JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3901
16.7.08 08:00

Peti s těma domácíma pracema to moc nepřeháněj…užívej si toho, že máš neschopenku a odpočívej…prace neuteče :lol:
Jinak já jsem v práci, ale za chvilku jdu na kontrolu na gastoenterologii (po půl roce) tak snad bude vše OK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
16.7.08 08:08

Hezký ránko, těhulky :wink:

včera js vás teda pěkně zanedbala, no ráno js jela do té práce (ředitel měl velku radost, pořád mi gratuloval :) , majitel sice taky, ale když zjistil, že mám neschopenku, tak byl teda zaskočenej a řešil kdo mě zastoupí atd.) Pak js jela k mamce na obídek, pak s ní na zahrádku a tam už mi začalo být šoufl - moje hodina, tak js frčela domů. Pak jsme s manžílkem šli na brzkou véču, měli jsme 2. výročí od svatby :)

Jinak teď je mi celkem dobře, jen nemám na nic chuť k snídani, jako vždy. Kolem oběda to ale zase začne, to je mi jasný :? neštěstí blinkání ještě nebylo, ťuk ťuk ťuk!!!

Peti , čauky, jak je dneska? :wink: tý jo a žádnej špek nemáš, bříško máme podle fotky tak nastejno :lol: jo a krásná pyžámka :wink:
Befi , teda fakt tě lituju, ty si teda „užíváš“ :( :( zítra už tě čeká kontrola, viď, tak aspoň nějaká pozitivní zpráva! :wink: jsem zvědavá!! Jinak bych být tebou taky zkusila těstoviny třeba s rajčetem - můj pondělní oběd.
Sammy , to je bezva, že ti je dobře!!!! a zítra taky kontrola, viď :P
Ajiku , tak koukám,že MS vážně dorazila :evil: ale do Jarňátek se rozhodně zařadíš, ještě máš čas!!! :wink: a díky moc za gratulku! :wink:
Ilco , bezva, že kontrola dopadla dobře!! :wink:
Ajule , vítám tě u nás!!!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
16.7.08 08:08

ajik jejda tak na gastru drzim palce - jdes jen na pokec nebo i na nejaky vysetreni - hadicku? :roll:

jezi :lol: nojo ale chlap uz nema v cem chodit do prace :lol:

sammmy prace fuuuuj, takovy sprosty slovo :lol:

musim se vam pochlubit ze sem vcera zvladla neblinkat, sice mi to dalo hooodne prace ale uplne me to potesilo :)

jo a taky mi dela uz trochu problem lezet na brise, proste me to tlaci :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8853
16.7.08 08:11

Peta ..aha ..tak dnes jedna pracka s manžovo ..ať si nemusí kupovat nové …a nebo jo ..že by obnovil šatník :wink: :lol:

Medu ..ahojky ..jsem ráda, že to vedení ustálo … :wink: a 2 výročí .. my měli 4.6. třetí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
16.7.08 08:15

medu, jezi my budem mit letos na podzim uz 4. vyroci :oops:

medu tak v praci v pohode? to je super :) mela ses s nima dohodnout ze budes neco malo delat z domu, to by neslo? nenudila by ses a naka kacka by taky bodla ne? ;) a ty uz mas v planu se do prace nevratit? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
16.7.08 08:19

Peti, ty jsi opravdu neblinkala? 8O . No ty jsi šikovná holka :lol: . Jen tak dál a za chvíli máš po nevolnostech úplně :wink: .
A na břiše nelež, ať prcka neumačkáš. Vdyť už máš tak krásný pupík :wink: .

Medu 2. výročí? To je pěkné. My máme 2. výročí teď v sobotu, tak taky musíme něco podniknout :wink: .

Ajiku, tak ať KO dopadne. Já měla se žaludkem kdysi taky problémy a na hadici do žaludku by mě už nikdo nedostal :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3901
16.7.08 08:23

Peti jdu jen na pokec a pro výsledky z krve. Na šlauch jdu až v září (v případě,že nebudu ještě těhu).
Jinak mi měli 28.6 …11. výročí stavby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
16.7.08 08:34

holky ja sem tak sikovna, konecne sem pustila pracku 8) :lol: :lol: :lol:

ajik tak at je krev ok ;) drzim palce

sammmy no jen aby to moje neblinkani nebyl zas jen klid pred bouri jak minule :roll: a prcka prece nemuzu umackat ;) ale je fakt ze mi to na brise uz prestava byt pohodlne …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
16.7.08 08:34

Jezi , ahojky! jak ti je?? :wink: …tak to jste měli taky nedávno, no vlastně jsi psala, že jsi se vdávala těhu :)
Peti , jj, celkem v pohodě, což sj fakt ráda. Ostatním jsme se domluvili, že se řekne, že mám chřipku :oops: :D ale stejně si myslím, že to personalitka vykecá, je to hrozná … :? Práci z domova mi nabízeli, ale já už měla tu neschopenku a nechci, možná až mi nebude šouflík …i js jim to tak řekla. Penízky budou myslím v poho, už bydlíme a věci, který se mají dodělávat nespěchají 8) hlavně abych měla klídek, toje pro mě důležitý. A jak to máš ty, máš tu neschopenku nebo ne?? nějak mi to uniklo! 8O :wink:
Sammy , jé, tak máte taky 2. výročí a takhle kousek po nás :) počkej, to jste se ale nebrali v pátek nebo s sobotu, ne? :?: :D
Ajiku , uf, to je dobře, že na fibro nejdeš, fujky, taky na to nerada vzpomínám :? tak držím pěsti, ať jsou výsledky ok!! …tý jo, 11. výročí, vedeš!! :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
16.7.08 08:39

medu jj mam neschopenku od vcera, ale makam vesele dal :lol: ale to je v poho, asi bych se jinak nudila ;) a jak to mas s vychazkama? me se dr akorat zeptala jestli chci 4 hodky v kuse nebo 2 rano 2 vecer - tak sem rekla 2+2 no …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
16.7.08 08:41

hihi sem se trochu polila vanishem a malinko mi to rozleptava prsty :-P :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8853
16.7.08 08:41

Medu ..jj vdávala ..v 5 měsíci …
dnes se citím dobře …a jak ty? ..jan mam hlad a pak je mi po všem těžko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
16.7.08 08:45

Peti , no ty jsi dobrá! fakt makáš? 8O :) já mám strašně práce doma, dovybalovat věci po stěhování, uklidit další 2 místnosti, zaplevelená zahrádka, a teď aktuálně obří kupa prádla, atd. atd. …takže se dlouho nudit nebudu :) a narozdíl od práce je fajn, že když je mi šoufl, můžu si jít lehnout :P
Jé, já ty vycházky mám od 8 do 20h 8O koukám, že js měla hodnýho doktůrka :idea:
a tak je ti líp? blitíčko včera nebylo? :dance:

Jinak js si dala k snídani chleba s máslem a rajčetem a dobrý …tmavou housku s něčím už nemůžu ani vidět :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3901
16.7.08 08:47

Peti…Vanish…tak to ty ruky budeěš mít dočista došista beze skvrn :lol: :wink: …ale byly ti to ty ruky nesežralo… :wink:
Jinak v to záři mě nečeká fibro ale kolono…vlastně sigmosko¨pie (no prostě šlauch spodem) :evil: …ale ono je to jedno…hnus je oboje :roll:
Se nemůžu dovolat ke gyndařovi…člověk se rozhodne, že bude jednat a on má asi dovču :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
16.7.08 08:47

Ahojky holky! já dnes byla na pracáku. jdu tam zas 21.8.
Peti: chápu: já mám sundat prádlo a žehlit a luxovat, vůbec se mi taky nechce. Tak jsem si udělala půl litru čaje a až dopiju tak na to půjdu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí