Poradna duly
Jana Čurdová
medu no nejaky takovy svaly budu mit brzo natazeny z blinkani
dycky me tak strasne boli u toho celej clovek jak kdybych posilovala ![]()
Peti, ještě chvíli to vydrž. Uvidíš, že to za chvíli přejde ![]()
Medu, tvoje nemocenská ze smíchu mi nějak utekla… ![]()
A fotečku z UTZ už mám :
https://www.emimino.cz/modules.php?…
Peti , to je hrozný teda, fakt tě lituju!!!
už aby to bylo pryč!!! ![]()
Sammy , jé, hezká, už je tam mimčo hezky vidět!!! ![]()
jinak js si teď uvědomila, že vám chodí i Dituška, viď? četla js, že má hematom
, nevíš, ona leží v nemocnici nebo doma?
sammmy
jeee ty mas moc peknou tu fotecku - to ja videla spis jen takovej sedivej flek, vubec to nemelo takovy hezky tvar jako to tvoje - no snad pristi tyden uz to bude pidiclovicek ![]()
Tak já se pomalu chystám domů. Odpoledne se na Vás kouknu, tedy pokud neusnu
.
Nejdřív ale musím dostat Drahého na gyndu kvůli odběrům krve na RH faktor. Já mám totiž A-. No a Petr byl na odběreh naposledy někdy v dětství, takže má strach jak malej ![]()
Zatím pa Kočky ![]()
sammmy papa, taky posvistim, zacina mi byt zas zle tak at v klidu dojedu dom ![]()
Medu: co jsem četla o Ditě,je myslím stále v nemocnici,ale je to lepší.
Jinak k rodičům se mi chce,ale nechce se mi na ty nehty-ale to musím,kdybych nešla,tak mě objednaj za bůhví kdy,a to bych už nemohla ani cvakat do klávesnice,jak je mám dlouhý. ale nechám si udělat náký veselý ![]()
Sammy , tak to dobře zvládněte, pa ![]()
Peti , tak šťastnou cestu, dobře dojeď!!!!! ![]()
Mě už bylo taky nějak zle jako z hladu, tak js sbaštila polívku s houskou, co js měla v práci na zítra ![]()
Befi , tak přeci jen je v nemocnici?
..ahaa, ty dvě hodinky na nechtech, hmm, to bude dlouhý, ale jistě pokecáte a uteče to! a pak písni, jaký veselý sis dala ![]()
Holky, to je sranda, píšu manžovi, že už mi asi začaly trochu nevolnosti a on: to už máš dlouho, ne? tak mu píšu, že né, že mě bolelo jen břicho a on: a jaký jiný nevolnosti?
to je hroznej chlap, asi mu nikdy nebylo zle z hladu nebo od žaludku
..tak já pomalu taky pojedu, hezký zbytek dne, pa zítra ![]()
Tak jsem doma a krev úspěšně odebrána. Ale směju se ještě teď
. Když jsem mu volala, že už jedu, tak ho ta nervozita opravdu prohnala a doma seděl na záchodě. To byl ale teprve začátek. Sestřička mu odebrala jen asi 1/5 té malé ampulky a na to můj Drahý prohlásil „Ježiši, tolik krve“. Sestřička se začala smát spolu se mnou a propustila nás. Pak jsme nasedli do auta, načež začal zkuhrat, jak to štípe, že ho bolí celý sval, trne mu ruka a je mu špatně. Když jsem říkala, že budu řídit, tak to tedy ne, ale celou cestu mi povídal, jak to bolí
.
Holky, to bylo lepší, než kino, posera můj jeden
.
Medu, máš pravdu, chlapi
.
A Bef má pravdu, Dituš leží ještě v nemocnici, ale mimi je v pořádku, srdíčko tluče, ale prý tam má Dituš nějakou sraženinu, která musí zmizet, než ji pustí. Tak jsem to alespoň pochopila já. Hlavně, že se mimi drží a přeju, ať se nikdy nepustí
.
Bef, nehty budou prima. 2 hodiny budeš jen odpočívat. To já bych si nechala líbit
.
Peti, tak co, dojela jsi v pořádku?
Slíbila jsem Peti fotečku toho mého pupenda (zatím spíš špeku
)
.
Rýsuje se to tedy pěkně, ale zatím si vypadám spíš tlustě, než těhotně
.
Hezké ránko, těhulky
jak se dnes máte?
Koukám, že ti chlapi jsou vážně hrozný
jeden studenej čumák, druhej cíťa, … ![]()
jo Sammy, už máš pěknej pupík … a vypadá spíš těhotně, než špekovitě
narozdíl od mého ![]()
Dobré ráno.
Medu, díky za poklonu, ale musíš uznat, že v 9 tt takový pupík ještě není normální. Kdybych byla v předklonu, tak je to ten správnej špek
.
Jakpak je dnes tobě?
čau kočky ![]()
sammmy
co se týče odběrů krve tak mám doma uplně stejnýho poseroutku, jen s tím rozdílem že ten můj prohlásil, že prostě na žádný odběry nepůjde kdyby co bylo
jo a fotečka parádní, fakt ten tvůj pupík vypadá uplně těhotně
to já mám takovou sádelnatou pneumatiku ![]()
medu
manžel taky dobrej, no neuměj si to chlapy představit no, škoda že jim ty pocity nemůžem na den dva půjčit ![]()
bef jak dopadli nehtíky? ukaž nám fotečku ![]()