Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj těhulky,
Medu mooooc gratuluji k srdíčku
, tak sis konečně oddechla ne? Vše je a bude v pořádku…to je jasný
![]()
Ahoj holky,
tak já jsem se už asi dle pravidla hned po vstanutí po.. ![]()
Očekávám,že do hodiny to tu bude zase…
![]()
Daisy: bříško máš teda už pěkný
,je fakt,že já ho mám taky pěkně vyvalený,ale furt to přičítám mé „vaně“,né těhotenství… ![]()
Já teda za posledních 14dní zhubla 2kila.doufám,že se to už zastaví..
Befi, já taky hubnu. Za poslední 3 týdny mám 3 kila dole, ale dr. říkala, že to je u někoho běžné (i když s tím pupkem vypadám, že jsem přibrala alespoň 10 kg
).
To je mi líto, že hned tak po ránu blinkáš. Jen vydrž, a ať máš nevolnosti brzy za sebou
. Mě už se žaludek, po raní jízdě busem zklidnil a je mi hej.
Jezi, ty máš tedy nervíky
. Já bych to těch 14 dní nevydržela. Na KO jdu už ve čtvrtek a tak se mi to šíleně táhne
.
Včera jsem se pozvala k mamce, dovezla droždí, borůvky a udělali jsme výborné kynuté borůvkové knedlíky
. Jé, jak já se nacpala. Až mě pak pěkně pálela žáha
.
Sammy: já ti tak nepokrytě závidím,jak ti je dobře!!
![]()
Jo,a ve čtvrtek máme obě 2 kontrolu,taky už se strašně těším,co uvidím ![]()
Jo,na vedlejší diskusi psali o Ditě,je to už dobré
:
Psala Ditta: miminko je v pořádku, tluče mu srdíčko akorát je podle UTZ o dvy dny mladší, ale to je myslím v úplném pořádku, prostě se vajíčko oplodnilo později. Hematom se ROZPADL a už miminko neohrožuje. Ditta se moc těší domů, prý jí z nemocnice brzy jebne
, všechny vás moc a moc pozdravuje
Ahojky
Medu tak ty jdes taky na neschopenku??? no jen si odpocin ale nezapominej na nas ![]()
Bef diky za zpravy o Ditte a hhhuuurrraaa je supr ze je mimi v poradku a tak to uz zustane
to jsem moc rada ![]()
Vsechny zdravim
Bef díky za zprávu a Dittě…holka taky už si vytrpěla…no snad už teď bude vše OK…držím palečky
Dobré ranko holky!To je děs, vůbec nestíhám.jdu dnes k vetovy pak budu vařit, tak to snad bude časík a nahlídnu na vás. Te´d budu snídat..
Tyjo Bef, to ti nezávidím to blinkání, to je děs.
Nevíte,jestli se dá v lékárně neb oněkde koupit nějaký speciální blií pytlík,nejlepe neprůhledný,aby byl trochu pevný?
Nechce se mi někam vyrážet s obyčejným mikrotenovým sáčkem…
čau kočky ![]()
tak na kontrole všechno v pořádku, bára má od hlavičky po zadeček 4,8 cm takže už docela obryňka
fotečku nemám, dr nemá tiskárnu
ale viděla jsem hlavičku a tělíčko a řikala mi ať si o fotku řeknu na tom NT že tam maj ten ultrazvuk mnohem kvalitnější
Jo a mám neschopenku a taky mi napsala nějaký čípky na to blinkání ale řikala ať to zkusim vydržet bez nich …
tak a jdu vás dočíst ![]()
Peti! ta už je veliká ty jo. tak to Vydrýsek v pátek na tom bude podobně, že?
Peti! ta už je veliká ty jo. tak to Vydrýsek v pátek na tom bude podobně, že?
Jé, Peťul, tak to už je macek
. Gratuluju ke kontrole
.
Bef, co kdyby jsi taky řekla Dr. o něco proti blinkání, ať se netrápíš…
daisy jasny bude plus minus stejne, i na minuly kontrole nam to tak preci nastejno vychazelo ![]()
bef urcite si taky nechej neco napsat …
ostatni diky za gratulace ![]()