JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25926
17.7.08 10:39

Ppeti no ja ani nhevim jestli mi bylo zle4 pac si to uz nepamatuji :lol: ale nejspis ne :lol: no uvidim teda jestli mi bude mit byt proc zle :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
17.7.08 10:41

katy hele zadny smutny smajlone a depkarsky prispevky od tebe nechci uz videt :twisted: samozrejme ze za chvilku budes mit duvod aby ti bylo zle (a nebude to kvuli opici :lol: ) - vyslo ti to dost rychle jak se to nepovedlo, takze neni duvod aby to ted nevyslo zase a tentokrat se to povedlo, takze nezoufej a jen se tes a uzivej si dny kdy ti neni zle :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
17.7.08 10:46

NO Peti, já bych Katy tak nechlácholila :lol: :lol: .
Moje máma měla dvě těhotenství v pohodě a to třetí prozvracela skoro celé 8O . Nejhůř ji dělal pohled na zubní kartáček :lol: :lol: .

Bef, veliká gratulace ke KO a hlavně k srdíčku :wink: .

Medu, vydrž a odpočívej. Taky by sis pomalu asi měla říct o ty čípky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
17.7.08 10:53

Ahojky holky! před chvilkou jsem vstala a dočetla vás. :) Holky normálně včera jsem ještě jedla ve čtvrt na 1 v noci. Jinak bych neusla měla jsem strašný hlad. No strašný 8O Ta´d se nasnídám a valím na nákup a pak poklidím a vrátím se sem.
Jezi: Teda to jsou ale tlustice, to ti teda povím :D
Pe´ti: ty to s tím blitím nemáš jednoduchý teda. :)
Medu: minulý tíden jsem zjistila že babička tě pěstuje na zahradě :D
Teda tak tobě už začínají také nevolnosti. Hlavně aby nenastoupilo blitíčko :)
Sammy a Bef: Gratuluji ke kontrole! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
17.7.08 10:54

daisy :lol: ty si teda ochrapusa ti povim :lol: to bych nezvladla takle dlouho chrnet - v sedm jsem vzhuru nejpozdeji - ale byly doby kdy jste taky klidne spala az do obeda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
17.7.08 10:56

No já dřív taky dýl jak do 8 max do 9 nespala. Ale jak jsem asi těhu a navíc se cpu i vnoci tak te´d spím až do oběda :lol: To je strašný co? No ale zatím si toho budu užívat, pak už se nevyspím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
17.7.08 10:58

Jo Peti: když mě ještě zmáhali nevolnosti takové to divně divně tak mi to pomáhalo. Čím dřív jsem stala tím víc mi bylo divně.
Joinak já chodím spát v 11 až 12 v noci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
17.7.08 10:59

A to kolikrát nemůžu usnout jakou dobu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3901
17.7.08 11:00

Bef a aSammy gratuluji k úspěšným kontrolám…jen tak dál těhule…moc vám všem držím palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
17.7.08 11:03

Sammy tak dik teda :lol: :lol: se mam na co tesit :lol: :lol:
Ale ne hlavne jak uz tady budu moct byt s vama ofiko :wink:
No z opice mi muze byt taky zle teda :lol:
Hele v sobotu mame jit na party a ja nevim jestli muzu pit 8O a teda nevim kdy byla ovu tak ani nevim kdy muzu testovat 8O co mi poradite???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
17.7.08 11:08

katy :lol: ja bych ti poradila se na party poradne ztriskat, protoze to pak sakra dlouho nebudes moct :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
17.7.08 11:13

Ppeti no ale jestli jsem tehu tak by to asi nebylo moc dobre ne??no ja fakt nevim teda :evil: asi zkusim rano testik a kdyz bude bily tak se asi stejne striskam zlosti :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
17.7.08 11:15

katy hele mimco s tebou takle brzo neni spojeny takze neprijima od tebe to co zbastis a vypijes ;) a vis kolik holek nevedelo ze jsou tehu a vedli nezrizenej zivot a maj zdravy deti? ;) bud v klidu a klidne popijej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
17.7.08 11:17

Katy tak tam pij ale nepřežeň to, žádné panáky. jen pivko nebo víno, podle toho co piješ,. Žádné tvrdé, jasný! :lol: Co kdyby náhodou…na testík je asi ještě brzy. mě sice ukázal 3 dny před MS ale já měla ovulaci 11 nebo 12 DC už si přesně nepamatuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
17.7.08 11:19

Peťi: mě se to nezdá. To mimčo je prostě v btvím břiše. nevěřím že se k němu nic nedostane. Ale to je asi jen moje úvaha. Tak to katy s alkoholem nepřeháněj. Pij s rozumem ať ti to pak není líto až uvidíš za pár dní //. Aby jsi si neříkala ajá kr… jsem se úplně na té akci odděla. Co mimísek??????? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí