Poradna duly
Jana Čurdová
medu tak sem se ptala u těhulí a jedna mi řekla že vnitřní a druhá že přes pupek, takže budu muset chlapa připravit na obě dvě varianty
![]()
Peti , fakt?
ale ty máš doktorku, ne? tak to snad po čuni nedostane
![]()
medu nojo ale na NT+ pojedu do brna a tam bude asi chlap
ale ja uz jednou chlapovi licila ze zezacatku delaj ten vnitrni a jak to vypada tak snad je psychicky pripravenej ![]()
Peti , ahá
co je vlastně to NT+? …já si teď hledám na netu jídelníček, tak se mi to nechce hledat
![]()
Peti: s tím ultrazvukem,podle mě záleží jak ti to tam bude vidět. ze začátku dělají vnitřní,protože z něho víc vidí. nedokážu posoudit,jestli v 10.týdnu bude dostačující už jen břišní..
Já mám teda radši vnitřní,aspon nejsem nijak zapatlaná od gelu ![]()
ja mám doktora,a nepřijde mi to vůbec divný,on je to teda takovej mrzout,ale zase kapacita v gyncentru.
ted koukám,že každej metřík mi počítá jinak,sakriš. to gmt jsem brala základní: gmt+0. čím by to mohlo být?
Ahojky
No jo koukam kde jste zmizly a vsichni tady ![]()
Ja uz jsem tam fakt sama hmmm ![]()
Holky me je nejak divne
se z toho picnu fakt ![]()
medu co presne ta zkratka znamena nevim, ale hlavne tam meri to sijove projasneni a zjistuji geneticke vady … ale fakt nevim presne
bef my jsme v casovem pasmu GMT +1 (jezis nebo minus? ted si vubec nejsem jista
)
Katy , ahojky! No Ajik je na dovče a Jezinka u kamarádky, viď?
tak tu buď s náma
a copak ti je??? močák jsi psala, že už dobrý, ne?!
Bef , taky mi mini metřík ukazoval o den jinak, než js chtěl, tak js pošoupla TP
Medu tak koukam ze uz k nam do snazilek moc nechodis co? ![]()
No mrkni na muj grafik
tak nizkou bt jsem jeste nemela
jsem z toho zmatena
a jestli je ovu tak tulenicko muze byt tak az zitra takze nic no
se z toho zjevim no ![]()
Katy , chodím přece, dneska js taky byla, proto mám takový přehled o holkách
na grafík js ti ale nekoukala, no teda, to je sešup
..ale to snažení by vadit nemělo, když bylo včera ![]()
Medu jj vim jen te zkousim
![]()
No vcera bylo supr tulenicko a pak jsem dlouho lezela jeste v posteli a snidala a cumela na emimino tak mrsky tam dlouho zustaly tak snad uz doplavali tam kam meli
![]()
Ppeti tak jsem tady a teda mas pravdu chceme holcicku ale vlkastne hlavne at to je a at to je zdrave ![]()
Vcera jsem mela doma tydenni miminko jee jsem myslela ze ho nevratim
furt mi ho nekdo chtel brat
**http://img399.imageshack.us/…ec793hy2.gif
ppetra-----------TP 2.2.2009-----------KO 15.7. Daisyzbopo-----TP 5.2.2009-----------KO 18.7. befana----------TP 4.3.2008------------KO 4.7. ilca---------------TP 5.3.2009----------KO 11.7. Meduňka--------TP 9.3.2009----------KO 14.7.**
Peti , jj, šíjové projasnění, o tom js si zrovna o vík. četla, zjišťuje se tuším Downův syndrom. Určo bude všechno v pořádku …už jsi se tam dovolala?
medu
jeste sem si nezjistila ani cislo
sem nejaka zpomalena a nic se mi nechce ![]()