JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3901
4.7.08 11:36

Holky už zas špiním :cry: …tentokrát spíš do hněda…ach jo…takže se k vám asi jen tak nepřidám :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
4.7.08 11:37

Jezi jen nakukuj ja taky :lol: :lol: a snad brzy nebudeme jen nakukovat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
4.7.08 11:38

Aji, to nééé!! :( i když, není na MS brzy?? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
4.7.08 11:41

Zdar, mám chvilku čas tak nakukuji, jsem lenivec, musím do sklepa pro hobliny a nechce se mi tam :lol: Jinak pro sebe už mám zbaleno te´d jen zvířectvu.
Ajíkůůůů jaktože zas špiníš a kdy máš mít MS?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3901
4.7.08 11:41

Brzy je ..má příjít až za týden…ale co s tím nadělám :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
4.7.08 11:43

Ajiku,já taky špinila do hněda a měla jsem test pozitivní :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3901
4.7.08 11:49

No fakt jsem zvědavá co z toho bude. Ještě se večer ozvu jak to vypadá a pak až po dovolené, tak se tu nejte moc pěkně, moc neblinkejte a drž te mi palečky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
4.7.08 11:50

Ahoj holky a zdravim vsechny :-)
taky ste tak holky unaveny? ja desne porad bych spala a kor kdyz se najim :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
4.7.08 11:52

Aji , vidíš, ještě není niz ztraceno!! My už se asi nepotkáme, tak krásnou dovču a držím pěsti !!!! :wink:
Ilco , no já se zrovna hrozně přejedla koprovkou a je mi pěkně zle :? taky mě polívá horko, tak na sebe pouštím ventilátor :) jak se ti jinak daří?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
4.7.08 11:57

ajik neves hlavu, na Ms je brzy tak to spineni muze byt z mimca ;)

holky tak sem si chtela jit uvarit neco k obedu ale nemam na nic chut, jen na banan a ten nemam :( takze sem se v kuchyni otocila na prazdno a sla sem zpatky :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
4.7.08 12:01

medunko je mi fajn, jediny co me trapi je zacpa a to mi dr rekla ze se stim moc delat neda a ze to zna ze svy zkusenosti a byla moc mila jak mi to tak rikala, no ja ted dlabu hroznove vino a rohlik s chocenskym pomazankovym maslem s prichuti krevet na tom ujizdim :-)
Jo a medunko jakto vis ze si 4+4tt ? ja si myslim ze sem asi 4+6tt jestli to dobre pocitam a mylsim si to spravne ze to prvni je tyden a to druhy den? ale jinak na 100% vim ze se nam mimousi oplodnili 12.cervna :-) uz tu sedim u PC skoro 2 hodiny a uz zacinam byt unavena takze se du nathnout k telce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
4.7.08 12:14

ted jsem volala na výsledky hcg a výsledek: jsem těhotná! :) a mám prý krásné vysoké hodnoty.. :wink:
Jen mi neřekli kolik…

Jinak se zácpou taky bojuju :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
4.7.08 12:16

Ilčo: ty jseš taky doma? tak to nejsem jediná samotinká na neschopence?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
4.7.08 12:18

Peti , něco se donuť snist, aspoň něco malýho … už jsi dneska :poblion: ?? :?
Ilco , tak já už mám od včera taky zácpu :roll: mě ten 4 týden + 4 dny spočítal metřík a taky podle ms to tak vychází, jen mi to teda o jeden den utíkalo, prže js měla ovu 14 DC )16.6.) - teda aspoň doufám, že to počítám dobře, ..a kdyby ne, tak den sem, den tam …každopádně k dr. jdu 28DPO, takže 6tt, takže by to vycházet mělo …zamotaný, co? :roll: :lol: ty jsi podle mě 5+1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
4.7.08 12:24

befan no sme uz 4 tyden sem doma na neschopence :-)
No medunko sem si rikala ze uz bych si udelal metrik a kdepak vy ste si ho nasli? nebo nevite o nejakym odkazu jak na to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí