Poradna duly
Jana Čurdová
daisy na zelnaku sem nebyla, ale tady u nas jsou
y a merunky jsou letos strasne drahy protoze je pobily kroupy a stojej kolem triceti petatriceti korun
Ppeti: tady jsou taky takhle drahý. Tak se asi letos budem muset obejít bez nich ![]()
Hele to jsem ráda že mě teda tyhle věci nesmrděj. To aby jsi se za chvilku myla já nevím čím ![]()
daisy nojo me smrdi uplne vsechno - mela bys videt ty muka kdyz se jdu vycurat - musim si drzet ruku pred nosem abych to necitila
![]()
Ppeti tak to je mazec jak ti smrdi i mydlo
se z tebe picnu ![]()
Daisy no tady stoji merunky jeste vic
![]()
Tééééééééééééééda Peti, ještě že mě nic nesmrdí. ani čistit kočičí záchod mi naštěstí nevadí. ![]()
Daisy tak to jsi dobra to me vadi i ted
staci jak to citim a skoro letim
bleeeale me celkove hnusne pachy a kdyz treba myju nadobi a jsou tam zbytky tak mi to vubec nedela dobre
tak jsem zvedava jak to budu delat jak budu tehu ![]()
No je fakt že mě třeba u mití nádobí smrad ze zbytků teď teda trochu vadí. Ale jde to…
Daisy no nastesti uz mame mycku ale taky vsechno do ni nemuzes dat ze
a taky se tam nekdy vsechno nevleze ![]()
No ale ja mam fakt slaby zaludek na takove veci, nekdy si nemuzu vycistit ani zuby vzadu
tak pak vam povypravim jak budu tehu hah co budu delat ![]()
No já mám teda docela silnej žalůdek. Jsem zvyklá ze školy. teda ale co mi fakt smrdí je myčka a slepičárna. Ale zvracet se mi z toho nechce ![]()
Jo jdu se koupat a oholit abych nebyla zítra na kontrole jak Jety ![]()
pak se stavím
Tak jsem tu. V práci pohroma a na Vás žádný čas. Šéfová si to odnese
.
Katy, no podle mě seš taky véééélice podezřelá
. jsem zvědavá, jak Ti dopadne testík
.
Daisy, sraz není vůbec špatný nápad a je mi docela jedno kde. Jsem kousek od Ostravy, takže tady by to bylo super, ale dojedu kamkoliv
. Jen mám trochu orientační NEsmysl, takže v Brně, nebo v Praze bych Vás taky mohla hledat půl dne
. Ale pro Vás cokoliv
.
Peti, tak Tobě smrdí už i mýdlo? Tak to je mazec
. Já mám zrovna melounovou Niveu a ta tak nádherně voní, že bych ji snad i vypila
.
Dnes mi tedy dorazil ten monitor dechu http://www.promi.cz/?… . hned jsem ho zkoušela a je to tedy pěkný kravál. Alespoň budu klidná, že se prckovi nic nestane.
Daisy, ještě Tě baví číst ode mě všechno 2×? (Jarňátka, únor)
. Ty si se mnou vytrpíš
![]()
Sammy: proč? mě to nevadí
Klidně tě budu číst 5× ![]()
Jinak já mám také orientační nesmysl
Ale nějak se to najde, ne? ![]()
Jinak vy co jste z ostravi, tak to máte do Brna Blíž. A když by mohla katy tak by asi to Brno bylo nejideálnější. Nebo ne?
Co na to Meduňka?Medu už ti je lépe?
Jinak drahý mi povídal se sejděte v Jihlavě to bude te mít všichni stejně daleko
No tak jak chcete… ![]()
ahojky,
tak jsem se vrátila z výletu. byla jsem na 2h v práci vyřídit nejnutnější věci a říct to kolegyni - ta byla strašně nadšená,úplně jsem žasla z její reakce,a doporučila mi,at to nikde ještě moc neříkám. Šéfovi jsem to telefonovala,neb je furt někde na služebkách. Jen mi pogratuloval a vůbec se se mnou nebavil…tak nevím,byl asi poměrně v šoku,byl si 100%ně jistej,že se vrátím v pondělí do práce… Ale je to fajn chlap,hlavně jeho manželka je myslím ve 4.měsíci,tak snad to pochopí
Jen jsem holt pro něj pravá ruka…,no tak si najde nějakou jinou ruku ![]()
Celý odpo jsme pak byli u mých rodičů,táta byl z fotky z ultrazvuku úplně dojatej -to je fakt nádhera,jak jsou vydřený z prvního očekávaného vnoučka ![]()
Co Medu ?? vůbec jsi se dneska neozvala ![]()
ad sraz: jsem pro,ale až tak v září-říjnu,to už by nám mělo být dobře.Pro ě samozřejmě nejlepší Praha,ale přzpůsobím se.
Ahojky tak jsem zkoukla Redakci a pak dr House
a strasne me boli kycel uz od vcerejska
si na chvilku zapleju v zahradce a hned me vsechno boli
jsem jak starka nejaka
des bes ![]()
Sammy jee tak jak koukam ty jsi z Noveho Jicina co???
to je kousek co
hele i Olomouc neni spatny napad ne
??