Poradna duly
Jana Čurdová
Ppeti nene ja jsem tady
a budu te otravovat jeste nejakou chvili
tak uz ses vyspala?? copak jsi papala??
katy no k obedu sem mela segedin z konzervy, byl moc dobrej ale nevim jestli mi ted neni trochu blbe po nem, i kdyz me je asi blbe po cemkoliv, ono je to vcelku jedno co snim
a co ty, tobe bylo taky zle nebo co sem to tu zahlidla? a dneska si v praci nebo vegetis doma?
Ppeti no jo tak si uvar neco dobreho a nepapej konzervy ![]()
Me je dobre
jen jak mam moc hlad tak mi je pak nejak blbe
ale to jiste nebude tim v co doufam ![]()
tak jsem tu zas. vařím R. párky na jeho přání. Tak jsem te´d dva snědla studený ![]()
Ppeti no dneska jsem v praci a i zitra jdu no ale to tu budu uplne sama tak ne ze tady zas nikdo nebude ![]()
Daisy parky jo? ty uz jsem dneska mela ![]()
Asi si dam jogurt uz mi nejak po tech parkach vytravilo
![]()
tak ja ted dostala od tchyne banany - mnam
ale jinak prestavam mit chut na jidlo nejak celkove, coz je u me strasne moc divny protoze ja sem desna obzerza ![]()
Daisy co?? kefir a grep?? se fakt po …
![]()
Nejak be zas boli kozy, no spis takovy divny pocit nez boli
no ale jak vam rikam jsem dobra v sugesci
![]()
Ppeti no to bych brala vic nez to blinkani aspon na chvili nemit hlad a chut na jidlo
![]()
No a ja jak jedla dneska banan tak mi bylo zleee ![]()
No uvidíš, ale je to nadějné.
neboj nepo… V ne jsem měla borůvkový koláč a tvrdý salám. a taky jsem to ustála. ![]()
tak nakonec tu s vámi zůstanu. R volal kamarád a za 11 minut mají spicha. ![]()
katy
hele jestli nenajdes dve carky tak si fakt otevri nejaky kurzy autosugesce ![]()
Ppeť: R. se tě ptá kolik stojí v Brně na zelným trhu meruňky?
Dyt to holky pravim jaka ja jsem skvela hereeeccka
![]()
Kurna proc me v tech kozach tak picha???
![]()
tak jsem mluvila s manzilkem a za chvilku dojede domu, tak ja pomalu vypinam komp a asi jdu do sprchy, nejak si smrdim
holky normalne mam desnej problem s mydlama, vsechny mi neuveritelne pachnou takze mam problem se s nima umyt, zase kdyz nepouziju mydlo tak si smrdim ja - no sem proste ted fakt naprosto na odstrel ![]()