JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25926
10.7.08 12:46

Ppeti no koukam ze ti post seznamova sedi :wink: supr seznamek :potlesk: a jsem moc rada ze jsem v nem taky jeeeeeee to je supr i kdyz uplne dole ale jsem :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8853
10.7.08 12:47

Peta …se tu řehnim … :lol: :lol: :lol: ..tak to je dobrý
jsem nesměle vstupující :lol: :lol: 8)

Katy ..dak pak dej foto …dorty peču ráda ..
a přeji aby antibiotika brzy zabrala …a jak už jsem spala..kamarádka otěhotněla i s nimi a ještě antikoncepcí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
10.7.08 12:49

katy, jezi nojo chtela sem vas tam mit taky - stejne jste tu s nama porad ;)

katy jo a dortík určo vyfotˇ - to jsi ty kdo řikal že je vyučená cukrářka???

medu hele ale vsimas jak te v seznamku nove prichozi vsichni predbihaj? mela bys nekde ulovit nekoho novyho :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8853
10.7.08 12:50

OK ..jsem s Katy taková náplava :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
10.7.08 12:52

jezi :evil: jakapak naplava? takovy hnusny slovo … proste sem k nam patrite a hotovo - ty uz u nas mas jednu nohu - no katy to bude muset prestat flakat a simulovat mocak :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8853
10.7.08 12:56

Ok ..omlouvám se ..ale zatím se nechci nikde zabydlovat …
mam dnes nějaký splín …tak ještě jednou se omlouvám …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
10.7.08 12:56

Peti , no jo! máš pravdu, jsem poslední v seznámku!! :evil: Jezi, šup šup za mě!!!! …žádný náplavy a nic takovýho :lol:

Holky, dneska js byla zase u mamky a asi jí bylo blbý, že mě minule nechtěla moc přidat, tak mi toho nandala, že je mi ještě teď (po hodině) zle z přežrání :-( ch jo :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
10.7.08 12:59

jezi nesplínuj - pěkně se něčím pozitivně nalaď - víš co? skoč si koupit nějakou kytičku - třeba v květináči :) mě tohle vždycky strašně pomůže - jsem takovej kytkofil :oops:

medu :lol: nojo jestli si po mamce loupla minule očima ošklivě tak se jí nediv :wink: copak si měla dobrého? já dneska rohlík s budapešťskou pomazánkou - nic moc teda, včera to bylo podstatně lepší, zítra doufám zas manžu ukecám ať mi něco doveze :oops: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
10.7.08 13:00

Medu, vidíš, jak se mamka polepšila :wink: . Alespoň máš na chvíli nějakou potravinovou zásobu :lol: .

Peti, moc krásnej seznámek :wink: .

Jezi, žádné depkování nepovoleno :! . Uvidíš, že vše bude ok a ty se zařadíš na seznam hezky za Medu :wink: .

A Katy, ty šup hned za Jezi.
Na fotečku se taky ráda podívám. já moc nepeču, takže všechny takto manuálně zručné obdivuju :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
10.7.08 13:07

Jezi , buď veselá, dopadlo to přeci, to je dostatečný důvod, ne? :wink: :P …já vím, že se bojíš, aby to bylo ok, ale to já taky! my všechny :wink:
Peti , zase špenát :lol: ale s obr karbošem a kupou brambor, uf :-( :D jj, jen ať ti manžílek zase zítra udělá dovážku, ať se snaží, budoucí tatínek :)

Holky, ani js vám nenapsala, jaký se mi ráno stal trapas! 8O byl tu u mě šéf a ukazoval mi zakládání nějakého objektu v subsystému řízení údržby (pro elektrárny) no a já tam měla zkopírovat název toho objektu a místo toho js do názvu nakopírovala mojí ranní zprávu vám !! 8O hezké ránko, tak jsem dopsala poslední kapitolu a snad už budu mít klid … 8O ten koukal! a já byla červená až za ušima :oops: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
10.7.08 13:11

medu mnam zas spenatek - nemuzes rict mamce at uvari neco co nemam rada abys mi nedelala chute? :lol: jo a ranni story se sefem je fakt super :lol: jeste zes tam nezkopirovala nic kde ho zrovna drbes nebo kde popisujes nejaky intimnosti z těhu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8853
10.7.08 13:13

Meduň …OK ..splín zaženu ..
jj to se stává …to zas nebylo tak hrozné ..někdy píšeš zajímavější věci :lol: :wink:

Peta ..jj to já taky …mam spadeno na ještě jednu orchidej ..ale jsou drahé ..počkám na nějakou akci ..první jsem dostala od taťky k narozkám a ještě furt kvete
zíra jedu k našim i na noc a s Ondřejem..tak si něco koupím s mamkou a oděláme si fajn odpo
manža jede z práce na exkurzi pivovaru do Plzně a tak jsem toho využila

Samy ..jj ..první těhu bylo v pohodě ..tak jsem taková rozmazlená ..ale tentokrát věřím, že vše bude OK
snad to zvládnu i s tou školou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
10.7.08 13:16

Peti , to jo teda 8O :lol: to by byl vůbec mazec - třeba těhu výtok apod. 8O :lol: …to by ale zase nevadilo mému kolegovi - úchylákovi na těhotný, bllleeee, hnusák, dneska je naštěstí na služebce, je mi z něj na nic, úchyl :poblion: představ si, že vyfasoval zakázku pro zákazníka Ústav pro péči o matku a dítě a okukuje tam na služebkách těhulky a pak mi tu o tom vypráví :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
10.7.08 13:17

medu hele chlapy jsou uchylove vsichni - ten muj zase - jednou kdyz mi kamoska posilala fotky svyho cerstve narozenyho prcka - tak strasne vyzvidal jestli mi poslala nakou fotku kde koji ze ji chce okouknout prsa - no rekni - taky mam doma uchyla :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
10.7.08 13:19

medu nicmene tvemu kolegovi bych neco stavnateho rekla - resp bych s nim asi zacla probirat neco co bude prijit nechutny jemu - co takhle pansky prdelky nebo velikost boule na poklopci? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí