JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2879
9.7.08 08:16

Sammy , no popravdě na té fotce vypadáš už na pokročilejší těhu, ale aspoň se můžeš pupíkem pyšnit už teď, no :P já na tom budu za měsíc stejně, né-li dřív :D :wink: ! ..jinak mě je dneska zatím dobře, jen včera 2× zle jako z hladu, přitom js byla najedená, tak jsem doma snědla co šlo a večer js objevila na váze 63,6 :roll: :) ..jak je dnes tobě??
Peti , nazdárek! :wink: tak dneska jsi doma, viď? Jakpak ti je??? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
9.7.08 08:31

medu :twisted: objevis na vaze cislo zacinajici sestkou a koulis u toho ocima? nechtej vedet na co zacina moje vaha :roll: me je dneska zatim v norme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
9.7.08 08:33

Dnes je to první den , kdy se mnou žaludek nespolupracuje a navíc mě bolí hlava. Ale jinak dobrý.
Medu, tak nenechej prcka hladovět :lol: . Samozřejmě legrace. Asi musíš jíst po malých porcích pořád něco..

Ppeti, jsem ráda, že nejsem sama, která má doma poseru. Na další odběry bych ho asi taky nedostala :lol:
A jak je dnes Tobě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
9.7.08 08:36

sammmy :oops: je mi zatim fajn protoze od rana zeru :oops: uz jsem snedla dedka s vozem, babku s nůší a vás děvčátka taky sním :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
9.7.08 08:42

:lol: :lol: :lol: Ty jsi číslo Peti.

No, zato mě začíná být pěkně blééé. Asi jsem to zakřikla, že se mi nevolnosti vyhýbají velkým obloukem :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
9.7.08 08:47

tyjo tak sem se ted objednavala na to NT+ a objednali me uz na pondeli 8O to sem teda necekala takovou rychlovku, navic kdyz nevim presne jestli teda barunka je stara tak jak mam v metriku, mozna se jeste preobjednam na ten tyden potom :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
9.7.08 08:48

sammmy :( na ty nevolnosti zkus porad neco malyho bastit, fakt to relativne zabira …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
9.7.08 08:52

Peti , fakt jo? :lol: koukám, že jsi dneska opravdu při chuti :lol: :wink: jinak já nejsem moc vysoká, tak ta moje váha vážně nic moc :? … to tě vzali brzy! asi jsi chtěla jít až po kontrole u svý dr., viď?
Sammy , tak přeci se nevolnosti ozvaly? :( a že takhle ráno, viď!

Holky, já js dnes v práci do 18h, tak js si nakoupila grahamový tyčinky a suchary, mňam, mám je ráda, …tak kdyby na mě přišel ten hladík, mám ho čím zajídat :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
9.7.08 08:55

Tak mám za sebou těhotenskou premiéru. Poprvé jsem zvracela :? .
S takovou to brzy zabalím a půjdu domů ležet.

Ppeti, já bych se asi taky ještě přeobjednala. Taky hledím, že Tě vzali tak brzy 8O .

Medu, dnes až do 18? 8O . Tak to bych nedala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
9.7.08 08:58

sammmy :roll: fakt blinkanicko? tak vitej v klubu teda :roll: vubec ti to nezavidim :( budem dobra dvojka, ty budes blinkat rano a ja vecer :lol:

medu no teeda, tak dlouho v praci? 8O uf uf uf, tak to tam dobre zmakni …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
9.7.08 09:00

Sammy , fakt? 8O :? a jakou děláš práci,jestli se můžu ptát?
Peti , no jsem na odd. HelpDesku, tak mívám tak 2× do měsíce službu, ale tahle je poslední (kvůli nadělaným hodinám), dál js si radši žádný nenapsala, mám obavy, že budu brzy taky blinkací! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
9.7.08 09:02

medu tak snad nebude nikdo otravovat ze mu neco nejde nebo neumi a budes to mit relativne zasivaci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
9.7.08 09:07

Ppeti, nestraš, doufám, že dnes to byla premiéra spojená s derniérou :lol: .Víckrát už nééchci. Já to tak nerada :? .

Medu, dělám skladní evidenci, takže jen ťukám data do PC…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
9.7.08 09:08

Ahoj holky
Tak koukam dasli blinkaci :wink: hehe se jeste smeji ,no snad se brzy dosmeju :lol:
Medu tak do 6 jo? no tak budem spolu , jestli tam teda bude sef tak moc ne ale jinak jsem tu :lol:
Jak je dneska??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
9.7.08 09:09

Peti , jj, většinou nikdo nevolá, takže to je pohoda :) jen tu vydržet ..ale mám práci, tak mi to snad uteče. Tak co, přeobjednáš se? a jak to plánuješ dál, vážně chceš chodit denně do práce, až přejdou nevolnosti? :roll:
Sammy , tak aspoň, že neděláš nic náročnějšího :roll:
Katy , ahojky! :wink: tak jak močák, ještě bolí nebo lepší??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí