Poradna duly
Jana Čurdová
jezi ahojky, pojd smele mezi nas ![]()
medu tak ted mi rekla i nase personalistka ktera to temer jako jedina z firmy vi, ze dneska uz to na me jde videt - to mam fakt radost
jo a blinkani neustupuje, ale aspon jsem se to uz naucila a vcera uz mi to vecer krasne slo
![]()
Peti , ženská jedna, co ty sis dneska navlíkla na sebe, prozdraď?
..chjo s tím blinkáním
![]()
medu no oblikla sem normalne - mam tu svoji „lítací“ sukni a triko - pravda triko je mi malinko upnuté přestože dřív nebylo
![]()
Peti ,
tak je to tím tílkem, to je jasný !
..docela by mě zajímalo, jak ses naučila zvracet?
(mohlo by se mi to do budoucna hodit) ![]()
Dobré ránko
.
Mě ten den pěkně začal. Normálně jsem v práci v 6:30 a dnes jsem vstávala v 7:15
. Takže fofr hned po ránu a v práci po půl dne dovči milion papírů na stole, že jsem si neměla ani kde postavit čaj
.
Vy jste se tedy včera rozjeli
.
Medu, to by byla sranda, kdyby se Ti ozvali a nejlépe na tu řidičku kamionu
.
Peti, však buď pyšná, že už Ti jde vidět bříško, nemáš se za co stydět
.
Bef, nehtíky krásné,
Ahoj Jezi.
Dobré ránko
já se už taky docela učím korigovat moje ranní nevolnosti,sice první 2 hodiny po vstanutí je to peklo,ale pak se to celkem uklidní. Včera jsem měla večer tak nafouklý břicho,že jsem vypadala jak v 7.měsíci. Taky mi přijde,že je to na mě vidět,i když zatím by nemělo ještě být co ![]()
Medu: to si měla včera náročný den,teda. a jak ty se cítíš? to vypadá,že ty to budeš snášet z nás všech nejlíp ![]()
Peti: ta prodavačka teda byla fakt hustá,takovouhle „upřímnost“ od cizích lidí nesnáším…
Befi , tak jak si to u vás včera klučík užil? ![]()
To nafouklý břicho mám taky, i když poslední dny né tak moc
jinak ti je teda fest zle, takhle ze začátku, to koukám! Já jen převčírem, to js to pořád zajídala, teď zatím nic, jen ta chuť k jídlu. No ale nemám strach, že bych se tomu vyhnula, spíš je u mě ještě brzy.
![]()
Sammy , ahojky, to Katy chtěla řídit kamion!
![]()
Maminky únorňátek, co tu děláte, copak únor je jaro?
![]()
Já sem pořád koukám, že sem píšou samé známé tváře, a říkám si, co tu dělají, když já sem taky nepatřím
![]()
Fereangel , ahojky!
No je tu jen Peťula, která společně s náma pochází z nově snažících se, tak proto
… a poslední dobou začala nakukovat Sammy … ![]()
Bef ,
…a už je trochu líp? …tak to pochybuju, že zrovna já se tomu pak vyhnu ..letím na obídek
Medu: kluk byl výbornej. na hoďku ho přítel vytáhl na kolo,jinak pak furt dřepěl u počítače a „chatoval s kámoškama“, furt mu chodily smsky - si stěžoval,že dneska ty holky nák moc píšou…Vyprávěl nám story s kterou holkou už chodil.pak že ve třídě před ním sedí jedna krásná,a že na ni furt zezadu kouká a nemůže se soustředit…
No,fakt jsem se pobavila. Já ve 13ti ještě hrála céčka ![]()
Jojo Bef, podle toho klučiny jde vidět, že už nejsme nejmladší
. Mluvím jako stařena
.
Hlavně přeju, ať toho blinkání není víc. Já jsem to včera naštěstí měla jen nějakou jednodenní nevolnost
.
Terez, únor už je blízko k jaru
.
Medu, nakukovat budu, mě už se jen tak nezbavíte
. Vy jste tady tak pěkně veselé a rozpustilé, že se věčně směju
.
dík za přivítání…ale zatím budu jen nakukovat jako host
a přeji vám ať si to užíváte bez blitíčka ![]()
Befi , tak to jste měli doma zpestření všedního dne, co?
připomíná mi to mýho 13letýho synovce ![]()
Jinak mě nic není, není to divný?
…měla bych být ráda, já vím
![]()
Sammy , jasně, klidně nakukuj!! ![]()
Jezi , no a kdypak se k nám přestěhuješ nadobro?
kdy se chystáš k dr.? ..a kdepak je ta naše Peťula ? že by pracovala ![]()