JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12915
14.7.08 08:44

Medunko ja sem ted 6+5 ale byla sme tam necelejch 6 myslim ze to bylo 5+4 nebo rovnejch 6 no u ukoncenyho 6 tydne uz je srdicko videt :-) je to sice tedky ve veci tecce ale je to fajn.
Jo jinak ja du dneska nebo mozna zitra zase na kontrolu, ale uz ke svymu dr. Oni me totis v CARu uz „nechteji“ :-) a ja se zatim svym tesim, denska sem mu volala ale nekam si odskocil tak se snim musim domluvit jestli mam dojedt dneska odpo a nebo zitra rano na krev.
holky sem unavena du si nachvilku lehnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
14.7.08 08:47

Ted jsem zjistila,že kod na mý nemocenský znamená: hrozící potrat!
To jsou taky krávy,ty sestřičky,co tam píšou… U nás na firmě už o mě kolujou velijaký dohady a pomluvy,včetně samozřejmě na téma,že jsem těhotná… A ten lístek nemocenský jim to utvrdí… 8O
Můj přítel je ke všemu syn našeho gen.ředitele,takže závist a pomluvy proti mě fungují na všechny obrátky. Tisíce lidí jsou nemocný a nikoho to nezajímá,jen já musím být ve středu pozornosti… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
14.7.08 08:48

Bef kasli na ne, ty uz tam nepachnes takze te to nemusi trapit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
14.7.08 08:54

Ilčo: já naštěstí dělám na divizi,tam jsou lidi fajn. Ne,jako ty pipiny pražský namyšlený na ředitelství… :-D

Mě zase hodně pomáhá nanuk nebo zmrzlina,a obecně sladký, v sobotu jsem dokázala sníst obří palačinku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
14.7.08 08:58

Peti , jasně, budu připravená na všechno, ale hotová z toho budu, když tam nebude, to je mi jasný :D :wink: ..a jak ty, necháš si zítra vypsat tu neschopenku? :wink:
Ilco , myslím, že jsi tam byla 6+2, no uvidím,dík :wink: a hezky odpočívej :wink:
Befi , úplně se na to vyprdni, tenhle kód má jistě každá začínající těhulka, když je na rizikovým! taky js si říkala, ež v práci nic neřeknu, aby o mě nešly řeči, ale prdím na ně a když bude srdíčko, zítra do šéfovi řeknu a budu doma, ať si trhnou, fakt, vyprdni se na ně!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
14.7.08 08:59

Bef: ja sem se tebou v nedeli inspirovala a dala si zmrzlinovej pohar nebyl spatnej a me bylo celkem fajn, jenze ja si predtim dala doma na obed cinu a moc mi chutnala no a asi nesedla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1761
14.7.08 09:01

Ahoj holky, jak se máte? Držím palečky na kontroly :)

Bef: zahlédla jsem Tvé rozčílení nad neschopenkou - část s kodem by do práce jít neměla, to máš jenom Ty a mudr. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
14.7.08 09:03

Medu: ted koukám,že už máš taky náš obrázek - zrnko rýže :)
Jinak jestli cítíš,že ti začíná být špatně,být tebou,tak si nemocenskou nechám napsat. to dojíždění do práce je hrozně únavný,za to ti to nestojí.A za to,abys odbíhala v práci na záchod,a stresovala se,kdo tě vidí,slyší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
14.7.08 09:06

Ahoj blinkacky :lol:
Medu tak tobe uz taky jo? 8O vsak rikala Ppetka ze od 6 tt :lol:
Jinak frcim do prace ale sef by tam nemel byt tak bbudu nakukovat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
14.7.08 09:07

medu jj neschopenku si planuju napsat :)

leni ahoooj, jak ti je? už přešli ty počáteční problémy, nevolnosti a slabosti? to byla uplná hrůza u tebe ti řeknu, zlatý naše blitíčka …

kdo jste to tu psali o sladkym? to ja ted zas moc nemusim, nejradsi bastim rohlik se syrem nebo s pastikou :oops: no ale vcera jsem byla prasatko - mela sem v jedny ruce kvašák a v druhý meruňku a na střídačku ukusovala :oops: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
14.7.08 09:14

Leni: sice se asi neznáme,ale dík za podporu :) Tebe taky nevolnosti potrápily?

Včera jsem holky četla v Blesku o Laďce Něrgešový,ta je těsně před porodem,a psala,že si to pěkně „užívá“… první 3měsíce prý v podstatě prozvracela a ted má furt oteklý nohy,bolavý záda,křečový žíly.. A doktora má taky v gyncentru,a zrovna toho,s kterým se můj doktor radil nad mým ultrazvukem :) ,to jsou náhody..

Jestli mi doktor ve čtvrtek řekne,že je vše ok,tak se budu muset hodně rychle zaobírat myšlenkou,jakou porodnici. V tý Praze je to teda fakt děs.V novinách psali,že do novýho roku už maj skoro všude stop stav!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8853
14.7.08 09:14

Leni ahojky ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3901
14.7.08 09:18

Medu…dovolená byla super, počasí nám báječně vyšlo…akorát jsem si naivně myslela, že přijedu už jako těhule :oops: :lol: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
14.7.08 09:24

Dobré ránko.
Tedy ženské, vy jste ale ukecané :lol: :lol: . Teď nestíhám dočíst ani co jste napsaly přes víkend.

Medu, tak Tobě už taky špatně? Já hlasím, že mě celý víkend dobře :D . Kazím partu :lol: .
Držím palečky a pěsti na kontrolu. Uvidíš, že srdíčko už bude :wink: .

Peti, ty to tedy bereš fofrem, už postavenou cestovní postýlku, jo? 8O :lol: . Já se o víkendu mazlila s těmi mini botičkama :lol:

No mě o víkendu taky zapracovaly hormony. V pátek jsme se s Petrem tulili a já začala z ničeho nic brečet 8O . Chudák se tak vyděsil, že mi nějak ublížil, tak jsem mu musela vysvětlovat, že mi opravdu nic není. No a v sobotu jsem naopak u toho dostala záchvat smíchu a bylo po. Ten si chudák se mnou ještě zažije :lol: :lol: .

Bef, tvůj vztek, kvůli práci chápu. Dnes jsem ráno přicházela a kolega od vedle na mě hulákal, co že to slyšel, jestli je to pravda a pod. Málem jsem vraždila…

Jezi, ty máš tedy trpělivost, že to vydržíš. Já bych už mazala i k někomu cizímu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8853
14.7.08 09:27

Sammy ..trpělovost nemám ..ale po minule zkušenosti jsem opatrná a nikam nespěchám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí