JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8647
10.7.08 14:34

Medu: jak jsem se ted pozorovala,tak jsem něco mezi. i když jsem „rodilá tmavovláska“ :)
Peti: já doufám,že u mě je to blitinkování přechodná záležitost,to dávení a tekoucí slzy (jako ty),to prostě nezvládám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
10.7.08 14:36

bef :cry: ani ja to nezvladam, nicmene porucit tomu neumim :cry: ale musim rict ze fakt cim dyl blinkam tim mensi mi to dela problemy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
10.7.08 14:38

Peti , tobě to myslím taky začalo až 6tt, jestli si dobře vzpomínám, viď? :wink: no já jdu v po v dr. a pokud bude vše v pořádku, tak těma nevolnostma se už nebubu muset nijak ujišťovat a klidně bych je vypustila :) .. koukám, že ty už jsi 10+4, to to letí!!! 8O
Bef , jj, už vím …vyštrachala js tvojí fotku u Snažilek :)

Holky, já tu hudrám, ež mi nic není a vy přitom tak trpíte :? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
10.7.08 14:41

medu :lol: hele taky sem mrmlala ze mi nic neni a ted mrmlam ze mi neco je a asi budu mrmlat uz na veky veku :lol: takze bud uplne v klidu a klidne mrmlej ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
10.7.08 14:49

Peti , viď? :srdce: …asi je to normální, člověk si prostě pořád není jistej, jestli je mimi v pořádku a pak když je mu zle, tak se mu to nezamlouvá, no :)
Holky, já se pro dnešek loučím, tak zase zítra, hezký opoledne, pa :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
10.7.08 14:53

medu :-) tak papa, peknej zbytek dne. taky doufam brzo pujdu …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
10.7.08 15:08

Ahojky holky! Zdravím vás! Jsem u našich a mám chvilku čas, tak jsem se na vás přišla podívat. No dočteno sice nemám…Ale já to pak někdy doženu, snad… :lol: No strašně to tu utíká. Včera jsem vyděla Gejšici, konečně, moje psí miminko. A dneska jsme byly s mamkou ve měste. tak mám pár nových hadříků. :lol: A nakonec jsme se přežrali. Dneska slaví ségra narozky, tak tady zůstáváme ještě na večeři.Tak asi puknu. Holky víte co se mi stalo předevčírem. Normálně mě tak bolela večer zadnice, že jsem nemohla sedět, ani chodit ani vstán a ani sem se tomu nemohla smát. Bylo to jako kdybych ušla 60 km.A včera mě zas polela kyčel. tak z toho nechápu. Jo a holky jak je natom Ditta?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
10.7.08 15:12

Tak já už jsem se přesunula domů a máte mě tu zase :D .

Daisy, o Ditě teď nic nového nevím, tak snad je to ok.
Vidím, že si pěkně užíváš :wink: . Jen papkej, ať prcek pěkně roste a oslavu si užij.

Holky moje ublinkané, vůbec Vám nezávidím. Já si to včera protrpěla a doufám, že už mě to nepotká. Alespoň vím, že teď nemám jíst květák :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
10.7.08 15:20

Tak jsem dokoukala Gilmorova děvčata a jdu se pustit do luxování,aspon mě to zabaví :wink:
Medu končí strašně brzo v práci (teda kromě včera),ta se má :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
10.7.08 15:48

holky ja dneska v praci jeste drepim :( chjo, ted se domlouvam se sefem ze si asi v utery necham napsat neschopenku …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
10.7.08 16:26

Peti, pokud Ti není dobře, tak na neschopenku běž a pořádně si odpočiň. nechala by sis ji až do konce těhu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
10.7.08 16:32

Ppeti tak se budes valet doma jo? :wink: jojo jen bez :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
10.7.08 17:12

Péťo: já jsem nakonec taky strašně ráda,že na té neschopence jsem. Neumím si představit v tomhle stavu být v práci. Uvidíš,když budeš doma,uděláš nakonec i víc práce-tak třeba šéf pak dá nějakou odměnu :wink:
Já taky,jak to jde,pracuju i teď doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
10.7.08 17:20

tak jsem dojela domu, ale jentaktak sem stihla dobehnout na wc :-(

sammmy nee, nechci byt doma do konce, jen na nezbytne nutnou dobu dokud budu blinkat ;)

katy :lol: tak ja se valim doma uz ted vetsinou, ale prave se to sefovi uz moc nelibilo :lol:

bef no ja uz castecne ted pracovala z domu, ale sef mrmlal, ze toho neudelam tolik jako normalne, tak sme se dohodli ze teda pujdu na neschopenku a delat budu jak to pujde a on mi to pak hodi prave do odmen ;)

holky normalne mi zacli nejak supinatet bradavky, jakkdyz se loupat, musim zjistit u pokrocilejsich tehuli co je na to dobry 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
10.7.08 21:31

Tady nikde nikdo… Já mám dneska za sebou asi nejhorší den.doufám,že zítra vstanu a bude líp :wink: Přítel si vzal dovolenou,tak chceme vyrazit do Botanické zahrady a večer máme lístky na Bathory-snad to všechno zvládnu :)
jinak posílám zajímavý článek,který potěší hlavně Petru http://www.stripky.cz/…/spatne.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí