Poradna duly
Jana Čurdová
Peti s těma domácíma pracema to moc nepřeháněj…užívej si toho, že máš neschopenku a odpočívej…prace neuteče ![]()
Jinak já jsem v práci, ale za chvilku jdu na kontrolu na gastoenterologii (po půl roce) tak snad bude vše OK
Hezký ránko, těhulky ![]()
včera js vás teda pěkně zanedbala, no ráno js jela do té práce (ředitel měl velku radost, pořád mi gratuloval
, majitel sice taky, ale když zjistil, že mám neschopenku, tak byl teda zaskočenej a řešil kdo mě zastoupí atd.) Pak js jela k mamce na obídek, pak s ní na zahrádku a tam už mi začalo být šoufl - moje hodina, tak js frčela domů. Pak jsme s manžílkem šli na brzkou véču, měli jsme 2. výročí od svatby ![]()
Jinak teď je mi celkem dobře, jen nemám na nic chuť k snídani, jako vždy. Kolem oběda to ale zase začne, to je mi jasný
neštěstí blinkání ještě nebylo, ťuk ťuk ťuk!!!
Peti , čauky, jak je dneska?
tý jo a žádnej špek nemáš, bříško máme podle fotky tak nastejno
jo a krásná pyžámka ![]()
Befi , teda fakt tě lituju, ty si teda „užíváš“
zítra už tě čeká kontrola, viď, tak aspoň nějaká pozitivní zpráva!
jsem zvědavá!! Jinak bych být tebou taky zkusila těstoviny třeba s rajčetem - můj pondělní oběd.
Sammy , to je bezva, že ti je dobře!!!! a zítra taky kontrola, viď ![]()
Ajiku , tak koukám,že MS vážně dorazila
ale do Jarňátek se rozhodně zařadíš, ještě máš čas!!!
a díky moc za gratulku! ![]()
Ilco , bezva, že kontrola dopadla dobře!! ![]()
Ajule , vítám tě u nás!!!! ![]()
ajik jejda tak na gastru drzim palce - jdes jen na pokec nebo i na nejaky vysetreni - hadicku? ![]()
jezi
nojo ale chlap uz nema v cem chodit do prace ![]()
sammmy prace fuuuuj, takovy sprosty slovo ![]()
musim se vam pochlubit ze sem vcera zvladla neblinkat, sice mi to dalo hooodne prace ale uplne me to potesilo ![]()
jo a taky mi dela uz trochu problem lezet na brise, proste me to tlaci ![]()
Peta ..aha ..tak dnes jedna pracka s manžovo ..ať si nemusí kupovat nové …a nebo jo ..že by obnovil šatník
![]()
Medu ..ahojky ..jsem ráda, že to vedení ustálo …
a 2 výročí .. my měli 4.6. třetí
medu, jezi my budem mit letos na podzim uz 4. vyroci ![]()
medu tak v praci v pohode? to je super
mela ses s nima dohodnout ze budes neco malo delat z domu, to by neslo? nenudila by ses a naka kacka by taky bodla ne?
a ty uz mas v planu se do prace nevratit? ![]()
Peti, ty jsi opravdu neblinkala?
. No ty jsi šikovná holka
. Jen tak dál a za chvíli máš po nevolnostech úplně
.
A na břiše nelež, ať prcka neumačkáš. Vdyť už máš tak krásný pupík
.
Medu 2. výročí? To je pěkné. My máme 2. výročí teď v sobotu, tak taky musíme něco podniknout
.
Ajiku, tak ať KO dopadne. Já měla se žaludkem kdysi taky problémy a na hadici do žaludku by mě už nikdo nedostal ![]()
Peti jdu jen na pokec a pro výsledky z krve. Na šlauch jdu až v září (v případě,že nebudu ještě těhu).
Jinak mi měli 28.6 …11. výročí stavby
holky ja sem tak sikovna, konecne sem pustila pracku
![]()
ajik tak at je krev ok
drzim palce
sammmy no jen aby to moje neblinkani nebyl zas jen klid pred bouri jak minule
a prcka prece nemuzu umackat
ale je fakt ze mi to na brise uz prestava byt pohodlne …
Jezi , ahojky! jak ti je??
…tak to jste měli taky nedávno, no vlastně jsi psala, že jsi se vdávala těhu ![]()
Peti , jj, celkem v pohodě, což sj fakt ráda. Ostatním jsme se domluvili, že se řekne, že mám chřipku
ale stejně si myslím, že to personalitka vykecá, je to hrozná …
Práci z domova mi nabízeli, ale já už měla tu neschopenku a nechci, možná až mi nebude šouflík …i js jim to tak řekla. Penízky budou myslím v poho, už bydlíme a věci, který se mají dodělávat nespěchají
hlavně abych měla klídek, toje pro mě důležitý. A jak to máš ty, máš tu neschopenku nebo ne?? nějak mi to uniklo!
![]()
Sammy , jé, tak máte taky 2. výročí a takhle kousek po nás
počkej, to jste se ale nebrali v pátek nebo s sobotu, ne?
![]()
Ajiku , uf, to je dobře, že na fibro nejdeš, fujky, taky na to nerada vzpomínám
tak držím pěsti, ať jsou výsledky ok!! …tý jo, 11. výročí, vedeš!! ![]()
medu jj mam neschopenku od vcera, ale makam vesele dal
ale to je v poho, asi bych se jinak nudila
a jak to mas s vychazkama? me se dr akorat zeptala jestli chci 4 hodky v kuse nebo 2 rano 2 vecer - tak sem rekla 2+2 no …
hihi sem se trochu polila vanishem a malinko mi to rozleptava prsty
![]()
Medu ..jj vdávala ..v 5 měsíci …
dnes se citím dobře …a jak ty? ..jan mam hlad a pak je mi po všem těžko
Peti , no ty jsi dobrá! fakt makáš?
já mám strašně práce doma, dovybalovat věci po stěhování, uklidit další 2 místnosti, zaplevelená zahrádka, a teď aktuálně obří kupa prádla, atd. atd. …takže se dlouho nudit nebudu
a narozdíl od práce je fajn, že když je mi šoufl, můžu si jít lehnout ![]()
Jé, já ty vycházky mám od 8 do 20h
koukám, že js měla hodnýho doktůrka ![]()
a tak je ti líp? blitíčko včera nebylo? ![]()
Jinak js si dala k snídani chleba s máslem a rajčetem a dobrý …tmavou housku s něčím už nemůžu ani vidět ![]()
Peti…Vanish…tak to ty ruky budeěš mít dočista došista beze skvrn
…ale byly ti to ty ruky nesežralo… ![]()
Jinak v to záři mě nečeká fibro ale kolono…vlastně sigmosko¨pie (no prostě šlauch spodem)
…ale ono je to jedno…hnus je oboje ![]()
Se nemůžu dovolat ke gyndařovi…člověk se rozhodne, že bude jednat a on má asi dovču ![]()
Ahojky holky! já dnes byla na pracáku. jdu tam zas 21.8.
Peti: chápu: já mám sundat prádlo a žehlit a luxovat, vůbec se mi taky nechce. Tak jsem si udělala půl litru čaje a až dopiju tak na to půjdu. ![]()