Poradna duly
Jana Čurdová
katy kasli na hubnuti - ja dycky zhubnu treba 10 nebo i 15 kilo a pak to zas naberu - proste jak na houpacce - hele a vis co se rika - az tlusty budou hubeny, hubeny budou studeny ![]()
uff a me je zas zle a nevim jestli mam jit zkusit cipek
Tak to já mám př 170cm 63kg,momentálně vůbec nežeru a přítel ted do mě násilím musel nacpat rohlík,protože už jsem vypadala,že z hladu zkolabuju… ![]()
Ppeti to je fakt to se rika
ale ja budu muset za chvili vymenit satnik
a na to nemam cas ani penize
takze radsi trosku zhubnu
haha to jsem zvedava, no jestli budu tehu tak se hubnout nebude ![]()
bef
hele holka a konec statecnosti, mazej si hned zejtra rano k dr pro ty cipky - nechces prece skoncit na kapackach …
katy no ja budu muset zhubnout po porodu, doufam ze mi to pujde ![]()
Peti: nevím,kde bys sebrala 80kg! na tý fotce mi přijde,že máme hodně podobnou postavu-akorát já nemám žádný prsa… (kolik vážej takový prsa??
to bys mohla odečíst..)
Katy: já za poslední rok trochu ztloustla,hlavně se mi strašně změnila postava,i když na kilech to nebylo tolik vidět.ale na jaře jsem neoblíkla žádné letní věci (kalhoty,kraťasy,sukně…)-všechno jsem musela dát švagrové a začít nakupovat znova… no,a to co jsem ted draze nakoupila,mi bude za chvíli k prdu.. ![]()
bef uz jsem to psala katce - vyfotila jsem se sikovne aby to nebylo videt
foto zepredu by bylo podstatne horsi - no fakt , mam 80, kdyz se hodne najim i 81,5 ![]()
bef ale ve ctvrtek si je urcite nech napsat
a zadny vymlouvani. a hlavne se snaz pit - jidlo vem cert, par dnu to o rohlikach vydrzis, ale piti je strasne dulezity pro prcka … nezkousela si detsky piskoty?
Ppeti no to budu muset taky ale to je jeste daleko
![]()
Bef no ty si to taky uzivas co??
hele zajdi k dr jak ti radi Ppetka ![]()
No neboj pak zas zhubneme a budeme se predbihat a podporovat
a nekecej pac jsem videla v galerce tvou fotku u te Bolkovy farmy a jsi stihla jak lanka ![]()
Peti: piškoty mám jako první pomoc na nočním stolku ![]()
A už mlčím,jsem náká přecitlivělá,a moc to žeru. Přítel mě uťal slovy: „co maj říkat holky v tvým věku na onkologii…“
bef s nama si o tom klidne vykladej horem dolem - chlapy jsou na tohle trouby, me ten muj taky porad vyklada at na to tak nemyslim ze to moc prozivam apod - chtela bych videt je kdyby meli par mesicu denne blinkat
a laduj se aspon tema piskotama, at do sebe neco dostanes a mas silu vyzivovat prcka ![]()
Bef na nevolnosti zabírají éterické oleje citrusové, nejlépe grapefruit, nosti lahvičku s ním a čichat k ní, nebo nakapat na kapesník a vonět k němu. Vyber si citrus, který ti nejlépe voní.
Termín netuším, asi bude rozptyl jednoho týdne, protože se mi trochu zbláznil cyklus, tak nevím, kdy se zadařilo. Na UTZ chci jen na ty tři povinné, takže mi nedělá problém čekat
. S prvním jsem byla poprvé u doktorky taky až v 9tt. Ale chápu vaše nadšení prvotěhulek
.
ahoj holky tak sem konecne tu, no ja byla dneska u dr a na dlasi kontrolu du za 14dni a rikal ze knemu budu chodit kazdejch 14 dni asi je to kvuli tomu IVF a ze sem na rizikovym ale ja ho mam moc rada a vzdycky se zanim tesim takze zadna krec jen je blby ze je tam ted objizdka a najedu skoro 40km jen cesta tam.
Jinak mi vzal krev a sam sestricku nechal at bere krev jiny zensky a ani pome nechtel zadny poplatky, je to muj milej doktor ![]()
jo jinak holky skoro se stydim ale ja ma necelejch 160 a vazim 66kg no a to brisko co ty mas v 11tt tak ja mam speka kterej tomu smele konkuruje
ale kaslu na to, klidne bych ho uz ted vyvalovala ale mam obavy ze se me zeptaji v kolikatym si a rict ze v pulce druhyho by byla potupa tak maskuju oblecenim no holt sem cvalik, za neco si muzu sama ale asi tak za 4kg muzou hormony co dome rvaly.
Holky dneska me konecne bylo skoro celej den dobre, byla sem u maky a ta mi udelala duseny hovezi, brambory a dusenou mrkvicku s hraskem, mnam mnam, brouckovy v brisku to chutnalo i zacpa me konecne opousti ![]()
Jo jinak v lekarne mi lekarnice rekla ze jestli opravdu beru tuhle kombinaci leku ze mi z toho muze pri dlouhodobim uzivani byt zle, no a mozna ty moje nevolnosti sni tak nejsou tim raraskem ale tema praskama ze se mam na to zeptat dr a at mi teda aspon napise neco na zaludek, no blby je ze uz sem byla od dr pryc, jo a divala sme se do papiru a ty prasky musim brat do 20.8
ale ja to zvladnu,
no kdyz sem to rikala manzovi tak potvora mi rikal to je jeste jednou tolik, ja myslela ze ho zabiju a jeste s usmevem, malem byl synem smrti.
Jo jinak jak ste mluvili o tom boleni briska tak to obcas mam a je to dost neprijemny, mastny vlasy a pubertalni plet taky mam, zima a horko se u me taky strida tak ze sem pravej opak nez ostatni, nalady o tech ani nemluvim no proste holky asi sme tehotny nebo co, nebo mame stejnou chorobu ![]()
Tak jsem opět zpět. Byla jsem zase utrácet, ale doma mlčím jako hrob. To by zase bylo řečí
. Když já ty trička, boty a kalhoty už nutně potřebovala
.
Bef, opravdu si nezahrávej a běž k dr pro něco proti nevolnosti. Takhle mimi nemá z čeho brát živiny, když nic nezbaštíš a když už tak vyblinkáš…
Peti, o žádném špeku už nechci slyšet
. Vždyť na té fotce vypadáš hubená jako lunt. Jen trošku těhu bříško. A to, že vážíš 80 kg Ti tedy nebaštím
. Já mám při 174 cm 74 kg a vypadám proti tobě jako vorvaň ![]()
Ahoj holky!
Pe´ti a kde jsi tlustá? Prosímtě,.....koukám že se ti už rýsuje bříško. A těch 10 kg navrch jsou asi ty tvoje prsiska ![]()
A máš pro Barunku moc pěkné věci.
Bef: Tomu doktorovi to řekni o ty čípky…To už není sranda…