Poradna duly
Jana Čurdová
Ppeti no ja ani nhevim jestli mi bylo zle4 pac si to uz nepamatuji
ale nejspis ne
no uvidim teda jestli mi bude mit byt proc zle ![]()
katy hele zadny smutny smajlone a depkarsky prispevky od tebe nechci uz videt
samozrejme ze za chvilku budes mit duvod aby ti bylo zle (a nebude to kvuli opici
) - vyslo ti to dost rychle jak se to nepovedlo, takze neni duvod aby to ted nevyslo zase a tentokrat se to povedlo, takze nezoufej a jen se tes a uzivej si dny kdy ti neni zle ![]()
NO Peti, já bych Katy tak nechlácholila
.
Moje máma měla dvě těhotenství v pohodě a to třetí prozvracela skoro celé
. Nejhůř ji dělal pohled na zubní kartáček
.
Bef, veliká gratulace ke KO a hlavně k srdíčku
.
Medu, vydrž a odpočívej. Taky by sis pomalu asi měla říct o ty čípky…
Ahojky holky! před chvilkou jsem vstala a dočetla vás.
Holky normálně včera jsem ještě jedla ve čtvrt na 1 v noci. Jinak bych neusla měla jsem strašný hlad. No strašný
Ta´d se nasnídám a valím na nákup a pak poklidím a vrátím se sem.
Jezi: Teda to jsou ale tlustice, to ti teda povím ![]()
Pe´ti: ty to s tím blitím nemáš jednoduchý teda. ![]()
Medu: minulý tíden jsem zjistila že babička tě pěstuje na zahradě ![]()
Teda tak tobě už začínají také nevolnosti. Hlavně aby nenastoupilo blitíčko ![]()
Sammy a Bef: Gratuluji ke kontrole! ![]()
daisy
ty si teda ochrapusa ti povim
to bych nezvladla takle dlouho chrnet - v sedm jsem vzhuru nejpozdeji - ale byly doby kdy jste taky klidne spala az do obeda ![]()
No já dřív taky dýl jak do 8 max do 9 nespala. Ale jak jsem asi těhu a navíc se cpu i vnoci tak te´d spím až do oběda
To je strašný co? No ale zatím si toho budu užívat, pak už se nevyspím ![]()
Jo Peti: když mě ještě zmáhali nevolnosti takové to divně divně tak mi to pomáhalo. Čím dřív jsem stala tím víc mi bylo divně.
Joinak já chodím spát v 11 až 12 v noci.
Bef a aSammy gratuluji k úspěšným kontrolám…jen tak dál těhule…moc vám všem držím palečky
Sammy tak dik teda
se mam na co tesit
![]()
Ale ne hlavne jak uz tady budu moct byt s vama ofiko ![]()
No z opice mi muze byt taky zle teda ![]()
Hele v sobotu mame jit na party a ja nevim jestli muzu pit
a teda nevim kdy byla ovu tak ani nevim kdy muzu testovat
co mi poradite???
katy
ja bych ti poradila se na party poradne ztriskat, protoze to pak sakra dlouho nebudes moct ![]()
Ppeti no ale jestli jsem tehu tak by to asi nebylo moc dobre ne??no ja fakt nevim teda
asi zkusim rano testik a kdyz bude bily tak se asi stejne striskam zlosti
![]()
katy hele mimco s tebou takle brzo neni spojeny takze neprijima od tebe to co zbastis a vypijes
a vis kolik holek nevedelo ze jsou tehu a vedli nezrizenej zivot a maj zdravy deti?
bud v klidu a klidne popijej
Katy tak tam pij ale nepřežeň to, žádné panáky. jen pivko nebo víno, podle toho co piješ,. Žádné tvrdé, jasný!
Co kdyby náhodou…na testík je asi ještě brzy. mě sice ukázal 3 dny před MS ale já měla ovulaci 11 nebo 12 DC už si přesně nepamatuji.
Peťi: mě se to nezdá. To mimčo je prostě v btvím břiše. nevěřím že se k němu nic nedostane. Ale to je asi jen moje úvaha. Tak to katy s alkoholem nepřeháněj. Pij s rozumem ať ti to pak není líto až uvidíš za pár dní //. Aby jsi si neříkala ajá kr… jsem se úplně na té akci odděla. Co mimísek??????? ![]()