JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8043
10.7.08 09:04

jezi ahojky, pojd smele mezi nas ;)

medu tak ted mi rekla i nase personalistka ktera to temer jako jedina z firmy vi, ze dneska uz to na me jde videt - to mam fakt radost :roll: jo a blinkani neustupuje, ale aspon jsem se to uz naucila a vcera uz mi to vecer krasne slo :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
10.7.08 09:20

Peti , ženská jedna, co ty sis dneska navlíkla na sebe, prozdraď? 8O :) ..chjo s tím blinkáním :roll: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
10.7.08 09:22

medu no oblikla sem normalne - mam tu svoji „lítací“ sukni a triko - pravda triko je mi malinko upnuté přestože dřív nebylo :oops: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
10.7.08 09:27

Peti , :lol: tak je to tím tílkem, to je jasný ! :) ..docela by mě zajímalo, jak ses naučila zvracet? 8O (mohlo by se mi to do budoucna hodit) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
10.7.08 09:28

Dobré ránko :wink: .
Mě ten den pěkně začal. Normálně jsem v práci v 6:30 a dnes jsem vstávala v 7:15 8O . Takže fofr hned po ránu a v práci po půl dne dovči milion papírů na stole, že jsem si neměla ani kde postavit čaj :twisted: .

Vy jste se tedy včera rozjeli :lol: .
Medu, to by byla sranda, kdyby se Ti ozvali a nejlépe na tu řidičku kamionu :lol: .

Peti, však buď pyšná, že už Ti jde vidět bříško, nemáš se za co stydět :wink: .

Bef, nehtíky krásné,

Ahoj Jezi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
10.7.08 09:32

Dobré ránko :) já se už taky docela učím korigovat moje ranní nevolnosti,sice první 2 hodiny po vstanutí je to peklo,ale pak se to celkem uklidní. Včera jsem měla večer tak nafouklý břicho,že jsem vypadala jak v 7.měsíci. Taky mi přijde,že je to na mě vidět,i když zatím by nemělo ještě být co 8O
Medu: to si měla včera náročný den,teda. a jak ty se cítíš? to vypadá,že ty to budeš snášet z nás všech nejlíp :wink:
Peti: ta prodavačka teda byla fakt hustá,takovouhle „upřímnost“ od cizích lidí nesnáším…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
10.7.08 10:00

Befi , tak jak si to u vás včera klučík užil? :wink:
To nafouklý břicho mám taky, i když poslední dny né tak moc :roll: jinak ti je teda fest zle, takhle ze začátku, to koukám! Já jen převčírem, to js to pořád zajídala, teď zatím nic, jen ta chuť k jídlu. No ale nemám strach, že bych se tomu vyhnula, spíš je u mě ještě brzy. :roll: :wink:
Sammy , ahojky, to Katy chtěla řídit kamion! :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
757
10.7.08 10:18

Maminky únorňátek, co tu děláte, copak únor je jaro? :lol: :lol: :lol:
Já sem pořád koukám, že sem píšou samé známé tváře, a říkám si, co tu dělají, když já sem taky nepatřím :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
10.7.08 10:24

Fereangel , ahojky! :wink: No je tu jen Peťula, která společně s náma pochází z nově snažících se, tak proto :) … a poslední dobou začala nakukovat Sammy … :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
10.7.08 11:11

tak hlásím PRVNÍ BLITÍ :x :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
10.7.08 11:14

Bef , 8O 8O 8O :( …a už je trochu líp? …tak to pochybuju, že zrovna já se tomu pak vyhnu ..letím na obídek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
10.7.08 11:18

Medu: kluk byl výbornej. na hoďku ho přítel vytáhl na kolo,jinak pak furt dřepěl u počítače a „chatoval s kámoškama“, furt mu chodily smsky - si stěžoval,že dneska ty holky nák moc píšou…Vyprávěl nám story s kterou holkou už chodil.pak že ve třídě před ním sedí jedna krásná,a že na ni furt zezadu kouká a nemůže se soustředit… :) No,fakt jsem se pobavila. Já ve 13ti ještě hrála céčka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
10.7.08 12:17

:lol: Jojo Bef, podle toho klučiny jde vidět, že už nejsme nejmladší :lol: . Mluvím jako stařena :lol: .
Hlavně přeju, ať toho blinkání není víc. Já jsem to včera naštěstí měla jen nějakou jednodenní nevolnost :D .

Terez, únor už je blízko k jaru :lol: .

Medu, nakukovat budu, mě už se jen tak nezbavíte :wink: . Vy jste tady tak pěkně veselé a rozpustilé, že se věčně směju :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8853
10.7.08 12:21

dík za přivítání…ale zatím budu jen nakukovat jako host
a přeji vám ať si to užíváte bez blitíčka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
10.7.08 12:24

Befi , tak to jste měli doma zpestření všedního dne, co? :lol: připomíná mi to mýho 13letýho synovce :D
Jinak mě nic není, není to divný? :roll: :( …měla bych být ráda, já vím :oops: :D
Sammy , jasně, klidně nakukuj!! :wink:
Jezi , no a kdypak se k nám přestěhuješ nadobro? :wink: kdy se chystáš k dr.? ..a kdepak je ta naše Peťula ? že by pracovala :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí