JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25926
9.7.08 12:17

Ppeti nene to jsem chtela udelat vcera ale uz to maji zavrene ten nabor, poslala jsem CV na ridice :lol: haha ale ted nevim jestli to byl dobry napad no stejne se neozvou takze pohoda :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
9.7.08 12:19

katy :lol: ted sem si te predstavila jak budes ridit kamion a malem sem si u toho cvrkla :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
9.7.08 12:21

Ppeti nene je to ridic normalniho auta a vozis klienty na nejaky schuzky nebo co 8O :lol: jo a ridicka kamionu jsem taky chtela byt, premyslela jsem ze si udelam ridicak na to ale pak me to nastesti preslo :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
9.7.08 12:26

katy no me napadlo ze to asi nebude na kamion nicmene tu predstavu jsem z hlavy nevyhnala :) jo ale nemyslim ze ridicka je nejlepsi povolani kdyz chces tehotnet - kdybys videla jak ja ted pri rizeni trpim, usinam, mota se mi hlava, klizej se mi oci, ale co je nejhorsi tak mi to auto zevnitr nehorazne smrdi a dycky se mi navaluje :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
9.7.08 12:28

Ppeti fakt jo?? :roll: no pac ja ridim rada a dost casto a rychle :lol: :lol: ale to vypada ze to je jen tady po meste no ale jak pisu stejne se asi neozvou takze nic :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
9.7.08 12:29

katy taky za normalnich okolnosti ridim rada a i dost rychle :oops: ale ted je to pro me fakt utrpeni :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
9.7.08 12:33

No ja sjem uplne blba 8O jsem zapomela vzit atb :roll: uz jsem to mela jist pred hodinou a mam to vedle ruky na stole, no uz jsem ji slupla :lol:
Ppeti hmm tak uvidime :wink: jenze furt premyslim co mam delat jestli to vydrzet a zustat tu do materske, jenze to nevim kdy bude a nebo zkusit najit jinou praci, jenze jak jsem zjistila tak tu sekretarku moc nedavam a jeste jak je sef nervozni tak se cela klepu a beru si to vsechno na sebe, pres ten telefon ta anglictina je des a jeste nekteri lide proste melou a nechteji abys jim rozumela, tak furt dumam co delat a zas jit niz nez jsem ted se mi taky nechce no jsem to ale magor no :lol: :lol: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
9.7.08 13:04

Toz babo kde jsi????ja uz mam po obede a ty nikde 8O hehe mela jsem housku se syrem a redkvicky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
9.7.08 14:20

katy promin, sem nejak usnula :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8853
9.7.08 14:23

ahojky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
9.7.08 14:24

Ppeti jo usnula jo?? teda se mas :lol: :lol: ja tu trcim v praci a uz jsem poslala dalsi CV ze srandy haha :lol:
Jezi jee ahoj tak jak??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
9.7.08 14:26

jezi no konečně se mezi nás zavítala ;)

katy :lol: to sem zvedava jaka pozice z tebe zas vypadne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
9.7.08 14:26

Holky, tak já před hoďkou přijela z masáže a hned na mě navalili práci :evil: musím do zítra napsat příručku do Hodonína, no děs. Tak budu asi až zítra, pa, hezký odpoledne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
9.7.08 14:34

Medu ty se teda porad masirujes 8O tak papa a moc se neupracuj :wink:
Ppeti no Fluent Czech Speaker :lol: :lol: :lol: :lol: 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
9.7.08 14:35