Poradna duly
Jana Čurdová
Ppeti no koukam ze ti post seznamova sedi
supr seznamek
a jsem moc rada ze jsem v nem taky jeeeeeee to je supr i kdyz uplne dole ale jsem ![]()
Peta …se tu řehnim …
..tak to je dobrý
jsem nesměle vstupující
![]()
Katy ..dak pak dej foto …dorty peču ráda ..
a přeji aby antibiotika brzy zabrala …a jak už jsem spala..kamarádka otěhotněla i s nimi a ještě antikoncepcí
katy, jezi nojo chtela sem vas tam mit taky - stejne jste tu s nama porad ![]()
katy jo a dortík určo vyfotˇ - to jsi ty kdo řikal že je vyučená cukrářka???
medu hele ale vsimas jak te v seznamku nove prichozi vsichni predbihaj? mela bys nekde ulovit nekoho novyho ![]()
jezi
jakapak naplava? takovy hnusny slovo … proste sem k nam patrite a hotovo - ty uz u nas mas jednu nohu - no katy to bude muset prestat flakat a simulovat mocak ![]()
Ok ..omlouvám se ..ale zatím se nechci nikde zabydlovat …
mam dnes nějaký splín …tak ještě jednou se omlouvám …
Peti , no jo! máš pravdu, jsem poslední v seznámku!!
Jezi, šup šup za mě!!!! …žádný náplavy a nic takovýho ![]()
Holky, dneska js byla zase u mamky a asi jí bylo blbý, že mě minule nechtěla moc přidat, tak mi toho nandala, že je mi ještě teď (po hodině) zle z přežrání
ch jo ![]()
jezi nesplínuj - pěkně se něčím pozitivně nalaď - víš co? skoč si koupit nějakou kytičku - třeba v květináči
mě tohle vždycky strašně pomůže - jsem takovej kytkofil ![]()
medu
nojo jestli si po mamce loupla minule očima ošklivě tak se jí nediv
copak si měla dobrého? já dneska rohlík s budapešťskou pomazánkou - nic moc teda, včera to bylo podstatně lepší, zítra doufám zas manžu ukecám ať mi něco doveze
![]()
Medu, vidíš, jak se mamka polepšila
. Alespoň máš na chvíli nějakou potravinovou zásobu
.
Peti, moc krásnej seznámek
.
Jezi, žádné depkování nepovoleno
. Uvidíš, že vše bude ok a ty se zařadíš na seznam hezky za Medu
.
A Katy, ty šup hned za Jezi.
Na fotečku se taky ráda podívám. já moc nepeču, takže všechny takto manuálně zručné obdivuju ![]()
Jezi , buď veselá, dopadlo to přeci, to je dostatečný důvod, ne?
…já vím, že se bojíš, aby to bylo ok, ale to já taky! my všechny ![]()
Peti , zase špenát
ale s obr karbošem a kupou brambor, uf
jj, jen ať ti manžílek zase zítra udělá dovážku, ať se snaží, budoucí tatínek ![]()
Holky, ani js vám nenapsala, jaký se mi ráno stal trapas!
byl tu u mě šéf a ukazoval mi zakládání nějakého objektu v subsystému řízení údržby (pro elektrárny) no a já tam měla zkopírovat název toho objektu a místo toho js do názvu nakopírovala mojí ranní zprávu vám !!
hezké ránko, tak jsem dopsala poslední kapitolu a snad už budu mít klid …
ten koukal! a já byla červená až za ušima
![]()
medu mnam zas spenatek - nemuzes rict mamce at uvari neco co nemam rada abys mi nedelala chute?
jo a ranni story se sefem je fakt super
jeste zes tam nezkopirovala nic kde ho zrovna drbes nebo kde popisujes nejaky intimnosti z těhu ![]()
Meduň …OK ..splín zaženu ..
jj to se stává …to zas nebylo tak hrozné ..někdy píšeš zajímavější věci
![]()
Peta ..jj to já taky …mam spadeno na ještě jednu orchidej ..ale jsou drahé ..počkám na nějakou akci ..první jsem dostala od taťky k narozkám a ještě furt kvete
zíra jedu k našim i na noc a s Ondřejem..tak si něco koupím s mamkou a oděláme si fajn odpo
manža jede z práce na exkurzi pivovaru do Plzně a tak jsem toho využila
Samy ..jj ..první těhu bylo v pohodě ..tak jsem taková rozmazlená ..ale tentokrát věřím, že vše bude OK
snad to zvládnu i s tou školou
Peti , to jo teda
to by byl vůbec mazec - třeba těhu výtok apod.
…to by ale zase nevadilo mému kolegovi - úchylákovi na těhotný, bllleeee, hnusák, dneska je naštěstí na služebce, je mi z něj na nic, úchyl
představ si, že vyfasoval zakázku pro zákazníka Ústav pro péči o matku a dítě a okukuje tam na služebkách těhulky a pak mi tu o tom vypráví ![]()
medu hele chlapy jsou uchylove vsichni - ten muj zase - jednou kdyz mi kamoska posilala fotky svyho cerstve narozenyho prcka - tak strasne vyzvidal jestli mi poslala nakou fotku kde koji ze ji chce okouknout prsa - no rekni - taky mam doma uchyla
![]()
medu nicmene tvemu kolegovi bych neco stavnateho rekla - resp bych s nim asi zacla probirat neco co bude prijit nechutny jemu - co takhle pansky prdelky nebo velikost boule na poklopci? ![]()