JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8043
8.7.08 13:55

medu no nejaky takovy svaly budu mit brzo natazeny z blinkani :? dycky me tak strasne boli u toho celej clovek jak kdybych posilovala :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
8.7.08 14:01

Peti, ještě chvíli to vydrž. Uvidíš, že to za chvíli přejde :wink:

Medu, tvoje nemocenská ze smíchu mi nějak utekla… 8O
A fotečku z UTZ už mám :
 https://www.emimino.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
8.7.08 14:07

Peti , to je hrozný teda, fakt tě lituju!!! :( :( už aby to bylo pryč!!! :evil:
Sammy , jé, hezká, už je tam mimčo hezky vidět!!! :)
jinak js si teď uvědomila, že vám chodí i Dituška, viď? četla js, že má hematom :( , nevíš, ona leží v nemocnici nebo doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
8.7.08 14:07

sammmy 8O jeee ty mas moc peknou tu fotecku - to ja videla spis jen takovej sedivej flek, vubec to nemelo takovy hezky tvar jako to tvoje - no snad pristi tyden uz to bude pidiclovicek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
8.7.08 14:11

Tak já se pomalu chystám domů. Odpoledne se na Vás kouknu, tedy pokud neusnu :lol: .
Nejdřív ale musím dostat Drahého na gyndu kvůli odběrům krve na RH faktor. Já mám totiž A-. No a Petr byl na odběreh naposledy někdy v dětství, takže má strach jak malej :lol:

Zatím pa Kočky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
8.7.08 14:12

sammmy papa, taky posvistim, zacina mi byt zas zle tak at v klidu dojedu dom :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
8.7.08 14:16

Medu: co jsem četla o Ditě,je myslím stále v nemocnici,ale je to lepší.
Jinak k rodičům se mi chce,ale nechce se mi na ty nehty-ale to musím,kdybych nešla,tak mě objednaj za bůhví kdy,a to bych už nemohla ani cvakat do klávesnice,jak je mám dlouhý. ale nechám si udělat náký veselý :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
8.7.08 14:26

Sammy , tak to dobře zvládněte, pa :wink:
Peti , tak šťastnou cestu, dobře dojeď!!!!! :wink:
Mě už bylo taky nějak zle jako z hladu, tak js sbaštila polívku s houskou, co js měla v práci na zítra 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
8.7.08 14:29

Befi , tak přeci jen je v nemocnici? :? ..ahaa, ty dvě hodinky na nechtech, hmm, to bude dlouhý, ale jistě pokecáte a uteče to! a pak písni, jaký veselý sis dala :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
8.7.08 14:54

Holky, to je sranda, píšu manžovi, že už mi asi začaly trochu nevolnosti a on: to už máš dlouho, ne? tak mu píšu, že né, že mě bolelo jen břicho a on: a jaký jiný nevolnosti? 8O :D to je hroznej chlap, asi mu nikdy nebylo zle z hladu nebo od žaludku :) ..tak já pomalu taky pojedu, hezký zbytek dne, pa zítra :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
8.7.08 15:17

Tak jsem doma a krev úspěšně odebrána. Ale směju se ještě teď :lol: . Když jsem mu volala, že už jedu, tak ho ta nervozita opravdu prohnala a doma seděl na záchodě. To byl ale teprve začátek. Sestřička mu odebrala jen asi 1/5 té malé ampulky a na to můj Drahý prohlásil „Ježiši, tolik krve“. Sestřička se začala smát spolu se mnou a propustila nás. Pak jsme nasedli do auta, načež začal zkuhrat, jak to štípe, že ho bolí celý sval, trne mu ruka a je mu špatně. Když jsem říkala, že budu řídit, tak to tedy ne, ale celou cestu mi povídal, jak to bolí :lol: :lol: .
Holky, to bylo lepší, než kino, posera můj jeden :lol: :lol: .

Medu, máš pravdu, chlapi :roll: :D .

A Bef má pravdu, Dituš leží ještě v nemocnici, ale mimi je v pořádku, srdíčko tluče, ale prý tam má Dituš nějakou sraženinu, která musí zmizet, než ji pustí. Tak jsem to alespoň pochopila já. Hlavně, že se mimi drží a přeju, ať se nikdy nepustí :wink: .
Bef, nehty budou prima. 2 hodiny budeš jen odpočívat. To já bych si nechala líbit :wink: .

Peti, tak co, dojela jsi v pořádku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
8.7.08 16:09

Slíbila jsem Peti fotečku toho mého pupenda (zatím spíš špeku :lol: )

.

Rýsuje se to tedy pěkně, ale zatím si vypadám spíš tlustě, než těhotně :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
9.7.08 07:38

Hezké ránko, těhulky :wink: jak se dnes máte?

Koukám, že ti chlapi jsou vážně hrozný :D jeden studenej čumák, druhej cíťa, … :D
jo Sammy, už máš pěknej pupík … a vypadá spíš těhotně, než špekovitě :wink: narozdíl od mého :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
9.7.08 07:56

Dobré ráno.

Medu, díky za poklonu, ale musíš uznat, že v 9 tt takový pupík ještě není normální. Kdybych byla v předklonu, tak je to ten správnej špek :lol: .
Jakpak je dnes tobě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
9.7.08 08:06

čau kočky :)

sammmy :lol: co se týče odběrů krve tak mám doma uplně stejnýho poseroutku, jen s tím rozdílem že ten můj prohlásil, že prostě na žádný odběry nepůjde kdyby co bylo :lol: :lol: :lol: jo a fotečka parádní, fakt ten tvůj pupík vypadá uplně těhotně 8O to já mám takovou sádelnatou pneumatiku :oops:

medu :lol: manžel taky dobrej, no neuměj si to chlapy představit no, škoda že jim ty pocity nemůžem na den dva půjčit :lol:

bef jak dopadli nehtíky? ukaž nám fotečku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí