Poradna duly
Jana Čurdová
Medunko ja sem ted 6+5 ale byla sme tam necelejch 6 myslim ze to bylo 5+4 nebo rovnejch 6 no u ukoncenyho 6 tydne uz je srdicko videt
je to sice tedky ve veci tecce ale je to fajn.
Jo jinak ja du dneska nebo mozna zitra zase na kontrolu, ale uz ke svymu dr. Oni me totis v CARu uz „nechteji“
a ja se zatim svym tesim, denska sem mu volala ale nekam si odskocil tak se snim musim domluvit jestli mam dojedt dneska odpo a nebo zitra rano na krev.
holky sem unavena du si nachvilku lehnout
Ted jsem zjistila,že kod na mý nemocenský znamená: hrozící potrat!
To jsou taky krávy,ty sestřičky,co tam píšou… U nás na firmě už o mě kolujou velijaký dohady a pomluvy,včetně samozřejmě na téma,že jsem těhotná… A ten lístek nemocenský jim to utvrdí… ![]()
Můj přítel je ke všemu syn našeho gen.ředitele,takže závist a pomluvy proti mě fungují na všechny obrátky. Tisíce lidí jsou nemocný a nikoho to nezajímá,jen já musím být ve středu pozornosti… ![]()
Bef kasli na ne, ty uz tam nepachnes takze te to nemusi trapit ![]()
Ilčo: já naštěstí dělám na divizi,tam jsou lidi fajn. Ne,jako ty pipiny pražský namyšlený na ředitelství… ![]()
Mě zase hodně pomáhá nanuk nebo zmrzlina,a obecně sladký, v sobotu jsem dokázala sníst obří palačinku ![]()
Peti , jasně, budu připravená na všechno, ale hotová z toho budu, když tam nebude, to je mi jasný
..a jak ty, necháš si zítra vypsat tu neschopenku? ![]()
Ilco , myslím, že jsi tam byla 6+2, no uvidím,dík
a hezky odpočívej ![]()
Befi , úplně se na to vyprdni, tenhle kód má jistě každá začínající těhulka, když je na rizikovým! taky js si říkala, ež v práci nic neřeknu, aby o mě nešly řeči, ale prdím na ně a když bude srdíčko, zítra do šéfovi řeknu a budu doma, ať si trhnou, fakt, vyprdni se na ně!!! ![]()
Bef: ja sem se tebou v nedeli inspirovala a dala si zmrzlinovej pohar nebyl spatnej a me bylo celkem fajn, jenze ja si predtim dala doma na obed cinu a moc mi chutnala no a asi nesedla
Ahoj holky, jak se máte? Držím palečky na kontroly ![]()
Bef: zahlédla jsem Tvé rozčílení nad neschopenkou - část s kodem by do práce jít neměla, to máš jenom Ty a mudr. ![]()
Medu: ted koukám,že už máš taky náš obrázek - zrnko rýže ![]()
Jinak jestli cítíš,že ti začíná být špatně,být tebou,tak si nemocenskou nechám napsat. to dojíždění do práce je hrozně únavný,za to ti to nestojí.A za to,abys odbíhala v práci na záchod,a stresovala se,kdo tě vidí,slyší…
Ahoj blinkacky ![]()
Medu tak tobe uz taky jo?
vsak rikala Ppetka ze od 6 tt ![]()
Jinak frcim do prace ale sef by tam nemel byt tak bbudu nakukovat ![]()
medu jj neschopenku si planuju napsat ![]()
leni ahoooj, jak ti je? už přešli ty počáteční problémy, nevolnosti a slabosti? to byla uplná hrůza u tebe ti řeknu, zlatý naše blitíčka …
kdo jste to tu psali o sladkym? to ja ted zas moc nemusim, nejradsi bastim rohlik se syrem nebo s pastikou
no ale vcera jsem byla prasatko - mela sem v jedny ruce kvašák a v druhý meruňku a na střídačku ukusovala
![]()
Leni: sice se asi neznáme,ale dík za podporu
Tebe taky nevolnosti potrápily?
Včera jsem holky četla v Blesku o Laďce Něrgešový,ta je těsně před porodem,a psala,že si to pěkně „užívá“… první 3měsíce prý v podstatě prozvracela a ted má furt oteklý nohy,bolavý záda,křečový žíly.. A doktora má taky v gyncentru,a zrovna toho,s kterým se můj doktor radil nad mým ultrazvukem
,to jsou náhody..
Jestli mi doktor ve čtvrtek řekne,že je vše ok,tak se budu muset hodně rychle zaobírat myšlenkou,jakou porodnici. V tý Praze je to teda fakt děs.V novinách psali,že do novýho roku už maj skoro všude stop stav!
Medu…dovolená byla super, počasí nám báječně vyšlo…akorát jsem si naivně myslela, že přijedu už jako těhule
![]()
Dobré ránko.
Tedy ženské, vy jste ale ukecané
. Teď nestíhám dočíst ani co jste napsaly přes víkend.
Medu, tak Tobě už taky špatně? Já hlasím, že mě celý víkend dobře
. Kazím partu
.
Držím palečky a pěsti na kontrolu. Uvidíš, že srdíčko už bude
.
Peti, ty to tedy bereš fofrem, už postavenou cestovní postýlku, jo?
. Já se o víkendu mazlila s těmi mini botičkama ![]()
No mě o víkendu taky zapracovaly hormony. V pátek jsme se s Petrem tulili a já začala z ničeho nic brečet
. Chudák se tak vyděsil, že mi nějak ublížil, tak jsem mu musela vysvětlovat, že mi opravdu nic není. No a v sobotu jsem naopak u toho dostala záchvat smíchu a bylo po. Ten si chudák se mnou ještě zažije
.
Bef, tvůj vztek, kvůli práci chápu. Dnes jsem ráno přicházela a kolega od vedle na mě hulákal, co že to slyšel, jestli je to pravda a pod. Málem jsem vraždila…
Jezi, ty máš tedy trpělivost, že to vydržíš. Já bych už mazala i k někomu cizímu ![]()
Sammy ..trpělovost nemám ..ale po minule zkušenosti jsem opatrná a nikam nespěchám