Poradna duly
Jana Čurdová
Jezi , to jsou dálnice
jupii
…mě čeká uklidit a upíct jablkovou buchtu, taky mi přijede kamarádka z práce, odpo, kdy mi bývá zle
ale naštěstí jen na chvíli ![]()
jezi no super, fakt parádní čárky
to je dobře, hlavně se opatruj, nic netahej, nepřemáhej se a odpočívej ![]()
**http://img399.imageshack.us/…ec793hy2.gif
ppetra-----------TP 2.2.2009-----------NT+ 25.7. Daisyzbopo-----TP 5.2.2009-----------KO 18.7. Sammmy-------TP 14.2.2009---------KO 17.7. befana----------TP 4.3.2008------------KO 17.7. ilca---------------TP 5.3.2009----------KO ???. Meduňka--------TP 9.3.2009----------KO 12.8.
------------------------------------------------------------------------------------
NESMĚLE VSTUPUJÍCÍ Jezinka
ČEKATELKY A TĚŠITELKY Katkaty ajik**
sammmy a bef hned hlaste jak jste dopadly dneska na kontrolach - a bef doufam ze si nechas napsat ty cipky ![]()
Ajíku ..tak to je fajn ..nějak se začít musí ..já to řešila přihláškou do školy
…
Jezi…no ale mám tak trochu strach…co když to nevyjde ani touto cestou…pak už to bude úplně definitivní, že nic nebude ![]()
Ahojky holky
Jezi jeee krasne dalnice ![]()
Ajiku neboj to vyjde ![]()
Dneska jak jsem si zadala bt tak mi posunulo ovu na 18 DC ale to si myslim nebyla ovu tak jsem si to posunula zpet no tak uvidime ale to je stejne jedno kde ten kriz je ze? ![]()
Ajíku ..vím že je to těžké a mě se to teď říká ..ale musíš si říct, že teď to prostě vyjde …já si to taky říkala ..i s tou školou i s tím mimi …moc ti to přeji !!!!
Peta ..jak je ..ještě blivno
Meduň ..ahojky
Katy ..držím palce …snažení bylo, ne? ![]()
katy a nezkousela jsi tu jednu vysokou teplotu nebrat v potaz? co ti graf oznaci jako ovu?
jezi kdepak, je mi fajn, blinkla sem a sem v pohode, to prijde zas az odpoledne
![]()