JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4140
8.7.08 11:35

To víš, že k vám budu nakukovat. Pravidelně :lol: .

A Peti, jsi s těhu trošku před náma, takže bychom Tě v oblečení v žádném případě neměli předehnat :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
8.7.08 11:36

bef fakt trpis takovym nechutenstvim? 8O to ja od zacatku muzu bastit porad neco, jen teda kdyz je mi zrovna na blinkani tak ne, ale staci se po :-( a muzu jit jist znovu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
8.7.08 11:37

sammmy no ja hlavne mam spicek (no spis poradnej spek) na brise uz z dob pred tehu :oops: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
8.7.08 11:48

To jsme na tom Peti stejně. Já jsem po vysazení HA přibrala během půl roku pomalu 20 kg, z toho mám sice už přes deset dole, ale i tak je má štíhlá postava nenávratně pryč. I když teď to vůbec neřeším :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
8.7.08 11:50

sammmy no podle fotky teda urcite tluste nevypadas ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
8.7.08 11:52

Obličej naštěstí nee, ale odpoledne Ti sem vložím fotku z nedělního výletu a uvidíš, jaký jsem pěkný cvalík. Ještěže mám 174 cm. Jinak by ze mě byla kulička :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
8.7.08 11:54

sammmy :lol: no to jiste ty kulicko :lol: :lol: :lol: taky nejsem uplna kulicka, ale teda do stihle postavy mam ted uz bohuzel dost daleko :roll: ale co, ted to resit nebudu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
8.7.08 11:58

Peti: no,dneska jsem snědla 3piškoty vposteli,pak k snídani 2croiasanty-to byl boj :lol: ,a ted trochu toho melouna. Ale včera večer jsem byla při chuti: jsem měla strašnou chut na hospodskýho smažáka s hranolkama a tatarkou. tak jsem se aspoň nacpala brambůrkama :wink:
Nejhorší je,že vůbec nemám chuť si sama pro sebe něco vařit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
8.7.08 12:04

bef tak to vareni uplne chapu, taky kdyz jsem doma tak sama sobe nevarim, nastesti me obcas pozve tchyne na obed :wink: ale jinak se laduju pecivem a lucinou a platkovym syrem apod … jooo a meloun - na ten mam porad desnou chut, ale zkusila sem ho dvakrat a ani jednou mi po nem nebylo dobre, tak uz se mu vyhybam :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
8.7.08 12:04

Bef, tak k vaření mám poseldních 14 dní taky pěkný odpor. Bohužel musím nějak nakrmit toho mého hladového chlapa, takže se mi to nevyhne. Ale už nevařím každý den, jako předtím.

Peti, přesně tak. Teď vůbec nemá cenu řešit postavy, viď? Hlavně, ať jsou mimouši v pořádku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
8.7.08 12:11

Dneska budu mít náročný den. Odpoledne mě vyzvedává táta a veze mě na nehtíky.jsem zvědavá,jak to tam ty 2hodiny vydržím…Pak zůstávám u našich přes noc a ráno mě táta zase odveze do Prahy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
8.7.08 12:42

Befi , tak nechutenství, jo? :? jinak brambůrky teda nic moc …nedostaneš do sebe aspoň něco málo ze zeleniny nebo ovoce? :wink: vitamínky bereš, viď?
Sammy , vítej a přijď častěji! :wink: a neboj, my se časem rozrosteme, holky ve snažilkách už na tom pracují :P
Peti , tak js se nacpala u mamky, měla js polívku a druhýho mi přišlo málo, tak js chtěla přidat pár brambůrek a špenátku a mamka prý ať to s tím jídlem moc nepřeháním 8O tedaa :? :D

To js ráda, že tu máme všechny špíček!! hned je mi líp :oops: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
8.7.08 12:47

medu :lol: teda mamka ti takhle nechce doprat jo? ja uz pres hodinu vaham jestli si mam jit koupit neco k jidlu, ale jen pri tom pomysleni se mi dela trochu zle :( jo a k vitaminum, ty nejaky bastis? ja totiz ne, jen listovku, rikam si ze ted mam porad spoustu ovoce a zeleniny, ze na vitaminy kaslu - abych pak nemela velky mímo zejo :lol: i kdyz mi to muze byt jedno kdyz ho stejne asi nebudu tlacit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
8.7.08 12:52

Medu, tak to já bych mamce dala, kdyby mi nedopřála a já byla hladová. To pak jdu přes mrtvoly :lol: .

Peti, já si koupila Centrum Maternu. Ale právě kvůli velikosti mima to neberu každý den, ale ob den a mezi tím vždycky ještě listovku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
8.7.08 13:04

Peti , já baštím Calibrum Baby Plan, taky jím dost zeleniny atd., ale zase js si říkala, aby mi nechyběl třeba jód :roll: no prostě mám takhle lepší pocit :) a to s tím velkým mimčem jsou prý pověry, tak nevím ..vidíš a ty budeš mít císaře, tak je ti to fuk, jak bude baruška macatá :wink:
Sammy , no jo, však js si taky přidala :) mamka mi ráda dopřeje, jen když js u ní, tak se uvolním a vidí ten můj špek na bříšku, tak se asi viděsila no :lol: a ta ty nemáš nevolnosti jako Peťula?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí