JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8043
10.7.08 13:55

medu ok tak polopate pro nasi babku korenarku :) delej se tak zensky podle barvy bradavek - bud mas ruzovy nebo hnedy ;) :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
10.7.08 13:58

Holky, tak tohle mi zrovna teď přišlo od manži do mailu …docela k tématu, že? :lol: 

Peti , ahaa, tak já js ta druhá :lol: ty první, viď!? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
10.7.08 13:59

medu :lol: :lol: :lol: manzel jak kdyby tusil o cem si tu vykladame :lol: nojo, jsem ta prvni, taky s blond vlasama co bych chtela ze? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
10.7.08 14:04

Medu, tak ta fotka je fakt trefná :lol: .

Peti, tak takovou drzost si teda ještě Drahý nedovolil. Ale je opravdu pěkné, když se těšíš na fotky z výletu a tam samé kozy :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
10.7.08 14:04

katyyyyyyyyyyyy tohle je inspirace na peceni specialne pro tebe :lol: :lol: :lol:

http://img.mimibazar.cz/…3/h17714.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
10.7.08 14:08

Peti , a druhej mail je video, jak tlusťoch prdí do masky, kterou má nasazenou kluk, kterej se z toho pozvrací 8O :-( tak títo vám představuji mého manžu, v takových věcech má zálibu - žádná prsiska :D
fujky, na tom dortíku bych si teda moc nepochutnala 8) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
10.7.08 14:13

medu :lol: nojo tak takovych mailu muj chlap dostava tuny, ale uz jsem mu zakazala mi je preposilat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
10.7.08 14:13

Ppeti tak to je teda mazec :lol: :lol: :lol: tak dik ja delam dort pro dvou letou holcicku :lol: tak to asi ne, se tu snazim delat ruze a chlamu se tu u toho :lol: :lol: :lol: se z vas picnu jo a muj je hornak taky :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
10.7.08 14:14

katy :lol: tak jako nemyslela sem pro tu holcicku zejo :lol: ale koukni, v tehulich pomalu rodi marky, treba by ji dortik prisel vhod :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
10.7.08 14:15

Teda,vy jste se zas rozjeli, Peti ,ty perlíš. ale musím říct,že jsem si hned vytáhla tričko abych se zařadila do skupiny :wink: . a taky jsem to neznala,takže jsme Medu,obě nějaký zabržděný :D
Já jsem dneska poměrně bez života,po blití jsem si zalezla do pelíšku,chtěla jsem všechno zaspat,ale hlad mě trápil.Jenže chut žádná,tak jsem si nakonec udělala míchaný vajíčka-jedla jsem je asi hodinu. a pak jsem si skočila do krámu a koupila ruskou zmrzlinu,a ta mi celkem bodla :wink: snad jí udržím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
10.7.08 14:21

Peti , no jo, ty bys teď takový maily nemusela ustát, viď? :lol: :wink:
Bef , a jsi ve skupině se mnou nebo s Peťulou? :lol: :wink: …to nechutenství je na prd, viď, chjo :?

Holky, není divný, že mě najednou od včera nic není? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
10.7.08 14:23

Medu, tak to je manža ješte fajn. Ten můj si libuje v dopravních nehodách, kde jsou rozpáraná těla, uražené hlavy a podobně. Taky jsem mu zakázala to přeposílat, protože mi to posílal vždycky těsně před obědem a to se mi pak chtělo blééé…

Já pomalu fičím domů, tak se tady zatím mějte kočky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
10.7.08 14:25

bef :( zacinas si taky pekne uzivat co? chjo, jsme chudinky, politujme se :lol: :lol: :lol:

medu to je ok ze ti nic neni, to je klid pred bouri, za par dnu dojde blinkani ;)

sammmy teeda domu jo? to se nekde ma, tak se mej :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
10.7.08 14:27

Sammy , no na to taky kouká, ale neposílá prže ví, že js cíťa …fujky :? :wink: čauky, hezký odpo :wink:
Peti , myslíš? tak jo, dík! :oops: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
10.7.08 14:30

medu nojo, ted koukam ze jsi 5+3 - tyyyjo holka, poradne se rozsoupni tento vikend, mozna je to posledni vikend bez nevolnosti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí