Poradna duly
Jana Čurdová
Hojky ..Brno je pro mě trochu z ruky …ale dorazím i tam, bude-li to vyhovovat většině
Katy …to je v poho ..JZ čech ..Strakonice, Písek je kolem ..ty jsi odjinud
to neřeš
Jezi no jo to mas dost z ruky co
no ale Brno neni zas tak daleko ne???no ted jsem koukala do Prahy to mas bliz, hmmm ale do Brna dojedes ne??hehe ja to taky nemam nejbliz
![]()
čau holčiny, tak já taky hlasuju pro Brno, jak by taky ne
![]()
jinak jsem byla ted na navsteve u kamosky, bylo to fajn, ale odchod jsem mela teda paradne nacasovanej, dosla jsem domu a letela
no tak aspon ze jsem ty uzasne zvuky nevydavala u nich no
a asi si jdu lehnout, dneska je mi nejak soufl celej den a jsem z toho naka presla, zatim se to fakt nelepsi a zacinam se bat ze se to ani nezlepsi ![]()
Katy: Tak mě bolí kyčel od pondělí každý den. Dnes mě začla bolet až večer, ale teď už je to lepčí. nemůžu se ani ohnout do odpatkového koše.
Ppeti: Teda to je hrůza s tebou. Neboj za chvilku tě to přejde.Neboj.
No tak zatím opravdu vede Brno. ![]()
Tak já jsem taky pro Brno. Autem to mám 1,5 hoďky, takže pohodička
.
Peti, neboj, ty nevolnosti se musí někdy zlepšit. Natáhni se a zkus to zaspat. Snad bude zítra líp
.
holky..já to mam sice na celodenní výlet
…ale ráda vás uvidím
Jezi tak ja jestli teda budu doma tak to budu mit taky na celodenni vylet
![]()
Ahojky holky! Tak dnes jsem zas na nohou od 5. Chjo. A te´d čekám do třičtvrtě a razím k dr.pak se vám ozvu jak to dopadlo.pa
dobré ranko ..
Daisy ..tak držím palce …ale určo bude vše OK
Dobré ráno.
Daisy, určitě se ozvi. Ale nemáš se vůbec čeho bát, vše bude ok, uvidíš
.
Jakpak je dnes našim ublinkaným?
A co ty Jezi?
Dobré ráno těhulky,
Daisy držím palečky na dnešní kontrolu…ale neboj vše bude OK.
Sammy..monitor dechu je dobrá věc, já ho měla pod Lucinkou až do 1 roku…2× v noci mě pěkně vyděsil…malá se zapoměla nadechnout…chodily jsme v té době do plavání a tam se učila zadržovat dech…a podle Dr. měla tak živé sny že to dělala i v noci…a monitor se pak mohl zbláznit a já s ním ![]()