Poradna duly
Jana Čurdová
Peti , no joo, ale ráno nebyla a pěkně mě vyplašila
…na posledním je jako hrom, prže je čerstvě počůraná
..ale joo uklidnilo mě to!! ![]()
jakpak je dneska tobě?? Platí, že jsi už nejsi pobliteček??? ![]()
medu ted jsem to psala do snazilek, vcera to byla krize a dneska je mi zle od rana, takze ten vikend byl jen klid pred bouri ![]()
Peti , už js to tam objevila
…no jo, včera jsi psala, že si bez nich nejsi jistá, že je Barunka v pořádku, tak se ozvala, no
né, teď vážně, myslím, že tak max. 2 týdny a bude po nich!!! ![]()
medu no uz sem myslela ze me tu nechas samotnou
doufam ze max. dva tydny a budou pryc, uz me to fakt dost nebavi
je to neprijemny ![]()
Peti , … snažím se trošku pracovat
…já vím, musí to být vysilující
ale mysli na to, že nejhorší už máš za sebou, za chvíli si budeš těhu jen užívat!!!
…normálně já už přibrala kilo, přitom nejím nijak víc, to je děs se mnou
…ty jsi dneska v práci??
medu to kilecko zase s prehledem ztratis
ono je to bricho ted takovy vic nafoukly. jojo ja jsem dneska v praci, pred chvilkou jsem si byla koupit svacu tak je mi ted trochu lip, ale uz to zabira jen tak na hodku, takze za chvilku nanovo
no pojedu brzo domu doufam …
Peti , to jo, já ho mám nafouklý pěkně (nepěkně
), v autě si rozepínám kalhoty a pod stolem v práci sem tam taky
![]()
aha, takže to zajíš a za hoďku to přijde znova?
a co jíst každou hodinu něco malinkýho, co myslíš?
fujky, to ti teda nepřeju
v kolik končíš?
medu jojo, taky chodim s rozeplyma kalhotama - resp zapnu uz jen jedny
takze dneska mam sukni a musim si uz neco koupit na sebe
casty jezeni pomaha jen chvilkove, navic nemam na nic moc chut
a domu bych mela jet az tak v pul paty, ale to ani omylem, dyl jak do tri to tu nevidim
jinak koukam ze to mame tady skoro jako svoji soukromou diskuzi co?
snad se brzo nekdo prida, dyk breznatek uz musi byt docela hodne …
Peti , no vidíš, teď mě napadlo, že já nemusím nic kupovat, když už mám ty těhu kalhoty
jsou mi dobře, fakt, ten úplet přes pupíno je pružný
…aha, tak když není chuť, tak to je na nic
normálně mi taky začíná být trochu šoufl, ale nevím, jestli to není z hladu
už aby byl oběd!
No jo, kde se dneska všechny naše těhulky flákaj?
… jj, březňátek už musí být hodně, no za chvilku tu máme i Jezinku
však my se rozrosteme!!
medu tak vidis, sem se ti smala ze uz mas tehu kalhoty a ted ti je zavidim
ja se vejdu jen do jednech 3/4 kalhot, jenze jsou bily takze jsou hned jak prase, do dvou sukni (no spis jen do jedny druha me tlaci) a do dvou satu, jenze z tech mi zas lezou prsa
takze muj satnik se ted opravdu scvkrnul na minimum
nastesti sem skoro furt doma, takze tam litam ve vytahanym tricku a kalhotkach ![]()
Peti
…jinak já mám prsa pořád stejný, jen mě bolí, …to je nespravedlnost
![]()
hele víš, co je dobrý s těma kalhotama, když k nim nemáš úplně krátký tričko? nechám otevřený knoflík i z části zip a to co trčí zasunu dovnitř
tak js chodila o víkendu a dobrý, bříško celý venku a nic mě netlačilo ![]()
tak já frčím k mamce na obídek, dneska bude špenát, dobrou chuť a zatím pa
ahojky soukromnice
,
já se dneska snažím trochu pracovat,takže to tu trochu zanedbávám.hlavně když mám kvůli práci připojenou VPN na různý programy,nefachčí internet.
Ted si dávám voraz a snažím se do sebe nacpat trochu melouna.Mám problém s obrovským nechutenstvím.vůbec nemám chut nic jíst.jenže to je mi samozřejmě za chvilku blbě.. ![]()
Jinak s oblečením:ještě že jsem doma,protože taky vystačím s jedněma plátěnejma kalhotama a sukní na gumu. šaty by taky šly,ale v nich si zas poslední dobou připadám jak odvážná školačka
Takže nejvíc času trávím v těhotenských teplákách-ty jsem si jednou omylem koupila v HaM ![]()
Ahojky holčiny
.
Chodím k Vám nakukovat, jak se nám tady březňátka množí, ale vidím, že jste holky opravdu rozjely soukromou diskuzi
.
Ppeti, ty jsi nám z února nějak emigrovala
.
Ty tvoje nevolnosti jsou fakt hrůza, tak přeju, ať Tě brzy poleví. Ale, když máš choutky na šponát, tak je to momentálně lepší, viď? ![]()
Jsem ráda, že nejsem jediná, která se na začátku těhu nevejde do oblečení. Jsem škodolibá, co? Taky mám dobré jen už 2 kalhoty a všechny svoje krátké trička jsem vyměnila za pěkně dlouhé, ať mi netáhne na pupík ![]()
sammy
nojo my si tu s medunkou soukromnicime, kdyz nas ostatni nechali na holickach
ale jinak jsem utekla z lednatek i od vas sem, protoze vypada ze se sem prida vic holcin s kteryma se znam uz ze snazilek, tak proto, ale klidne k nam chod taky ![]()
jinak holky taky jste mě s oblečením potěšili, že nejsem sama tlusťoch
![]()