JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2879
19.7.08 08:46

Hezké ránko :wink:

Tak včera odpo o sobě mimís zase dával vvědět a do toho přišla neohlášená návštěva :roll: , tak jsem se na pc už nedostala.

Holky, díky moc za vaše info ..už si zjišťuju, jestli přesně tenhle kombinovaný test dělá i můj dr. :wink:

Befi , ty jsi to napsala bombasticky, díky moc! :wink: Jak se dneska?
Peti , co to čtu? :? doufám, že dnes už je líp???
Katy , co dnešní teplotka!? sleduju tě! :wink:
Jezi , ještě jsi jako balónek? Já byla jen první týden, teď vše zase zapnu a i js trochu zhubla :roll:
Malvíno , vítej u nás!! napiš pak o sobě nějaké údaje, ať se o tobě něco dozvíme a Petula tě může přidat do seznámku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
19.7.08 09:23

Dobré ráno,
Malvíno: vítám mezi Jarňátkama :)
Peti : doufám,že je líp
Medu: nechám v pondělí naskenovat všechny ty info,co jsem dostala u doktora,tam všechny ty vyšetření popisujou
Katy: tak coooo??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
19.7.08 10:38

Dobre ranko
Tak testik je uplne bily :( a zkousela jsem dat pryc ten ovu kriz co jsem si sama udelala a posunulo mi to ovu na 18 DC a to tuleni nebylo takze asi prd :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
19.7.08 10:55

ahoj holky, diky ze na me myslite.

katy :cry: to je mi lito, moc bych ti prala aby se testik jeste vybarvil :(

malvino gratuluju a vitam te mezi nama.

jinak ja uz jsem dneska zase v normalu (nebudu psat ze je mi dobre protoze neni) - dneska uz jsem zvladla dojet na nakup, vydrhnout lednicku a uvarit zapeceny brambory - teda ty mam jen nachystany, uz je jen soupnu do trouby :) Vcera to byl fakt des bes, vubec nevim co to melo znamenat, jestli by se to melo opakovat tak zkusim ty cipky - jenze zas znama rikala ze po nich nejenze dal zvracela, ale jeste se po nich i po :-) , tak teda nevim :roll: no nic, nebudu vas uz zatezovat svyma porad dokola kecama o tom ze je mi blbe :oops: a jdu udelat jeste nejakej salatek k obedu. Mejte se vsechny moc pekne a uzivejte si manzilky doma ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
19.7.08 10:55

Katko : a kterej den normálně máš ovulaci? To máš vždycky až kkolem 18.dne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
19.7.08 11:04

Ppeti tak jsem rada ze ti je lip :wink:
Bef no vetsinou mam tak 14 DC :roll: no ale vis jak to bylo ted s tim vsim mocak a tak :nevim: no a nehlede na to ze bych klidne mohla zadat za 1 DC den pred tim nez jsem zadala no a to znamena ze ta nejnizsi bt byla 14 DC, no tak proste nevim :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8853
19.7.08 11:33

hezkou sobotu přeji všem ..

Peta ..jsem ráda, že je Ti lépe …moc ti to přeji

Medu ..včera u našich jsem byla jak balon ..a těsné kalhoty jsou mi furt …tak te´d mam krattasy na gumu :lol: :wink: a je mi fajn …jen trochu blivno..teď zatim to jde ..ale po jídle je mi těžko ..břuch naroste většinou po obědě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
19.7.08 11:39

tak údaje… jmenuji se Lenka je mi 32 , čekám šesté dítě -všechny s radostí očekávané :lol: . Daniel ,Šimon ,Anna-Marie , Sophie ,Timea.
S manželem podnikáme-provozujeme školky. Bydlím kousek od Vlašimy ,porodnici zvažuji buď Benešov nebo Tábor-tam jsem rodila Timeu …Jinak se asi ptejte co vás zajímá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
19.7.08 11:47

Malvino no ted jsi me sokovala seste??? 8O ty jo to jsi dobra 8O
Ale jak koukam tak to mate v oboru :wink: , tak to moc gratuluji a drzim palecky at je vse v poradku. Tak to nam pak budes radit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
19.7.08 11:57

:D šokujeme rádi . Co je na světě hodnotnějšího než děti a vůbec rodina?
Jen těhotenství bych skrátila tak na 14 dní :lol: . U Timinky jsem zvracela 7 měsíců tak doufám , že se to nebude opakovat :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
19.7.08 11:57

Ahojky holčičky těhulčičky! :lol:
Malvíno vítám tě! 6 dítko jo? 8O To je pěkné. Přeji aby vše probíhalo tak jak má. :)
Pe´ti: Teda doufám že ti už tak zle nikdy nebude.Je dobře že dnes ti je lépe.
Katy: zkus testík v pondělí a uvidíš. Držím pacinky.
Mě se před chvilkou spustila kref z nosu, ale děs běs. Fuj ještě te´d cejtím kref v puse.
Jinak mi budem mít dnes k obědu čočku, akorát nevím kdy v 10 jsem se přejedla smaženejma vajíčkama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8853
19.7.08 11:58

Malvína ..Vau …5 dětí a 6 na cestě aq jsi docela mladá ..tak to je paráda …a to je asi máš hodně po sobě …co?
a školky …mam také známe, co si otevřeli školku se sportovním zaměřením u Prahy ..
tak přeji pohodové těhu ,,ale pro tebe to asi nebude nic neznámého …
obdivuji vás, že máte tolik děti…bych chtěla 3 - 4 ..ale manža jen 2 ..uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
19.7.08 12:03

mi chtěli jen jedno -holčičku :D ale ta přišla až na třetí pokus a pak se nám miminka nějak zalíbila,jinak dětem je 13,9,7,4 roků a 14 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
19.7.08 16:17

Tak teda proti Malvíně,jsme tady všechny žabařky… :) ,ty jo…6dětí.

Já jsem dneska naopak přemýšlela nad tím,že bych hrozně ráda dvojčata,aspon by tenhle příšernej blicí-nevolnostní stav byl jen jednou…,páč mě budou 2děti bohatě stačit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
19.7.08 18:34

:D Já zvracela asi tak 30krát denně do 7 měsíce… je z toho úžasně chytrá a milá holčička :D . Ale zopáknout bych si to nechtěla a doufám že nevolnosti mě tentokrát minou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí