Poradna duly
Jana Čurdová
Befi , díky moc, ale mám už nějaké info najité, tak si s tím zbytečně nedělej práci! Tak, jak jsi mi to napsala to bohatě stačí
Dnes js od Packy z těhulek z n. s. zjistila, že můj dr. tento test nedělá. Jen UTZ včetně NT (bez krve), takže bych si asi sjela do Hradce a zaplatila si to tam. Uvrtala mě do toho kamarádka, která už na tom testu loni byla a moc to chválila. Jak ti dneska je??
Katy , chjo
…no třeba je ještě brzy …
Peti , je dobře, že se ti aspoň trochu ulevilo, musí to být strašně náročný
já js vyřízená i z toho, jak je mi šoufl, natož kdybych měla blinkat
Tak se drž!!
Jezi , juu, co to vidím, tak ty bys taky ráda vícero dětiček!
no já jako malá taky všude říkala, že chci min. 3 děti, prže jsem vyrůstala jako jedináček (segra je o 10 let starší), ale věkem mě to přešlo ![]()
Malvi , tak to klobouk dolů
držím pěsti, aby tohle těhu bylo snesitelnější! ![]()
Medu: mě je tak nějak na houpačce.chvíli dobrý,chvíli se mi zvedá kýbl…,ale nezvracela jsem,i když ono je to asi jedno..Akorát pozoruju,že se mi blivno přesunuje i na odpoledne a večer.prostě každý den je to jiný ![]()
Ale dneska jsem na chatě snědla i nějak to normální jídlo,tak mám ze sebe radost ![]()
co ty??
Ahojky všechna děvčata tady , ráda bych se přidala k vám do klubu, ju? ![]()
S Befankou už se známe, moc ráda poznám i ostatní ![]()
Trošku o mě - pocházím z Prahy-Radotína, ale žiju od podzimu s přítelem v Buštěhradě u Kladna. Je nám 30+33let. O miminko jsme se snažili od října/07, po neefektivním užívání hormonů (Duphaston, Estrofem, Clostilbegyt) jsem se v květnu naštvala, šoupla jsem je do šuplete a od 5.6. začala chodit na akupunkturu… a asi tak 17.den jsme počali naše malý stvořeníčko
Ve čtvrtek na UZ už mu i tlouklo srdíčko ![]()
Nechtěla jsem se sem hlásit příliš brzo, abych to nějak nezakřikla, ale stejně na to pořád myslím. A tak protože jsem o tom ještě nikomu, kromě mojí zaměstnavatelky a mých dvou nejlepších kamarádek, neřekla, ale hrozně ráda bych chtěla, tak proto jsem tady ![]()
Jinak teď jsem trošku „schizofrenní“, protože od konce května, kdy se nám narodila v Radotíně štěňátka, jsem více času u rodičů, a asi to znáte, zase to věčné balení a přemýšlení, kde co budete potřebovat zítra, za 3 dny… ![]()
Takže už se docela těším, až kluky dáme novým páníčkům a budu zase žít na jednom místě a k rodičům jen na návštěvy ![]()
Mj. kdybyste věděli o někom, kdo by zrovna za 14dní měl strašně rád doma malýho kníračího kluka, máme ještě dva volný ![]()
No jdu si udělat něco z květáku, který se mi mezitím uvařil, možná ho sním jen tak se sýrem. Květák totiž miluju
Ale musím si k němu slupnout dva espumisany
Naši se teď už asi cpou Pod dračí skálou nějakou dobrůtkou, lumpáci, mají výročí svatby ![]()
mějte se krásně, papa,
Janina
ahojky Obrazku: tak ses konečně odhodlala,to je dobře ![]()
Obdivuju tě,že si to ještě nikomu skoro neřekla.u nás už to ví celá rodina,pak můj šéf,kolegyně a 2nejlepší kámošky,jo a vlastně přítel to ještě vykecal svým dvoum kamarádům.
Nejhorší je,jak mám tu neschopenku,tak se pořád všichni ptaj a přejou mě,at se brzo uzdravím…to si připadám vážně blbě.. ![]()
Befi my se chystáme to mým rodičům říct příští pátek, i když mi to dává docela práci, jim to ještě nevyklopit. ![]()
Půjdeme s nima na večeři, budu mít toho 25.7. totiž 30. narozeniny ![]()
Hezčí dárek jsem si nemohla přát
![]()
Ale jinak to zatím chci udržet v tajnosti. Na příští UZ kontrolu bych měla jít až ve 12tt, ale protože je moje gynekoložka moje kamarádka, tak jsme se domluvily, že můžu přijít kdykoliv dřív. Tak to vidím asi na 9tt…
Doufám, že bude do té doby všecko v pořádku a budeme to moct vyzvonit všem kamarádům ![]()
Ale stejně fotečku z UZ mi Kristýna chce dát až v tom 12tt, prý je pověrčivá.
To je až poslední týden v srpnu. Já se snad nedočkám…
![]()
Meduň ..uvidíme …bych ráda tu holčičku ..ale podle Macíka to bude kluk
![]()
jinak jsem jedináček, co vyrůstal s o 2 roky starším bratrancem ..
Malvína ..tak přeji pohodové těhu ..
Obrázek ahojky ,,vítám tě a gratuluji k srdíčku ,,jééé a koukám, že jsme stejně těhu ..to je fajn ..
mam za sebou špatnou zkušenost ..ale teď pevně věřím, že vše bude OK .a že to s mým arabským sexi
dr zvládnem ..k dr se teprv chystám ,,,,má dovolenou
Jezi taky jsem už na to koukala, že jsme stejně těhu ![]()
Moc ti držím pěsti, aby bylo všecko v pořádku…
Sexy Dr, to je mazec
Určitě budeš mít silnýho mimíse a zvládnete to, stejně jako my
Taky tomu našemu prckovi moc moc věřím ![]()
Obrázek ..moc děkuji ..tak to bych teoreticky už i já mohla vidět srdíčko ..ale v podvědomí, i když věřím, že to tentokrát vše vyjde, mam furt obavy ..ale úspěšně je zaháním
určitě budem mít silná mimi
![]()
20.5. ..jsem totiž byla na ravizi v 9 TT
Holčiny,jdu spát.
Můj drahý je na pivu-jsem ráda.chudák je se mnou furt doma a trochu bych řekla,že už trpí…Byli jsme zvyklí furt někde být,chodit na večeře…,a ted jeho milá je nejraději doma o suchých rohlíkách ![]()
Obrázek: Vítám tě a Gratuluji k těhu!
Přeji ať vše probíhá jak má ![]()
Medu: A to ti ten dr tu kref nemůže vzít a poslat do Hradce?
Holky já dnes prospala odpoledne ![]()
** Dobrou ** , taky už pomalu půjdu ![]()
Ale ještě předtím musím zaběhnout ven s pejsanama ![]()
Můj přítel je taky venku, s kapelou hrají na fesťáčku ve vedlejší vsi (hraje v country kapelce na fidle - mj. je to chlap jak hora, 195/95, s houslema v rukou vypadá neodolatelně
), tak se určitě zdrží na pokec s kamarády.
Jezi to s tebou cítím, ta revize musela být strašně psychicky náročná ![]()
Ale neboj nic, tentokrát to určitě dobře dopadne! ![]()
Taky se pořád v skrytu duše bojím, že prckovi přestane tlouct srdíčko, už jsem to u čtyřech kamarádek zažila, vždycky to bylo okolo toho 8.tt, ale snažím se to vytěsnit a počítat s tím, že bude všechno OK.
A v březnu, klidně i toho 13. v pátek, budeme mít zdravé mimi! ![]()
Tak klidné spaní
a papa ![]()
Dobré ranko přeji všem …
dnes dopo jdeme na závody koníčku, kde máme kamarádku a odpo jedem k našim a na návštěvu ke známým
Obrázek ..děkuji ..
jj bylo to nepříjemné a přijde mi to už hrozně dávno
dobro pátek 13 bude pro nác fajn den
![]()
**http://img399.imageshack.us/…ec793hy2.gif
ppetra-----------TP 2.2.2009-----------NT+ 25.7. Daisyzbopo-----TP 5.2.2009-----------KO 14.8. Sammmy-------TP 14.2.2009---------NT+ 29.7. befana----------TP 4.3.2008------------KO 12.8. ilca---------------TP 5.3.2009----------KO ???. Meduňka--------TP 9.3.2009----------KO 12.8. Malvína--------TP ??.?.2009----------KO ??.?. obrazek--------TP ??.?.2009----------KO ??.?. ------------------------------------------------------------------------------------
NESMĚLE VSTUPUJÍCÍ Jezinka
ČEKATELKY A TĚŠITELKY Katkaty ajik**
Dobré ranko,
vítám nové těhulky
Pak mi prosím dodejte datum porodu (klidně jen co jste si spočítali) a termín příští kontroly ať vám můžem držet palce ![]()
jezi nechceš už se taky přesunout do hlavního pole? ![]()
Jinak dneska tu zas asi moc nebudu …