Poradna duly
Jana Čurdová
medu na pověry a zakřikávání nevěřim
rozhodně nějakej kus látky kterej zaplatíš pár kouskama papíru neovlivní co se děje ve tvém těle ![]()
Peti , no dík
když byly tak výhodný, normálně stoji kolem tisícovky
… a jinak máš pravdu, co se má stát se stane a hotovo! a orangutanka mít nebudeš, vždyť jsi blond, ne?
to my s manžou, když jsme se narodili, oba jsme byli jako opičky
takže mám opičátko jasný
![]()
s tou prací, já budu asi co nejdřív doma, kvůi dojíždění, mám to daleko, denně 1,5 hodiny za volantem, tak proto
Medu: jezdíš denně 1,5h do práce?? to je hustý…
No,i když já když občas jezdím vlakem,tak to mám 2 - 2,5h dohromady tam a zpátky…takže to je vlastně podobný ![]()
Befi , denně 1,5h., takže jedna cesta 45 min., Peťa to má na km stejný, ale rychlou silnici aspoň
no a když js v zimě občas jela vlakem, tak skoro 3,5 hod. denně, hrozný spojení.
Můžu se zeptat, ty máš ten výtok, jak psala Pet.?
![]()
Pe´ti: Klidně o blinkání piš, mě to nevadí ![]()
Medu: a vyplatí se ti to vůbec, vždyť měsíčně projedeš minimálně 5 000 Kč né li 8 tis, když bych tam započítala amortizaci auta.
Daisy , jj, nemusím totiž platit benzín
kam jsi to říkala, že chodíš k dr., u vás v Dobrušce? a už jsi přemýšlela o tom, kde bys pak chtěla rodit? ![]()
Medu: no,měla jsem takovej tmavě hnědej,jak kdybych se pos… Ted už je to mírnější a o hodně světlejší,takovej standard,já na výtoky hodně trpím.
Já jsem zase blázen,protože bydlím v Praze,ale za prací jezdím mimo Prahu,ale zase pracuju u lesa.Mám komfort ve vybavený klimatizovaný kanceláři,ale i možnost jít ven a u plastového stolečku si vypít kafe ![]()
A vlak dost často využívám,protože ho mám zadarmo ![]()
Medu: chodím k Tošovskému. http://www.tosovsky.klekari.cz/index.php?p=4
No nejdřív jsem uvažovala o Hradci ale to je moc daleko. tak asi v N8chodě nebo v Rychnově. Asi ten Náchod…Uvidím
ahoj holky
tak vy se bavite o praci tak ja uz 3 tydny nebyla v praci a jestli to klapne tak uz tam ani nepudu protoze po IVF se dava hned neschopenka, takze moc na vyber nemam ale je taky pravda ze moje prace de do kelu takze da se rict ze snad nam to vyslo za 5 min dvanact. No a kvuli mimcu bud doma i dyl hlavne ze bude ![]()
jinak kdby nam to slo normal tak bych chodila do prace
pokud bych byla ok ale s dojizdenim to mam podobne a to sme jeste v praci zacinala v 6 rano
Befi , ahaa, tak žádná krev, to je dobře!!! a je bezva, že to fakt mizí …jsem tak zvědavá, co v pátek u dr. …stihneš nám to sem napsat?
…já teda výtoky moc nemám, ani ten bílek js často nezaznamenala
ale teď bych řekla, že trochu „mokro“ mám
Jé, tak to máš vážně komfort! …no vždycky, když někdo napíše, že jezdí do práce za Phu, vybaví se mi Čelákovice nebo Nehvizdy, ani nevím proč
a vláček zadarmo, to je taky výhoda! i když já vlaky k smrti nesnáším, jak js právě musela jezdit v zimě a čekat skoro půl hodiny v hnusný čekárně, normálně to pro mě bylo až depresivní ![]()
Daisy , hmm, má hezký stránky … já počítám s náchodem, je to tam te´d nový a rodí tam i můj dr. Ale ten Rychnov moc chválí!! Byli tam obě manželovi sestřenky a byly moc spokojený!
Ilca , koukám, že tu všechny dojíždíme
a ty jsi byla na tom IVF poprvé? jaký to bylo? jéé, moc ti držím pěsti!
Daisy , a znáš Václavice a Starkoč?
tam js musela čekat, jak mi to nenavazovalo
![]()
Medu neznám…Ale znám to, my jsme z tábora dojížděli do Sokolova. Dřív to trvalo 8 hodin. Te´d kolem 5. A kolikrát jsme čekali i hodinu…