Poradna duly
Jana Čurdová
Hezké ránko ![]()
Tak včera odpo o sobě mimís zase dával vvědět a do toho přišla neohlášená návštěva
, tak jsem se na pc už nedostala.
Holky, díky moc za vaše info ..už si zjišťuju, jestli přesně tenhle kombinovaný test dělá i můj dr. ![]()
Befi , ty jsi to napsala bombasticky, díky moc!
Jak se dneska?
Peti , co to čtu?
doufám, že dnes už je líp???
Katy , co dnešní teplotka!? sleduju tě! ![]()
Jezi , ještě jsi jako balónek? Já byla jen první týden, teď vše zase zapnu a i js trochu zhubla ![]()
Malvíno , vítej u nás!! napiš pak o sobě nějaké údaje, ať se o tobě něco dozvíme a Petula tě může přidat do seznámku ![]()
Dobré ráno,
Malvíno: vítám mezi Jarňátkama ![]()
Peti : doufám,že je líp
Medu: nechám v pondělí naskenovat všechny ty info,co jsem dostala u doktora,tam všechny ty vyšetření popisujou
Katy: tak coooo??
Dobre ranko
Tak testik je uplne bily
a zkousela jsem dat pryc ten ovu kriz co jsem si sama udelala a posunulo mi to ovu na 18 DC a to tuleni nebylo takze asi prd ![]()
ahoj holky, diky ze na me myslite.
katy
to je mi lito, moc bych ti prala aby se testik jeste vybarvil ![]()
malvino gratuluju a vitam te mezi nama.
jinak ja uz jsem dneska zase v normalu (nebudu psat ze je mi dobre protoze neni) - dneska uz jsem zvladla dojet na nakup, vydrhnout lednicku a uvarit zapeceny brambory - teda ty mam jen nachystany, uz je jen soupnu do trouby
Vcera to byl fakt des bes, vubec nevim co to melo znamenat, jestli by se to melo opakovat tak zkusim ty cipky - jenze zas znama rikala ze po nich nejenze dal zvracela, ale jeste se po nich i po
, tak teda nevim
no nic, nebudu vas uz zatezovat svyma porad dokola kecama o tom ze je mi blbe
a jdu udelat jeste nejakej salatek k obedu. Mejte se vsechny moc pekne a uzivejte si manzilky doma ![]()
Katko : a kterej den normálně máš ovulaci? To máš vždycky až kkolem 18.dne?
Ppeti tak jsem rada ze ti je lip ![]()
Bef no vetsinou mam tak 14 DC
no ale vis jak to bylo ted s tim vsim mocak a tak
no a nehlede na to ze bych klidne mohla zadat za 1 DC den pred tim nez jsem zadala no a to znamena ze ta nejnizsi bt byla 14 DC, no tak proste nevim ![]()
hezkou sobotu přeji všem ..
Peta ..jsem ráda, že je Ti lépe …moc ti to přeji
Medu ..včera u našich jsem byla jak balon ..a těsné kalhoty jsou mi furt …tak te´d mam krattasy na gumu
a je mi fajn …jen trochu blivno..teď zatim to jde ..ale po jídle je mi těžko ..břuch naroste většinou po obědě ![]()
tak údaje… jmenuji se Lenka je mi 32 , čekám šesté dítě -všechny s radostí očekávané
. Daniel ,Šimon ,Anna-Marie , Sophie ,Timea.
S manželem podnikáme-provozujeme školky. Bydlím kousek od Vlašimy ,porodnici zvažuji buď Benešov nebo Tábor-tam jsem rodila Timeu …Jinak se asi ptejte co vás zajímá ![]()
Malvino no ted jsi me sokovala seste???
ty jo to jsi dobra ![]()
Ale jak koukam tak to mate v oboru
, tak to moc gratuluji a drzim palecky at je vse v poradku. Tak to nam pak budes radit ![]()
šokujeme rádi . Co je na světě hodnotnějšího než děti a vůbec rodina?
Jen těhotenství bych skrátila tak na 14 dní
. U Timinky jsem zvracela 7 měsíců tak doufám , že se to nebude opakovat ![]()
Ahojky holčičky těhulčičky! ![]()
Malvíno vítám tě! 6 dítko jo?
To je pěkné. Přeji aby vše probíhalo tak jak má. ![]()
Pe´ti: Teda doufám že ti už tak zle nikdy nebude.Je dobře že dnes ti je lépe.
Katy: zkus testík v pondělí a uvidíš. Držím pacinky.
Mě se před chvilkou spustila kref z nosu, ale děs běs. Fuj ještě te´d cejtím kref v puse.
Jinak mi budem mít dnes k obědu čočku, akorát nevím kdy v 10 jsem se přejedla smaženejma vajíčkama ![]()
Malvína ..Vau …5 dětí a 6 na cestě aq jsi docela mladá ..tak to je paráda …a to je asi máš hodně po sobě …co?
a školky …mam také známe, co si otevřeli školku se sportovním zaměřením u Prahy ..
tak přeji pohodové těhu ,,ale pro tebe to asi nebude nic neznámého …
obdivuji vás, že máte tolik děti…bych chtěla 3 - 4 ..ale manža jen 2 ..uvidíme
mi chtěli jen jedno -holčičku
ale ta přišla až na třetí pokus a pak se nám miminka nějak zalíbila,jinak dětem je 13,9,7,4 roků a 14 měsíců.
Tak teda proti Malvíně,jsme tady všechny žabařky…
,ty jo…6dětí.
Já jsem dneska naopak přemýšlela nad tím,že bych hrozně ráda dvojčata,aspon by tenhle příšernej blicí-nevolnostní stav byl jen jednou…,páč mě budou 2děti bohatě stačit ![]()
Já zvracela asi tak 30krát denně do 7 měsíce… je z toho úžasně chytrá a milá holčička
. Ale zopáknout bych si to nechtěla a doufám že nevolnosti mě tentokrát minou