JARŇÁTKA 2009

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8043
2.7.08 13:02

medu na pověry a zakřikávání nevěřim ;) rozhodně nějakej kus látky kterej zaplatíš pár kouskama papíru neovlivní co se děje ve tvém těle ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
2.7.08 13:03

medu nicméně to nic neméní na tom, že bláznivá skutečně jsi :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
2.7.08 13:16

Peti , no dík :lol: :lol: když byly tak výhodný, normálně stoji kolem tisícovky :oops: :wink: … a jinak máš pravdu, co se má stát se stane a hotovo! a orangutanka mít nebudeš, vždyť jsi blond, ne? :wink: to my s manžou, když jsme se narodili, oba jsme byli jako opičky :D takže mám opičátko jasný 8O :? :D

s tou prací, já budu asi co nejdřív doma, kvůi dojíždění, mám to daleko, denně 1,5 hodiny za volantem, tak proto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
2.7.08 13:31

Medu: jezdíš denně 1,5h do práce?? to je hustý…
No,i když já když občas jezdím vlakem,tak to mám 2 - 2,5h dohromady tam a zpátky…takže to je vlastně podobný :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
2.7.08 13:37

Befi , denně 1,5h., takže jedna cesta 45 min., Peťa to má na km stejný, ale rychlou silnici aspoň :? no a když js v zimě občas jela vlakem, tak skoro 3,5 hod. denně, hrozný spojení.
Můžu se zeptat, ty máš ten výtok, jak psala Pet.? :roll: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
2.7.08 13:43

Pe´ti: Klidně o blinkání piš, mě to nevadí :lol:
Medu: a vyplatí se ti to vůbec, vždyť měsíčně projedeš minimálně 5 000 Kč né li 8 tis, když bych tam započítala amortizaci auta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
2.7.08 13:51

Daisy , jj, nemusím totiž platit benzín :) kam jsi to říkala, že chodíš k dr., u vás v Dobrušce? a už jsi přemýšlela o tom, kde bys pak chtěla rodit? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
2.7.08 13:52

Medu: no,měla jsem takovej tmavě hnědej,jak kdybych se pos… Ted už je to mírnější a o hodně světlejší,takovej standard,já na výtoky hodně trpím.
Já jsem zase blázen,protože bydlím v Praze,ale za prací jezdím mimo Prahu,ale zase pracuju u lesa.Mám komfort ve vybavený klimatizovaný kanceláři,ale i možnost jít ven a u plastového stolečku si vypít kafe :)
A vlak dost často využívám,protože ho mám zadarmo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
2.7.08 14:00

Medu: chodím k Tošovskému. http://www.tosovsky.klekari.cz/index.php?p=4

No nejdřív jsem uvažovala o Hradci ale to je moc daleko. tak asi v N8chodě nebo v Rychnově. Asi ten Náchod…Uvidím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
2.7.08 14:01

ahoj holky
tak vy se bavite o praci tak ja uz 3 tydny nebyla v praci a jestli to klapne tak uz tam ani nepudu protoze po IVF se dava hned neschopenka, takze moc na vyber nemam ale je taky pravda ze moje prace de do kelu takze da se rict ze snad nam to vyslo za 5 min dvanact. No a kvuli mimcu bud doma i dyl hlavne ze bude :-)
jinak kdby nam to slo normal tak bych chodila do prace :-) pokud bych byla ok ale s dojizdenim to mam podobne a to sme jeste v praci zacinala v 6 rano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
2.7.08 14:01

Befi , ahaa, tak žádná krev, to je dobře!!! a je bezva, že to fakt mizí …jsem tak zvědavá, co v pátek u dr. …stihneš nám to sem napsat? :wink: …já teda výtoky moc nemám, ani ten bílek js často nezaznamenala 8O ale teď bych řekla, že trochu „mokro“ mám :oops: :) Jé, tak to máš vážně komfort! …no vždycky, když někdo napíše, že jezdí do práce za Phu, vybaví se mi Čelákovice nebo Nehvizdy, ani nevím proč :) a vláček zadarmo, to je taky výhoda! i když já vlaky k smrti nesnáším, jak js právě musela jezdit v zimě a čekat skoro půl hodiny v hnusný čekárně, normálně to pro mě bylo až depresivní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
2.7.08 14:06

Meduňko: já mám vlak docela ráda.Já zas nesnáším autobusy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
2.7.08 14:06

Daisy , hmm, má hezký stránky … já počítám s náchodem, je to tam te´d nový a rodí tam i můj dr. Ale ten Rychnov moc chválí!! Byli tam obě manželovi sestřenky a byly moc spokojený!

Ilca , koukám, že tu všechny dojíždíme :roll: a ty jsi byla na tom IVF poprvé? jaký to bylo? jéé, moc ti držím pěsti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
2.7.08 14:09

Daisy , a znáš Václavice a Starkoč? :? tam js musela čekat, jak mi to nenavazovalo :evil: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
2.7.08 14:11

Medu neznám…Ale znám to, my jsme z tábora dojížděli do Sokolova. Dřív to trvalo 8 hodin. Te´d kolem 5. A kolikrát jsme čekali i hodinu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí