4.3.2009------------KO 12.8. ilca---------------TP 5.3.2009----------KO ???. Meduňka--------TP 9.3.2009----------KO 12.8. jezinka--------TP ??.?.2009----------KO ??.?. ajule------------TP ??.?.2009----------KO ??.?. Malvína--------TP 20.3.2009----------KO ??.?. obrazek--------TP ??.?.2009----------KO ??.?.
ČEKATELKY A TĚŠITELKY Katkaty ajik**
Katy nevěš hlavu…jednou to vyjít musí
![]()
Ahoj Sammy, Meduň, Jezi, Peti, Bef.. ![]()
katy zadny zoufani a spliny se nedovolujou
za prve MS jeste neprisla takze nic neni ztraceno a za druhe i kdyby to ted nevyslo vyjde to priste …
sammmy
takova turistika? tyyyjo, to teda si fakt sportovkyne - ale neprehanej to kor kdyz te pichalo v brisku …
bef no vecer mi moc dobre nebylo, to sem brutalne rozdychavala a v sobotu sem mela co delat abych neblinkala kdyz sem varila obed, ale proste sem to vydrzela a neblinkala - aspon nakej pokrok ![]()
medu tak te to taky trapi jo? ale aspon ze zvladas uvarit, ja teda s tim mam velikej problem
takze skoro porad vari tchyne
![]()
ajik jojo, nedelam si z toho stetoskopu hlavu, jen by se mi byvalo libilo prcka slyset, ale nijak z toho nevysiluju ![]()
jezi jak ty se teda citis? zatim relativne fit? to je dobre ![]()
sammmy prosimte u tech Albrechtic kde tam je to Eldorado a co tam vsechno je? my kousek odtamtud asi v sprnu pojedem na chatu za babickou a dycky vymyslime kam jit na vylet tak ze by jsme zasli tam ![]()
Katy, jak píše Peti, žádné zoufání
. Jestli né tento měsíc, tak příští určitě. Do Jarňátek se prostě ještě vlezeš, i kdybychom Tě tady měli násilím nacpat
.
Peti, s turistikou jsem skončila. Bolí mě celý člověk a včera jsem se zapřísáhla, že do porodu nikam nelezu…
A i když Ti není ještě úplně hej, je opravdu úspěch, že jsi už neblinkala. Uvidíš, že to bude jen a jen lepší
.
Holky dekuji moc ale znate to proste vzdycky tam ta depka bude ![]()
No jo MS jeste neprisla ale jestli bude bt rano jeste nizsi tak je to jasne
i kdyz to je jasne uz asi ted ![]()
Omlouvam se uz vas s tim nebudu zatezovat