JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8043
21.7.08 10:14

katuško nas tim urcite nezatezujes, jen te neradi vidime smutnit, kdyz vime jaka jsi jinak vesela a ziva zenska ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
21.7.08 10:15

Katy , nezoufej, brzy se dočkáš, uvidíš! třeba ještě není nic ztraceno, … zkoušela jsi dnes zase testík?
Ajiku , ahojky! :wink:
Befi , tak do 12h? 8O :D škoda, že to taky nedokážu, to já js ranní ptáče, bohužel :)
Sammy , teda celodenní výlet, to tě obdivuju!
Peti , jj, vaření mi nevadí, ale před chvílí js se málem pobl… nad košem, fujky …přitom do pořád vynáším :? :lol: tak ještě, že máš blízko tchýni!! A kde jsi prosím tě splašila ten stetoskop? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
21.7.08 10:19

medu nojo, odpadak je humus :roll: se dycky musim nadechnout, rychle otevrit-vyhodit-zavrit a vydechnout :lol: no a stetoskop meli tchanovci doma, oni maj takovyhle kravinek spoustu :) tak jsem jim ho zabavila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
21.7.08 10:20

Medu nezkousela jak jsem videla tu bt
Ppeti jj ja vim ale uz me to fakt zdolava, tu bulim jak zelva :cry: :cry: haha a to jsem v praci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
21.7.08 10:21

Peti, vkládám odkaz : http://www.mesto-albrechtice.cz/cz/index.php?… .

Katy, v žádném případě nás ničím neotravuješ. Jen se vypovídej. A ještě nesmutni, naděje umírá poslední :wink: .

Medu, vůbec se ti nedivím. Mě je normálně dobře, ale koš taky nemusím :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
21.7.08 10:24

Peti , taky nedýchám, když tu skříňku s odpaďákem otvírám, ale pak po zavření to tam stejně cítím a natahuju :evil: :D ..ahaa, tak to jsi dobře udělala! …musíš nás pak informovat, až bude srdíčko slyšet :wink:
Katy , neplakej :( ch jo, znám to, vždycky před MS, když js tušila, že je to v háji, tak js měla tak den depku. Ale podívej, i mě to po takový době dopadlo! a ty už máš jedno dítko a víš, že to jde, tak nezoufej, když to nedopadne teď, příští měsíc stoprocentně!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
21.7.08 10:25

Ahojky tak jsem vás dočetla…
Katy nebreč, však ono se to povede neboj. Hlavně hlavu vzhůru.
Sammy: Moc to stím turystikováním nepřeháněj. Já už také polevila, radši. A když tak jdi svoje tempo. A když te píchá břísko tak musíš zvolnit. A do kopečka se moc nezadýchat. aby nebylo mimi v tísni. Radši se 3× zastavit a rozdýchat. Já taky chodím do kopečka hůř jak 80_ti letá babka, no a co. :lol:
Večer nahlídnu teď jdu na ten úklid a pak musím koupit neco si k obědu a pak jdem s R neco vyřešit. tak papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
21.7.08 10:35

sammmy díík, ted jak sem videla tu fotku tak mi doslo ze sem tam uz byla :) ale uz je to daaavno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
21.7.08 10:42

Medu no ja vim ze nekteri se snazi dele nez my ale proste kazdy mesic verim ze to vyjde a nic a proste to na me sedlo :cry: ted tu nejsem sama tak nemuzu brecet ale jak odejdou tak to asi nevydrzim :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
21.7.08 11:19

Katy , vím, že to jde těžko zastavit :( zítra už bude líp, uvidíš!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
21.7.08 11:28

Medu jj diky trosku jsem se uklidnila, mrkla jsem na grafik z minuleho tehu a tam mi bt taky trosku klesla tak zas mam malickou nadeji ale zitra se rozhodne, jestli jeste klesne tak je to v prd… a jestli zustane tak testnu , jeee jak si to preji pppppprrrrrroooooossssiiiimmmmm :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
21.7.08 11:47

Katy, když teplotka zůstane, tak i přesto s testem ještě počkej. Možná i to tě zbytečně stresuje a na test může být ještě brzo. Někomu vyletí hladina HCG pomalu. Mě až 5 den po zpoždění MS…
Budu Ti moc držet palečky a nezoufej. I když ty depky jsou mrchy. Já už měla dokonce zjištěno vše o caru :lol: . No a pak bác a po roce se zadařilo :wink:

Medu, odpaďák neotevírat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
21.7.08 11:49

Katy: hele,smutek stranou,vždyt máš doma 9-letou radost :wink: co by za to jiní dali…A to další přijde,až prostě příroda rozhodne,sama to neovlivníš,takže nebuď smutná,jo? :wink:
Medu: do 12hodin nespím,ale 12h, např. včera od 9večer do dnes 9ráno :)

Já jsem ted trochu pracovala,uff,neba mě to,ale aspon nemyslím na můj stav…,takže je trochu líp.ale ted už musím myslet na oběd.Hrozně mě rozčiluje,jak se celý den točí jen okolo toho,co dokážu sníst,co si mám vzít… apod.

Zjistila jsem,že jsem odpoledne objednaná na barvu k holiči,ani se mi moc nechce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
21.7.08 11:54

Katy , moc držím pěsti!!!! :wink:
Sammy , zase js teď natahovala, musím ho otevírat :evil: :lol:
Befi , aha, ale i to je obdivuhodný! Já spím tak 8h :roll: :) a na barvu jdi, rozptýlíš se a budeš kočka :wink:

Já js teď snědla to kuře a kaši a nic moc teda, půlku stehýnka js nechala :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
21.7.08 11:55

Jen pěkně běž Bef. Trošku zkrášlení udělá dobře každé. Já navíc miluju, když si mi někdo hraje s vlasy, takže být to na mě, sedím u kadeřnice 2× týdně :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí