JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12915
2.7.08 14:19

medunko ano byla sem na tom poprve a mozna budeme mit dvojcatka :-) no bylo to zvlastni protoze nevis do ceho des, jinak vse se da snet jak injekce do bricha odber vajicek i pak transfer embrijek jediny co je nejhorsi je to cekani jinak vse de :-)
holky chtela bych se zeptat mate nektera zacpu? a co roti tomu delate, no me momentalne hlavne chbi pohyb sem uz 3 tydny bez vychzek a je to znat ani moc hlad nemam ale chute ty sou a hlavne na twistra z KFC :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
2.7.08 14:28

Daisy , právě to čekání je na prd :? :D
Ilco , jé, tak to jsi statečná!! a dvojčátka říkáš ? :P Tak moc držím palce! :wink: s topu zácpou - zkus lněné semínko, hodně ovoce a zeleniny, ovesné vločky nebo jakoukoliv vlákninu, denně jogurt, mě tohle všechno pomáhá! Akorát teď poslední týden mám spíš opačný problém, chodím teď i 4× denně :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
2.7.08 14:34

zavidim ale zitra si snad nakoupim i jiny jidlo ja uz mamkefiru a jogurtu plny zuby ja mam ted porad chut na maso je to sila ale zrala bych a zrala maso sice po rochach ale maso je ted u me na 1 miste a jogurty mi uz lezou i usima :? no snad konecne dostanu vychazky a nejak se to ve me pohne :-) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
2.7.08 14:45

Ilčo a ještě hodně pij.

Holky dnes končím, jdu do toho města.papa večer nahlídnu.papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
2.7.08 14:53

Ilco , :lol: …jinak na maso já zase vůbec chu´t nemám, ani se moc bílkovin nemá, js někde četla,a le to je možná hloupost.
jj a hodně pij, to je pravda, já už dneska vypila 2 litry 8O :)
tak já už budu muset, krásný odpoledne všem, pa zítra :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
2.7.08 15:22

jéé holky,vy se máte,já ještě musím vydržet aspon do 16h.
Pracuju kousek u Poděbrad…takže z Prahy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
2.7.08 15:46

takže z Prahy přece jenom kus…jsem zapomněla dopsat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
2.7.08 15:48

piju jak duha ale ja ty bilkoviny sme musela kvuli jakymusi syndromu aby nenastal a tak nejak mi ta chut zustala ale na mlecny vyrobky krome sira nemam chut :roll: ja mam totis taky pocit ze mam prekyselenej zaludek tak asi proto :roll: ale na jedinej jogurt co mam chut je ten ve skle takze si jich zitra nakoupim :-)
tak se holky mejte ja se to du pokusit rozhejbat u zehleni uz bych mozna mohla nejakej pohyb do nedavna sme spis jen lezela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
2.7.08 16:42

jeee holky tady se tak pekne rozjel pokec a já to všechno zaspala :oops:

zácpa tak na tu teď trpim, přestože jsem byla zvyklá mít spíš opačný problémy a denně chodit několikrát na wc, tak teď teda nic - tak jsem z toho taková nesvá :roll:

dojíždění koukám to máme všechny na levačku, mě už to dojíždění pěkně unavuje, ale už to do porodu vydržím a potom si budu stejně muset najít jinou práci po mateřský, protože tadyto mi zabije skoro celý den - ale teď to chci vydržet protože peníze nesrovnatelný než kdybych dělala někde blíž - řekla bych že mám asi 2× tolik než bez dojíždění :(

ilca drzim na patek strasne moc palce, bude to urcite dobry :) chtela bys dvojcatka nebo radsi jen jedno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
2.7.08 16:48

Ahojky!Tak jsem z města zpět!Pěkně jsme se poštěkali už ve městě, no komedie no…A když jsem přišla domu tak jsem vzteky vysypala pudink do koše. takhle naštvaná jsem už dlouho nebyla a teď tu už půl hodiny bulím jak praště ná a nejde to zastavit.Tak sa majte pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
3.7.08 06:00

Ahój od 5 nespím, nevím co mi straší :lol: No tak si dám čajík a Rizoto a půjdu se natáhnout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
3.7.08 07:20

Krásný ránko, holky :wink:

Befi , tak to máš teda taky dálku do práce! no však už se nám to zkracuje a brzy si budem „hovět“ doma :wink:
Ilco , aha, proto tolik bílkovin! :) tak dneska už tě čeká kontrola! tak držíme pěsti!!
Peťu , no říkala js si, kam jsi včera zmizela a ty sis zatím schrupla :) a jak je dneska???? co v noci, spala jsi??
Daisy , teda takhle se nervovat :? … jinak dát si v 6 ráno rizito, tak nevím nevím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
3.7.08 08:15

Daisy , včera jsi psala, že jsi měla vidět srdíčko už 6tt, nevíš, kolik přesně to bylo dnů po ovulaci? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
3.7.08 08:22

jé tak to přesně nevím. Hele 1.5. jsem to dostala. ovulace byla 12.5 a srdíčko bylo vydět 12.6. ( V průkazce mám napsáno 6+0) ale na metříku to myslím bylo 6+1.
Jdu koupit hlodavcům zrní, tak zatím pa, pak dorazím… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
3.7.08 08:38

Daisy , díky moc ! :wink: teď js spočítala, že jsi byla 31 DPO!

Včera js totiž pročítala knížku o těhu a vyčetla tam, že první údery srdce se objeví asi 3 týdny po olodnění (kolem 23 DPO)!
No a mě vychází první kontrola 28 DPO, tak pořád přemýšlím, jestli je možný, že ho uvidím nebo jestli se přeci jen nepřeobjednat o týden dýl :roll: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí