Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky,
neznáte někdo značku kočárku Bebetto?Kde se vyrábí?
A nemáte s tímhle kočárkem někdo zkušenosti?
Díky za informace
.
Dobrou noc Lenka.
Máte zkušenost s Bebetto Silvia?
Přidejte zkušenost s Bebetto SilviaAhoj Lejlo,
tento kočárek nemáme, ale jsou polské. http://www.bebetto.cz/
http://www.bebetto.pl/
Vypadají dobře. ![]()
Ahoj Lejlo,
Bebetto máme doma a čeká trpělivě na mimíse ![]()
A brzy se dočká!!!
pa Andrea
Ahoj Lejlo,
zrovna minulý týden jsem viděla jednu kamarádku s Bebettem, mají ho od června a už je docela dost vyšisované. Asi ho i nechávala na zahradě na slunci, ale letos toho slunce přes léto nebylo nijak enormně. Bebetto se mi dost líbilo, ale tímto u mě ztrácí body.Můj tip je nový Travel od Deltimu. Cenově vychází stejně, také má vložnou tašku a tašku na rukověť, je trochu lehčí a lépe se s ním jede. Vyzkoušej sama a porovnej. ![]()
Ahoj, rozhodovala jsem se mezi kocarkem Bebetto a Dorjan cross country. Nakonec zvitezil Dorjan, i kdyz jsou oba kocarky polske narodnosti
Jelikoz je Bebetto na trhu pry teprve od dubna, nechali jsme se zrejme ukecat na osvedcenou znacku Dorjan, ktera je pry na trhu uz delsi dobu - asi lO let. Ale Cross Country je novinka - vylepsena o lita kola s plastovymi stredy atd. ,tak uvidime. Jeste vaham nad barvou. Nevime, zda cekame holcicku ci kluka,tak jsme zamluvili skoricovobezovy, ale pak jsem objevila modrooranzovy, ktery vypada fakt dobre. Tak babo rad.....Kdyby mi chtel nekdo poslat nazor, tak vyber barevnych kombinaci je na www.dorjan.cz. Preji krasny den…
Alisko,
na tvém místě bych volila ten, který se ti líbí víc. Není vůbec divné, když holka jezdí v modrém kočáru, horší by to bylo s klukem v růžové, ale já osobně bych nekoupila růžový kočár ani na holku My jsme jezdili odjakživa s kočáry do modra a pokud se to povede, u dalšího mimka taky nebudu kupovat kočár podle pohlaví. Ale je to jen můj názor… ![]()
Ahoj Sajso,
my právě už tu vložnou tašku nepotřebujeme.Chtěli bysme jen sporťák,protože zatím nám vystačí klasický hluboký kočár.Ale fakt je,že nevím jak dlouho.
Deltim Travel(pravda,ten starší tip)jsme měli pro Marťu,ale bohužel taky vyšisoval a stáčel se nám k jedný straně,takže bych ho ráda prodala a na Terezku si koupila něco novýho ![]()
Takže bloumám a bloumám a nemůžu se rozhodnout
.
Docela jsem uvažovala o Patron Fenix 4,ale ten zase nemá nánožník na zimu.
Ahoj nepřihlášená Lejla
Ahoj Lejlo,
nepochopila jsem to úplně dobře. Co se sporťáku týká, zkus mrknout ještě na X-lander. Ten se mi moc líbí, má pevnou konstrukci a krásně se s ním jede. A nánožník má. Šťastnou volbu! ![]()
Tak už jsem se přihlásila.
Pro našeho staršího jsme koupili Deltim Travel-měli jsme s ním trochu problémy(jak jsem psala o kus výš),takže si na Terezku,která se zatím vozí v hlubokým Neonatu,chci koupit něco jinýho,protože ten Deltim už je „odhoněný“
.
Snad jsem to teď napsala trochu srozumitelně
.
Na X-lander určitě juknu.Díky moc za tipy.
Ahoj Lenka
Bebetto typ joker doporučuju, má plnou výbavu v ceně těch 5 tisíc a nezafukuje do něj, zatím nám nevybledl. Pozor, do terénu mi vyhovuje, jinak je dost nemotorný a těžký, do auta ne moc vhodný. Pozor, špatně se s ním jede se sedačkou otočenou čelem do směru jízdy. Mně osobně náramně vyhovuje, ale na trojkombinaci peg perego, kterou mi mezitím dojezdila sestra, vzpomínám se slzou v oku
Tak moje kamarádka má Bebetto tiger, zkoušela jsem s ním jet, ale je příšerně těžký. Ona je spokojená, protože má velkého psa, tak potřebovala bytelný kočár.
Ahoj,Tak my máme Bebetto tiger červený a hodně se nám osvědčil. Někdo tu psal že je těžký,s tím bych si dovolila nesouhlasit. Je cca o 2-3 kg lehčí než Tako.A kočár,který váží méně než 15 kg mi nepříjde dostatečně stabilní po přestavbě na sporták v kombinaci s neposedným dítkem.
Jezdí se s ním super,hlavně ted v té sněhvé nadílce ocenuji ty jeho velké nafukovací kola,dostaneme se všude. Taky je celkem velký a prostororný pro fusak.
lenulajs
Ahoj maminky,
uvažuji o koupi Bebetto Tiger, (rozhoduji se mezi Bebetto a Dorjan Country Cross) a ráda bych se vás, které Bebetto už máte, jestli s ním máte jen dobré zkušenosti nebo se u něj objevují nějaké vady?
Nevíte někdo, jaký je rozdíl mezi Bebetto Joker a Tiger?
Zatím jsem našla jen rozdíl v ceně a designu, ale přece tam musí být i něco jiného…
Doporučili byste mi Tigera? Je to dobrá koupě?
Kupovali jste v kamenném obchodě nebo na netu? Jak potom s případnou reklamací?
Pokud máte taky zkušenosti s Dorjanem, budu ráda za každou radu .
Díky.
O Dorjanu se toho napsalo už spousta-někdo chválí, někdo si stěžuje ![]()
Máme ho doma a drandíme a stěžovat si nemůžu. Má pár nedostatků, ale ty se dají skousnout a kdo zaručí, že kočár za 20 tisíc bude bez chybičky…? Trochu stáčí doprava, ale jde to perfektně vyrovnat-teda mě to jdem bez problémů a prý stačí rovnoměrně nafouknout kolečka a je pravda, že když se někdy najede na opravdu velký hrbol nebo když s ním sama drncáš ze schodů, tak sama klapne brzda. Jinak je moc fajn a poznávám to už teď, kdy prochází zatěžkávací zkouškou ![]()
Sumasumárum-jsem spokojená a do terénu je perfektní /určitě ale zakoupíme na léto i lehčí golfky do města, ale na vycházky zůstáváme u Dorjanu/
Klára
ahoj, ja mam zkusenost s Dorjan Danny sport, takze neodpovidam na dotaz, ale aspon prispevek. Jezdi rok a to kazdodenne a hodne a zatim spokojenost, ale pravda ze pred tydnem jsem poridila mensi sportacek na cesty autem. Holky sledujte i delku kocarku, tenhle je fakt dlouhy a nase mala dlouha princezna je v roce od jednoho konce k druhemu. Nekterym maminam se do kocarku nevesly pulrocni deti, tak na to pozor at na zimu ma mimi v cem jezdit. Vladka