JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25926
18.7.08 15:30

Jezi no uvidim :wink: a co vasi na to???taky proc by to nemeli vedet prece to jsou rodice ze :wink: a urcite ti preji a drzi palecky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
18.7.08 16:16

Medu: asi na tohle jdu. Já jsem dostala takový psaný informace,jsou to 2dopisy a v každým to je napsaný trošku jinak.
Píšou kombinovaný test v 1.trimestru. Jdu na odběry krve(klasika),jejíž součástí je i biochemický screening(neboli vyhledávací vyšetření)-na chromozomální vady plodu + pak mám za 14dní UTZ (Šíjové projasnění =nuchal translucency=NT + hodnocení nosních kůstek plodu).
Kombinovaný test,píšou,umožňuje až 90% záchyt plodu postiženého DS.Pokud je pravděpodobnost postižení vysoká,posílá se na plodovku,dále na odběr plodových choriových klků.

Za ten kombinovaný test budu platit 1.100,–Kč. Věřím,že u vás to bude určitě o polovinu levnější.ale informuj se na to.musí se na to objednávat dopředu-já už mám např.termín!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
18.7.08 16:21

Holky me boli bricho a v krizi juak na MS a jsem nafoukla :( kurna bych si chtela lehnout ale jaksi jsem v praci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
18.7.08 17:54

cau kocky,
dneska vas zanedbavam ale sem totalne nepouzitelna, jen lezim a stejne mi neni dobre, mela sem zimnici, kdyz prisel chlap z prace a videl me tak me nahnal si zmerit teplotu, ale nenamerila sem ani 36, takze sem spis nejaka podchlazena, prijde mi to divny kdyz vsude pisou ze v tehu je teplota trvale vysoka :( a taky me dopoledne bolel podbrisek, no doufam ze je vsechno ok :( ale na blinkani mi je porad, mela sem problem udrzet i pilulku listovky, tak snad bude vse ok :( no ale uz se dneska asi neobjevim, jsem fakt na odpis, potrebovala bych nejakej kompletni servis a par nahradnich dilu asi :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
18.7.08 18:07

Ppeti pani co je s tebou???? 8O 8O asi nejaka viroza nebo co 8O tak lez a lec se :wink:
Tak ja zblajznu pizzu a frcim na letiste pro segru :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
18.7.08 18:18

Medu: to NT+ dělají v Hradci asi za 770 KČ. Zeptej se ale na to svého dr. Třeba ti to udělá. Mě to dělal a stálo to 600KČ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
18.7.08 18:26

Už mám zase chviličku.

Peti, co to vyvádíš? Koukej se rychle dát do pořádku :! . A kdyby Ti bylo hůř, upaluj k doktorce :! .

Katy, píchání v zádech a bolesti v podbřišku? Co takhle uhnizďování prcka? :wink: . Budeš testit?

Medu, Befi to napsala úplně geniálně. Když tak se sama dr. zeptej a určitě Ti k tomu poví víc. A neboj, nevím, kdy máš další kontrolu, ale mě na NT+ poslal až teď v 10 tt. Hned jsem se objednala a mám termín 29.7.

No nic, Drahý má s kolegy z práce volejbal a já jsu kuchtit guláš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
18.7.08 18:46

Sammy no jo zkusim to rano ale stejne je jeste brzy :wink:
No nic ficim na to letiste :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
18.7.08 19:07

Tak Katy zkus a nezapomeň potom informovat. Sice nevím, jestli se zítra dostanu k PC, protože jedeme na víkend na chajdu, ale budu na Tebe myslet a držet pěsti :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
18.7.08 19:28

Peti: je mi to moc líto,jak ti je. Ale třeba u mě je zimnice normální.chodím doma v triku s dlouhým rukávem a ještě mám mikinu,a klidně bych i přidala :roll:
Mimochodem,já dneska blila jen jednou,zato parádně obří sprcha…hned poté,co jsem polkla listovku.je to docela veliká bobule,a už k ní mám totální odpor!
Jinak jsem snědla trochu houbové omáčky s těstovinama a ted na procházce nektarinku.a začala jsem pít vodu se štávou-je to docela good :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
18.7.08 19:55

ahoj

Mohu mezi vás? Včera pozitivní test ,odhaduji termín na 20.3.2009 :)
Už sedím se sešitem a vymýšlím jména…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8853
18.7.08 20:27

Peta …opatruj se holka ..

Malvína ahojky ..vítej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
18.7.08 21:26

Tak jsem zpet z letiste
Malvina jeee gratuluji k // :potlesk: a pridej se :wink:
Napis neco o sobe :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
18.7.08 21:52

Katuško vypadá tvůj grafík nadějně sleduju tě! a mocinky ti to přeju! kéž by viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
18.7.08 22:31

Maciku no dekuji a uvidime :wink: a ty se drz a neboj vsechno bude v poradku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí