JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8043
9.7.08 10:26

prsssssssssssk prsky prskyyyyyyyyyyyyyyy pliiiiiiiiiiiiiiiv tfuj tfuj prssssssssssssssssssssssssk :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
9.7.08 10:29

Ppeti jjjeeee diky tak jsem olizla monitor a za chvili jsem u vas :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
9.7.08 10:29

já prskám prrrsssskkkkk prrrsssskkkkk prrrsssskkkkk!!! :P ale na holky si dej majzla, jsou blinkací :wink: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
9.7.08 10:31

Tak Katy jen pro Tebe: PPPPPPPPPPPRRRRRRRRRRRRSSSSSSSSSSSSKKKKKKKKKKKK

A chytej pořádně :wink: .

Já už jsem to v práci zabalila a jsem doma. Zvracela jsem 3× a půjdu si na chvíli lehnout. Jsem nějaká slaboučká :lol: .
Medu, v práci to ví mamka :D (děláme spolu) a kolega v kanceláři a má šéfová. když jsem ji teď volala, ať mi napíše 1/2 den dovolené, že „bluju jako amina“ a že doufá, že je to ta premiéra spojená s derniérou, tak se začala smát a ať upaluju :D . Takže klídek :wink: .

Peti, koukej se k manžovi vetřít. Takové nezdravé věci by Ti Barunka mohla vrátit pěkným blééé :lol: .
Já si taky myslím, že za to mé dnešní zvracení nemůže ani tak těhu nevolnost, jako květákový mozeček, co jsem si dala. Pokuj je totiž prcek po tátovi, tak takové věci nesnáší :evil: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
9.7.08 10:34

Holky ddddddddddeeeeeeeeeekkkkkkuuuuuuuujjjjjjjiiiiiiiiiiiii :srdce: :pankac:
Hele abych nakonec nemela trojcatka :lol: :lol: hah to bych se z toho asi po..... :lol: :lol:
Medu me neva ani blinkaci :wink:
Sammy tak az tak jo?? 8O no snad vas to brzy prejde :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
9.7.08 10:37

sammmy :lol: ty koukam netroskaris a rozjizdis blinkani ve velkym :lol: snad to byl fakt jen ten mozecek ;) mnam ten bych si zrovna dala, mam ted chut na takovy uchylny veci jako treba pecena cuketa kterou sem snad nikdy nejedla :lol: :lol: :lol:

katy :lol: no tak trojcatka by byl fakt mazec

medu :twisted: jakyhopak majzla na nas, pockej, taky za chvilku budes blinkaci a nas to uz prejde a budem si z tebe utahovat :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
9.7.08 10:44

No tady to fakt vypada na pokracovani :lol:
Ppetka konci, Sammy zacina a pak bude pokracovat Medunka a pak Jezinka a pak mozna ja :lol: :lol: toz to se mame na co tesit :lol:
By jsme se meli prejmenovat na Blinkacky 2009 :lol: :lol: no ted mi je hej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
9.7.08 10:54

katy :lol: tak ten nazev me pobavil :) ja ted vybiram povleceni do postylky (uz asi posty) a porad nemuzu vybrat :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
9.7.08 10:55

Sammy , jé, děláš s mamkou? to je dobrý! :) ..takže to někdo u vás přeci jen ví …já to chci tajit do poslední chvíle (do 12tt) :? no uvidím :) tak hlavně, ať už je ti líp!!! :( a žádný mozečky!!! :D
Katy , fakt? :lol: … počkej, za chvíli jsi tu u nás, ajko těhulka!!!!! :wink:
Peti , víš, že to nemyslím špatně :wink: :D ty už jsi skoro za vodou, se máš! :P ..a na ten obídek bych se taky vnutila :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
9.7.08 11:13

jeee ted mi volal manzel ze mi fakt doveze obidek v jidlonosici, tak budu mit flamendr s hranolkama :-) uz se tesiiiiiiiiiiiiiim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
9.7.08 11:16

Ppeti jee tak to mas dobre teda :wink: tak dobrou chut

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
9.7.08 11:22

Peti , mňáám :-) tak dobrou chuť! :wink:

Já js si právě ohřála rýži (asi sním celý pytlík) s omajdou od mamky :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
9.7.08 12:06

tak uz se cpu, docela to manzelovi trvalo :) ale je to vyborny, mam k tomu i kulajdu polivecku, ale je toho teda nehorazne hodne, to budu mit tak na tyden :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
9.7.08 12:11

Ppeti to ti neverim ze to budes mit na tyden :lol: mnam taky bych si dala :wink:
Tak jsem poslala muj zivotopis haha uz me to tu zas nebavi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
9.7.08 12:14

katy :lol: ani ja si neverim ze to budu mit na tyden, no ale na veceri mi to zbyde, snedla sem sotva pulku a mam bricho jak meloun :lol: a kampak tys poslala CV ? snad ne do ty porodnice :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí