JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2879
8.7.08 09:14

Peti , no joo, ale ráno nebyla a pěkně mě vyplašila :lol: …na posledním je jako hrom, prže je čerstvě počůraná :oops: :lol: ..ale joo uklidnilo mě to!! :P

jakpak je dneska tobě?? Platí, že jsi už nejsi pobliteček??? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
8.7.08 09:18

medu ted jsem to psala do snazilek, vcera to byla krize a dneska je mi zle od rana, takze ten vikend byl jen klid pred bouri :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
8.7.08 09:51

Peti , už js to tam objevila :roll: …no jo, včera jsi psala, že si bez nich nejsi jistá, že je Barunka v pořádku, tak se ozvala, no :lol: :wink: né, teď vážně, myslím, že tak max. 2 týdny a bude po nich!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
8.7.08 10:06

medu no uz sem myslela ze me tu nechas samotnou :) doufam ze max. dva tydny a budou pryc, uz me to fakt dost nebavi :( je to neprijemny :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
8.7.08 10:16

Peti , … snažím se trošku pracovat 8) …já vím, musí to být vysilující :( :( ale mysli na to, že nejhorší už máš za sebou, za chvíli si budeš těhu jen užívat!!! :wink: …normálně já už přibrala kilo, přitom nejím nijak víc, to je děs se mnou :? …ty jsi dneska v práci??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
8.7.08 10:25

medu to kilecko zase s prehledem ztratis ;) ono je to bricho ted takovy vic nafoukly. jojo ja jsem dneska v praci, pred chvilkou jsem si byla koupit svacu tak je mi ted trochu lip, ale uz to zabira jen tak na hodku, takze za chvilku nanovo :( no pojedu brzo domu doufam …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
8.7.08 10:31

Peti , to jo, já ho mám nafouklý pěkně (nepěkně :) ), v autě si rozepínám kalhoty a pod stolem v práci sem tam taky :oops: :D
aha, takže to zajíš a za hoďku to přijde znova? :roll: a co jíst každou hodinu něco malinkýho, co myslíš? :? fujky, to ti teda nepřeju :? v kolik končíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
8.7.08 10:38

medu jojo, taky chodim s rozeplyma kalhotama - resp zapnu uz jen jedny :oops: takze dneska mam sukni a musim si uz neco koupit na sebe :lol: casty jezeni pomaha jen chvilkove, navic nemam na nic moc chut :( a domu bych mela jet az tak v pul paty, ale to ani omylem, dyl jak do tri to tu nevidim ;) jinak koukam ze to mame tady skoro jako svoji soukromou diskuzi co? :lol: :lol: :lol: snad se brzo nekdo prida, dyk breznatek uz musi byt docela hodne …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
8.7.08 10:46

Peti , no vidíš, teď mě napadlo, že já nemusím nic kupovat, když už mám ty těhu kalhoty :P :lol: :lol: jsou mi dobře, fakt, ten úplet přes pupíno je pružný :lol: …aha, tak když není chuť, tak to je na nic :? normálně mi taky začíná být trochu šoufl, ale nevím, jestli to není z hladu :roll: už aby byl oběd!
No jo, kde se dneska všechny naše těhulky flákaj? 8O … jj, březňátek už musí být hodně, no za chvilku tu máme i Jezinku :P však my se rozrosteme!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
8.7.08 10:49

medu tak vidis, sem se ti smala ze uz mas tehu kalhoty a ted ti je zavidim :lol: :lol: :lol: ja se vejdu jen do jednech 3/4 kalhot, jenze jsou bily takze jsou hned jak prase, do dvou sukni (no spis jen do jedny druha me tlaci) a do dvou satu, jenze z tech mi zas lezou prsa :lol: :lol: :lol: takze muj satnik se ted opravdu scvkrnul na minimum :lol: nastesti sem skoro furt doma, takze tam litam ve vytahanym tricku a kalhotkach :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
8.7.08 11:04

Peti :lol: :lol: :lol: :lol: …jinak já mám prsa pořád stejný, jen mě bolí, …to je nespravedlnost :evil: :lol:
hele víš, co je dobrý s těma kalhotama, když k nim nemáš úplně krátký tričko? nechám otevřený knoflík i z části zip a to co trčí zasunu dovnitř :idea: tak js chodila o víkendu a dobrý, bříško celý venku a nic mě netlačilo :)

tak já frčím k mamce na obídek, dneska bude špenát, dobrou chuť a zatím pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
8.7.08 11:12

mnaaam, spenatek, tak to si nech chutnat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
8.7.08 11:24

ahojky soukromnice :wink: ,
já se dneska snažím trochu pracovat,takže to tu trochu zanedbávám.hlavně když mám kvůli práci připojenou VPN na různý programy,nefachčí internet.
Ted si dávám voraz a snažím se do sebe nacpat trochu melouna.Mám problém s obrovským nechutenstvím.vůbec nemám chut nic jíst.jenže to je mi samozřejmě za chvilku blbě.. :cry:
Jinak s oblečením:ještě že jsem doma,protože taky vystačím s jedněma plátěnejma kalhotama a sukní na gumu. šaty by taky šly,ale v nich si zas poslední dobou připadám jak odvážná školačka :lol: Takže nejvíc času trávím v těhotenských teplákách-ty jsem si jednou omylem koupila v HaM :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
8.7.08 11:29

Ahojky holčiny :wink: .
Chodím k Vám nakukovat, jak se nám tady březňátka množí, ale vidím, že jste holky opravdu rozjely soukromou diskuzi :lol: .

Ppeti, ty jsi nám z února nějak emigrovala :wink: :D .
Ty tvoje nevolnosti jsou fakt hrůza, tak přeju, ať Tě brzy poleví. Ale, když máš choutky na šponát, tak je to momentálně lepší, viď? :wink:

Jsem ráda, že nejsem jediná, která se na začátku těhu nevejde do oblečení. Jsem škodolibá, co? Taky mám dobré jen už 2 kalhoty a všechny svoje krátké trička jsem vyměnila za pěkně dlouhé, ať mi netáhne na pupík :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
8.7.08 11:33

sammy :lol: :lol: :lol: nojo my si tu s medunkou soukromnicime, kdyz nas ostatni nechali na holickach :lol: ale jinak jsem utekla z lednatek i od vas sem, protoze vypada ze se sem prida vic holcin s kteryma se znam uz ze snazilek, tak proto, ale klidne k nam chod taky ;)

jinak holky taky jste mě s oblečením potěšili, že nejsem sama tlusťoch :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí