Inglesina Magnum vs. Roan Marita

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
528
24.8.08 14:05

Inglesina Magnum vs Roan Marita

Dobrý den, mohla byste mi nějaká mamina sdělit Vaše zkušenosti s těmito kočárky? Na první pohled mi oba připadají stejné, jen mi přijde Inglesina známější a více v povědomí maminek. Až donedávna jsem pro ni byla i pevně rozhodnutá, ale pak jsem se v diskuzích dočetla, že si maminky stěžují, že po úpravě na sporťák, je kočárek příliš vysoký a houpá a že v místě pro nožižky miminka je pouze látka bez výplně. Poradíte s výběrem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Inglesina Magnum?

Přidejte zkušenost s Inglesina Magnum
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1652
24.8.08 14:56

Jsem za Inglesinu, je to opravdu dobrý kočárek, nebála bych se jít i do ojeté. Je velký, lehký, stabilní. Jakmile z toho uděláte sporťák…upřímně..je to jen na překlenutí doby než koupíte pořádný golfky…takže tak do 10m až 1roku dítěte. Je to stejné u všech kočárků s hlubokou korbou..dřív nebo později půjdete do golfek takže bych se hlavně dívala na to zda se mi tam ležící mimino vejde v zimě s fusakem, nebo v létě pokud ještě nebude sedět ;-) a jestli kočárek vůbec utlačím ;-). Což Inglesina opravdu splňuje. Z vlastní zkušenosti můžu jen doporučit, řekla bych, že je to ve své kategorii opravdu vychytaný kočár.

Roan bohužel neznám.

Zdenik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JVP
568
24.8.08 21:26

Ahoj, určitě jdi do Inglesiny :wink: , měla jsem ji pro obě děti, pořiď klidně použitou (za novou dáš zbytečně moc a kočárky jsou tak kvalitní, že se neboj ani kočárku třeba po 2 dětech :D ) - na MMB seženeš snadno. Kamarádka měla Roan Marita a nadávala dost… Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
24.8.08 22:23

Určitě hlasuju pro Inglesinu - měli jsme ji prvníhopůl roku - pak sme šli do sportáku… ale ROan bych nebrala - je to velkej a těžkej krám - měla ho sousedka - a hrůza…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
827
24.8.08 22:51
:)

Příspěvek upraven 14.12.11 v 22:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
23.9.08 20:03

děkujeme moc za rady, nakonec jsme koupili „ojetou“ Inglesinu ještě s roční zarukou za poloviční cenu a je krasná a jsme za ni moc rádi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
19.11.12 14:36

Ahoj holky,

řeším stejné dilemma jako zakladatelka před lety. Neumím si pořádně vybrat, pro Rean hovoří to, že má korbičku zvlášť, ale ten sporťák je nehezký, inglesinu jsem na živo neviděla. Chceme pořádný kočárek, aby zvládl terén a byl pohodlný pro miminko. Občas budu jezdit autem, tak párkrát do týdne, ale jinak prochajdy terénem. Poradíte mi?

Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30806
19.11.12 15:32

Já mám ingleisnu, ani ten sporťák mi nevadil - dcera v ní jezdila do 15m, pak už chtěla chodit a na tlačení jednou rukou je ten kočár moc velkej (těžkej ne, ale velkej). Mě bylo naopak sympatický, že to má jednu korbu a že nemusím doma schovávat druhou část kočáru. Roan neznám, viděla jsem ho teda v prodejně a tam se mi zdálo, že ten potah je takový hodně umělý, jinak o něm nic moc nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
19.11.12 15:43

Ahoj,
tak zpětně po těch letech, co jsem tu žádala o radu, tak už můžu sama hodnotit… Jak už jsem tu psala, koupili jsme použitou Inglesinu, je to krásný klasický kočárek, projel všude do úzkého výtahu, po i ze schodů. žádný terén nebyl problém a miminko to necítilo, protože je to skvělý houpák. A dávám za pravdu holkám, co mi tu radily, že je potom potřeba pořídit nějaké dobré golfky. My měli první děcko v prosinci, takže to je jasný, jezdilo se v hlubokém :-) Přes léto, nebo spíš podzim, sme měli golfky a v zimě ve sněhu, nebo břečce už zase s malýma kolečkama neprojedeš, tak jsme zase vytáhli Inglesinu. Ze skládání bych strach neměla, opravdu je to jen pár pohybů- odcvaknout korbičku, povolit rukojet u podvozku a spustit na zem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
19.11.12 15:57

Holky díky, třeba se objeví ještě víc názorů. Měly jste i tu autosedačku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
19.11.12 16:03

Máme Inglesinu, Roan neznám. Používáme stále (dcera 19 měsíců), do města máme golfky. Taky chce vozit kočárek a nemáme problém, hodím madlo úplně dolů a může řídit. :)
Sporťák se mi taky nelíbil, ale neřeším to, používáme ho a jsem ráda, že jsme nemuseli pořizovat další kočár a hlavně to řešit. Jsem spokojená!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
19.11.12 16:05

Autosedačku jsme měli jinou. S miminem jsem kromě výletů, kdy šla do kočáru, jezdila jen na nákupy, takže jsem hodila sedačku na vozík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30806
19.11.12 16:16

@Capelucita my jsme měli i autosedačku s tím isofixem - je to teda drahý, ale k nezaplacení, jen nacvakneš a je to, žádný připoutávání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
19.11.12 16:17

@Capelucita
Nedam dopustit na Maritu, mimo jiné ta hluboká korba sloužila jako cestovní postýlka - buď stojí nebo má funkci kolíbky. Do auta se mi nakládal dobře, je lehký jako třeba Jané a potahové materiály jsou z pořádné kočárkoviny, pevné a odolné.

PS: Inglesina má stejný typ sporťáku. Když se ti nebude líbit jeden, neohromí tě ani druhý. Z vlastní zkušenosti bych vybrala kočár a sporťák řešila, až na něj přijde řada. Naše první jak začala chodit, sporťák striktně odmítla a chodila sama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
19.11.12 16:29

@Háta_x právě i proto se mi líbí ta Roan.

Holky, díky moc všem a těším se na další názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí