JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8853
13.7.08 09:10

Přeji fajn neděli ..

Ilčo ..gratuluji ke kontrole ..jen tak dál …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
13.7.08 13:36

čau kočky :)

ilčo gratulace ke kontrole :)

holky tak jsem dneska koupila Barunce pyžamka s medvídkem Pú - jsou děsně maličký :oops: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
13.7.08 16:33

Ahoj holky :wink:

Peti , jee, sím sím vyfotit!! :P :wink:
Jezi ,jak je? :wink:

Jinak mě je pořád zle a moje žravost se změnila taky v nechutenství :? … a dnes js po obědě spala 3 hoďky 8O

Mějte se, pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8853
13.7.08 16:36

..u nás prší a tak máme zapnutý net ..

Meduń ..tak zle ..jj tak se opatruj …ne že by mi bylo zle, ale jsem nafouklá jak balon a po všem je mi těžko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
13.7.08 16:42

Jezi , no já byla přestím taky pořád nafouklá, jako nikdy :wink: tohle je ale horší, kdy není chuť k jídlu :?
U nás poprchává jen občas, před chvílí js byla hoďku trhat jostu na šťávu pro tchýni.
Ty jsi strašně málo testila, já takovou tapetu :oops: ..budeš ještě kupovat testík nebo se ti tam u vás nechce? :? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8853
13.7.08 19:25

Medu..takže už nafouklá nejsi ..a je ti blivno …hmm taky dobrý ..
ja taky moc hlad nemam..po všem je mi opravdu těžko a sním málo a už jsem přecpaná a břicho mam jak balon
mo netestím …třeba až opět přiští týden, kdy pojedu k našim ..tady mají jen best

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8853
14.7.08 07:23

dobré ranko přeji fšem … :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
14.7.08 07:30

Hezké ránko!! :wink:

Jezi , čauky, tak jak dneska, trošku lepší? :wink: … jiínak js si jistá, že u tebe ten Best nelže :D :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8853
14.7.08 07:34

Meduň ..po ránu a docela hýříš ftipem, co :lol: :wink:
jinak co já vím …třeba jsem měla nějaký VIP kotěhulovský bestík testík :lol: 8)
dnes jdeš k dr viď ..tak držím palce …v kolik ..pak podej zprávy …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
14.7.08 07:42

Jezi , no jo, vymyslela js, že by mi mohla udělat dobře k snídani přesnídávka s houskou a udělala, tak mám radost :D :wink: však ono mě to brzy přjde :roll:
a já koukám, že tobě je po ránu taky hej, co? :lol: kotěhulkovský testík, to je dobrý :lol:
za palce dík moc, snad už bude srdíčko, moc bych chtěla a taky aby mi dal neschopenku, v autě mám připravený blinkací pytlík 8O kdyby to na mě náhodou přišlo … nechci už takhle jezdit, chci být doma :?
K dr. jdu na 16h, pak dám vědět.
Kdypak se chystáš ty? Určitě se taky nemůžeš dočkat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
14.7.08 07:58

Dobré ráno,
Medu: tak to ti nezávidím,že ti přicházejí taky nevolnostní příznaky… Doufám,že nebudeš mít takovej průběh jako já,protože u mě se to den co den zhoršuje.
Ted ráno už jsem byla 2×,a jenom se dávím na prázdno,dostala jsem do sebe jen 3piškoty-ty už tam ted samozřejmě nejsou…
Do oběda je krušno,pak oběd: někdy trošku sním,někdy třeba jen trocha uvařenejch brambor,no děs… Ale odpoledne se to výrazně zlepší a večer jsem vždycky zdravá jak rybka a úplně v pohodě.ale usínám s noční můrou,co zas bude druhý den…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
14.7.08 08:05

Ahoj holky
Bef tak sem vcera taky uz blila :evil: hruza ale ted se mi dari drzet zaludek celkem vpohode, davam si jahodovej jujce a rohlik starej skoro 3 dny ale ze bych stavala jak cila rybycka tak ani nahodou ty pocity na zvraceni tu sou a nejlepsi byo ze vcera manza neco delal aja sem dosla za nim ze je mi porad zle a on na me at uz neknucim a pul hodiky na to zamnou letel a videl me jak blinkam, odty doby je na me hodnej, aspon vi ze je mi opravdu zle a ze to neni jen kvuli tomu aby me litoval, doufam ze to nam vsem brzi prejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
14.7.08 08:08

Befi , chjo, to si teda užíváš!!! :( :( tak kdyby jsi byla dneska nejedená, tak bylo blinkání, viď? :? No mě včera natahovalo u odpadkovýho koše, u lednice a u hrnce od omáčky … ale vaření mi problém nedělalo, což je vzlášštní. Tak zatím to máš obráceně než já, mě je ráno líp, dopo, spíš po obědě mi to začne a až do večera je mi blivno …to jsme dopadly, co? :lol: :wink:
Jo a hezká fotečka v galerce, sluší ti to tam :wink:
Ilco , tak ty taky? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8853
14.7.08 08:09

Medu ..třeba ne …moc bych tě to přála, aby se ti to vyhnulo ..s Ondřejem tohle vůbec neznám ..a do práce jsem chodila skoro až do porodu a to jsem každý den jezdila 16 km busem ..ale vím, že u každého je to jiné ..já jsem doma s tchánovci být nechtěla :?
jj budu se těšit na zprávičky od tebe …
jj taky koukám, že po ránu jsem ftipná :lol: :lol:
dr mam teď dofču a taky se tam neženu ..určo nebudu pochválená :?

BEfi ..a jéjé ..ty se taky přidáváš do klubu blijících ..tak doufám, že ne na dlouho ..aby jsi si to těhu užívala přijemněji
fakt to neznám ..ale říkaj že každé těhu je jiné ..tak uvidím …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
14.7.08 08:10

Ahoj Ilčo :tak tě vítám do klubu. Mě už doma taky trochu štvou. Pořád mě hlídaj,abych nic nedělala,a když si trochu zafňukám,že je mi blbě,tak přítel hned: " že na to se snad neumírá…"
Včera jsem dostala od mamky hovězí vývar,a samozřejmě jsme ho nepřevezli…Ten můj truhla dal igelitku s jídlem do auta tak,že se samozřejmě okamžitě vylila… :roll:
Jsem si říkala,jak ve čtvrtek řeknu doktorovi,at mě už pustí do práce,ale nevím,jestli to teda dám…kdybych aspon pracovala 10min od baráku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí