Poradna duly
Jana Čurdová
Ppeti nene to jsem chtela udelat vcera ale uz to maji zavrene ten nabor, poslala jsem CV na ridice
haha ale ted nevim jestli to byl dobry napad no stejne se neozvou takze pohoda
![]()
katy
ted sem si te predstavila jak budes ridit kamion a malem sem si u toho cvrkla
![]()
Ppeti nene je to ridic normalniho auta a vozis klienty na nejaky schuzky nebo co
jo a ridicka kamionu jsem taky chtela byt, premyslela jsem ze si udelam ridicak na to ale pak me to nastesti preslo
![]()
katy no me napadlo ze to asi nebude na kamion nicmene tu predstavu jsem z hlavy nevyhnala
jo ale nemyslim ze ridicka je nejlepsi povolani kdyz chces tehotnet - kdybys videla jak ja ted pri rizeni trpim, usinam, mota se mi hlava, klizej se mi oci, ale co je nejhorsi tak mi to auto zevnitr nehorazne smrdi a dycky se mi navaluje ![]()
Ppeti fakt jo??
no pac ja ridim rada a dost casto a rychle
ale to vypada ze to je jen tady po meste no ale jak pisu stejne se asi neozvou takze nic
![]()
katy taky za normalnich okolnosti ridim rada a i dost rychle
ale ted je to pro me fakt utrpeni ![]()
No ja sjem uplne blba
jsem zapomela vzit atb
uz jsem to mela jist pred hodinou a mam to vedle ruky na stole, no uz jsem ji slupla ![]()
Ppeti hmm tak uvidime
jenze furt premyslim co mam delat jestli to vydrzet a zustat tu do materske, jenze to nevim kdy bude a nebo zkusit najit jinou praci, jenze jak jsem zjistila tak tu sekretarku moc nedavam a jeste jak je sef nervozni tak se cela klepu a beru si to vsechno na sebe, pres ten telefon ta anglictina je des a jeste nekteri lide proste melou a nechteji abys jim rozumela, tak furt dumam co delat a zas jit niz nez jsem ted se mi taky nechce no jsem to ale magor no
![]()
Toz babo kde jsi????ja uz mam po obede a ty nikde
hehe mela jsem housku se syrem a redkvicky ![]()
Ppeti jo usnula jo?? teda se mas
ja tu trcim v praci a uz jsem poslala dalsi CV ze srandy haha ![]()
Jezi jee ahoj tak jak??
jezi no konečně se mezi nás zavítala ![]()
katy
to sem zvedava jaka pozice z tebe zas vypadne ![]()
Holky, tak já před hoďkou přijela z masáže a hned na mě navalili práci
musím do zítra napsat příručku do Hodonína, no děs. Tak budu asi až zítra, pa, hezký odpoledne ![]()
Medu ty se teda porad masirujes
tak papa a moc se neupracuj ![]()
Ppeti no Fluent Czech Speaker
![]()