Poradna duly
Jana Čurdová
medunko ano byla sem na tom poprve a mozna budeme mit dvojcatka
no bylo to zvlastni protoze nevis do ceho des, jinak vse se da snet jak injekce do bricha odber vajicek i pak transfer embrijek jediny co je nejhorsi je to cekani jinak vse de ![]()
holky chtela bych se zeptat mate nektera zacpu? a co roti tomu delate, no me momentalne hlavne chbi pohyb sem uz 3 tydny bez vychzek a je to znat ani moc hlad nemam ale chute ty sou a hlavne na twistra z KFC ![]()
Daisy , právě to čekání je na prd
![]()
Ilco , jé, tak to jsi statečná!! a dvojčátka říkáš ?
Tak moc držím palce!
s topu zácpou - zkus lněné semínko, hodně ovoce a zeleniny, ovesné vločky nebo jakoukoliv vlákninu, denně jogurt, mě tohle všechno pomáhá! Akorát teď poslední týden mám spíš opačný problém, chodím teď i 4× denně ![]()
zavidim ale zitra si snad nakoupim i jiny jidlo ja uz mamkefiru a jogurtu plny zuby ja mam ted porad chut na maso je to sila ale zrala bych a zrala maso sice po rochach ale maso je ted u me na 1 miste a jogurty mi uz lezou i usima
no snad konecne dostanu vychazky a nejak se to ve me pohne
![]()
Ilčo a ještě hodně pij.
Holky dnes končím, jdu do toho města.papa večer nahlídnu.papa
Ilco ,
…jinak na maso já zase vůbec chu´t nemám, ani se moc bílkovin nemá, js někde četla,a le to je možná hloupost.
jj a hodně pij, to je pravda, já už dneska vypila 2 litry
![]()
tak já už budu muset, krásný odpoledne všem, pa zítra ![]()
jéé holky,vy se máte,já ještě musím vydržet aspon do 16h.
Pracuju kousek u Poděbrad…takže z Prahy ![]()
piju jak duha ale ja ty bilkoviny sme musela kvuli jakymusi syndromu aby nenastal a tak nejak mi ta chut zustala ale na mlecny vyrobky krome sira nemam chut
ja mam totis taky pocit ze mam prekyselenej zaludek tak asi proto
ale na jedinej jogurt co mam chut je ten ve skle takze si jich zitra nakoupim ![]()
tak se holky mejte ja se to du pokusit rozhejbat u zehleni uz bych mozna mohla nejakej pohyb do nedavna sme spis jen lezela.
jeee holky tady se tak pekne rozjel pokec a já to všechno zaspala ![]()
zácpa tak na tu teď trpim, přestože jsem byla zvyklá mít spíš opačný problémy a denně chodit několikrát na wc, tak teď teda nic - tak jsem z toho taková nesvá ![]()
dojíždění koukám to máme všechny na levačku, mě už to dojíždění pěkně unavuje, ale už to do porodu vydržím a potom si budu stejně muset najít jinou práci po mateřský, protože tadyto mi zabije skoro celý den - ale teď to chci vydržet protože peníze nesrovnatelný než kdybych dělala někde blíž - řekla bych že mám asi 2× tolik než bez dojíždění ![]()
ilca drzim na patek strasne moc palce, bude to urcite dobry
chtela bys dvojcatka nebo radsi jen jedno?
Ahojky!Tak jsem z města zpět!Pěkně jsme se poštěkali už ve městě, no komedie no…A když jsem přišla domu tak jsem vzteky vysypala pudink do koše. takhle naštvaná jsem už dlouho nebyla a teď tu už půl hodiny bulím jak praště ná a nejde to zastavit.Tak sa majte pa
Ahój od 5 nespím, nevím co mi straší
No tak si dám čajík a Rizoto a půjdu se natáhnout…
Krásný ránko, holky ![]()
Befi , tak to máš teda taky dálku do práce! no však už se nám to zkracuje a brzy si budem „hovět“ doma ![]()
Ilco , aha, proto tolik bílkovin!
tak dneska už tě čeká kontrola! tak držíme pěsti!!
Peťu , no říkala js si, kam jsi včera zmizela a ty sis zatím schrupla
a jak je dneska???? co v noci, spala jsi??
Daisy , teda takhle se nervovat
… jinak dát si v 6 ráno rizito, tak nevím nevím ![]()
Daisy , včera jsi psala, že jsi měla vidět srdíčko už 6tt, nevíš, kolik přesně to bylo dnů po ovulaci? ![]()
jé tak to přesně nevím. Hele 1.5. jsem to dostala. ovulace byla 12.5 a srdíčko bylo vydět 12.6. ( V průkazce mám napsáno 6+0) ale na metříku to myslím bylo 6+1.
Jdu koupit hlodavcům zrní, tak zatím pa, pak dorazím… ![]()
Daisy , díky moc !
teď js spočítala, že jsi byla 31 DPO!
Včera js totiž pročítala knížku o těhu a vyčetla tam, že první údery srdce se objeví asi 3 týdny po olodnění (kolem 23 DPO)!
No a mě vychází první kontrola 28 DPO, tak pořád přemýšlím, jestli je možný, že ho uvidím nebo jestli se přeci jen nepřeobjednat o týden dýl
![]()