Máte zkušenosti s kupováním kočárků v Polsku?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
384
9.9.05 17:00

kočárky

Ahoj holky,chtěla jsem se zeptat jestli nemáte některá z vás zkušenosti s kupováním kočárků v Polsku(cena a kvalita).Děkuji moc,mějte se všechny krásně.Paulinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8276
9.9.05 17:32

Ahoj, my koupili kočárek v Polsku, ale kvalitu teprve vyzkoušíme 8)
Stál 4300,– je to trojkombinace, moc se nám líbila barvička (světle šedá +zářivá modrá až tyrkysová)…taková originální.
Má přehaz. rukujeť, větrací otvory.
No uvidíme v praxi, jak budeme spokojeni.
Ale znám několik lidí, co mají a měli kočárky z Polska a neměli s ním žádný problém. Samozřejmě může nastat problém, ale to riziko je i u kočárků koupených tady. Každopádně i náš kočárek má záruční list, takže by se pak muselo reklamovat.
Chce to jen při koupi pořádně vyzkoušet, aby se ti dobře řídil, ovládal, jak je těžký apod. Šťastný kup :lol:
Alenka, 40.tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8276
9.9.05 17:48

Ještě jednou já, našla jsem pro kouknutí náš kočárek (v jiné barvě) na stránkách českého prodejce za podstatně vyšší cenu (6290,–), abys věděla, jaké kočárky se tam např. prodávají :wink:
 www.veronika7.cz/index.php?…

Jinak se tam nejvíc prodává Tako (na ně můžeš kouknout na internetu i hodně jsou v obchodech), které vyjde samozřejmě levněji než koupené v Čechách. Deltim je taky polský výrobce, ale ten spíš koupíš v Polsku v obchodě než na tržnici.
Co my jsme tak viděli, tak nejdražší kočárky v Polsku byly za 6000,– (čtyřkombinace), všechny se prodávaly včetně tašky na rukojeť a vložné tažky na malé mimi, některé třeba i s pláštěnkou nebo se síťkou proti hmyzu. Určitě se to vyplatí :) , jen nekápnout na vadnej kus :? . Ale to už je riziko.
Pohodové nákupy :wink:
 Alenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
980
9.9.05 18:32

Ahoj Paulinko.
Kočárek sice ještě nemáme ale jsem rozhodnutá pro klasický hluboký.Mimi se nám narodí v prosinci tak jsem si vyhlídla od Roanu Cortinu.Je to taky polský výrobce.Kočárek budeme kupovat v Olomouci a stojí tam 5 400Kč.Jo a je to tříkombinace a váží myslím 15Kg.Majitel obchůdku si je sám jezdí do Polska kupovat tak to za ty peníze koupíme tady u nás.Mají opravdu velký výběr barev tak by si vybral snad opravdu každý.Jinak jsem si v Polsku koupila už pár oblečků a pro zbytek výbavičky se tak ještě na podzim chystáme.
Věřím že rozbít se může i kočárek za 15 nebo 20 tis. a to by mě mrzelo daleko víc(i kdyby jsem na něj měli).

MartinaK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
9.9.05 20:15

Ahooj nedá mi to nereagovat.Máme také polský kočárek,ale jako jediný polský je atestovaný.Ten kočárek Bambi první co tu někdo psal má kamarádka holka má rok a půl a rozviklaný je až hrůza.My vozíme 3 měsíc ve Firkonu typ Vector a sme velmi spokojení.A nejsem to jen já kdo má Firkona,že je spokojen.Možná má pro někoho mínus nepřehazovací rukojet a skládá se zvlášt podvozek a zvlášt korba,ale toto je věc názoru.Mne vyhovuje,ale mají i jiné typy.Já na něj nedám dopustit a má dlouhou ložnou plochu 92cm,což bambi ani tako nemají a bacha Tako je dost těžký má cca 19kg.Tak to by bylo vše zkusím hodit odkaz kde mužeš juknout na Firkon.

http://www.juniorek.com.pl/…ducts_id/104

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
980
9.9.05 20:41

Na Firkony jsem se taky dívala a prodavačka nám i přímo Vector předváděla a opravdu se nám líbil.Já už se ale těším na náš klasický hluboký.
Pokud se někdo chce mrknout tak na této stránce je Firkonů více:

http://www.kocarky.nakupujeme.cz/

A tady jsou zase Roany:

http://www.kocarky.info/sortiment.htm

MartinaK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
9.9.05 20:55

Vím,že se z Polska vozí Tako.U nás stojí kolem 8000,– a tam kolem 4000,–.
 Dana

• Citovat
  • Upravit
1723
10.9.05 08:09

Ahojky,tak ohledně polských kočárků- záleží do jakého počasí ho taky kupuješ a musíš počítat s větší údržbou, v zimě jim prej totiž více rezavějí kolečka a podvozky a navíc opravdu se hodně brzo rozvržou takže pokud bude stačit promazat- tak pak to bude super.Jinak s kočárky nejsou maminy moc spokojené a být tebou pokud se rozhodneš pro Roan, tak ho koupit tady- nabízejí jich též velké barevné množství a navíc když se ti s ním něco stane, tak ho máš kde vrátit + ti ev. na dobu reklamace půjčí náhradní kočárek:-)) Jinak prej jsou i kvalitové rozdíly mezi koupenými na tržnici a pak tady u nás v krámu- na dovoz dávají asi kvalitnější, se kterými jsou pak i maminy spokojené. Na Tako hodně nadávají, ale ty Roany kupované tady prý nejsou tak špatné, nemohu posoudit, my jsme do Polského kočárku nešli- byli jsme se tam podívat, abychom si udělali představu, ale už na tom tržišti ty kočárky tak divně jezdili a navíc jsou poměrně dost těžké:-(( Nakonec jsme koupili rakouský koučárek Knorr Nanny 4- přední dvě kolečka blíž u sebe, moc se nám líbil a je to kombinace s vložnou taškou:-)
Jo ještě látek na kočárek- tak na to taky pozor existují totiž dvě verze výroby kočárků tedy alespoň u těch Knorů nám to paní říkala, letní a zimní, na letní se musí dávat častěji i za mrholení pláštěnka a u těch zimních je to v pohodě- jsou dělané z hodně kvalitních materiálů, které jsou vůči nepřízni počasí odolné a hlavně pak ani k mimču neprofoukne žádný studený vzduch:-)
Myslím si, že nejdůležitější je si sednout a napsat si, co přesně od kočárku chci a pak podle toho jít do prodejny. My měli pár zá:,–(ních podmínek- hlavní, aby se kočárek lehce skládal, vešel se nám do kufru auta aniž by se museli odmontovávat kolečka(protože to by v zimě snad ani nešlo, člověk by byl jako prasátko) no a poslední, aby to byl kombinovaný kočárek snadno ovladatelný a byla z něj hlavně hezká sedačka, protože v hlubokém se vozí 5-6 měsíců a pak už se může dítko polohovat a navíc se chce i koukat. Tady ještě jedna rada, vyšší kočárky mají menší stabilitu co se týče pak při předělání na sporťáky, takhle jsem si vyhlídla Inglesinu Magnum a pak jsem přímo na nějakých stránkách četla, že jako hluboký super, ale jako sporťák trošku nebezpečnější pro divoké dětičky.
Tip pro mamči, které chtějí investovat trošku více jen do hlubokého kočárku, nejvychytanější jsou Peg Perego-úžasné, vyberete si podvozek a ta vanička pro mimčo, to maj tak vymakaný, ale je to jen takový ten klasický hluboký(pak se dá dokoupit sedačka, ale to už není hezký).
Hmm tak tolik moje poznatky z nakupování našeho kočárku:-))
Pa H+L 39tt:-))

""http://bd.lilypie.com/ndqDp2/.png:http://bd.lilypie.com/ndqDp2/.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
11.9.05 00:08

My máme loňský model TAKa a rozhodně na něj „hodně nenadáváme“; je veliký, pohodlný (sedmiměsíční dítě se v něm ještě pořád natáhne a rozvalí), se skvělým odpružením, pracím potahem, uvnitř byla taška na nošení miminka (mínus: nedá se z ní odepnout vrchní díl, musí se jen zahrnovat dospod), se zábranou proti sněhu/větru, další kapsičky na boudě (+ pláštěnka) a síťka pro teplé počasí, otvírací části střechy, prostorná docela hezká taška (mínus: strašně špatně se rozepíná a zapíná, je to na olivku), nákupní košík (hrozně moc uveze, ale relativně špatně se do něho leze), přehazovací a polohovací rukojetí (na té bych trvala už u jakékokoli kočárku vždycyky!), třípolohovým sedadlem s bezpečnostním vázáním, brzdami na přední i zadní nápravě (tak to je slabina kočárku. Brzdy jsou na plastové tyči a ta je ne pokaždé při odbrždění dokáže vycvaknout z obou ozubených koleček vedle kol, takže je to tu a tam potřeba udělat ručně.)
Jinak je to dle našich zkušeností skvělý kočárek do terénu (nebo pro řidičky aut), ale do města a MHD bych šla do něčeho lehčího: je přece jen zatracený rozdíl, rvu-li do tramvaje devatenáct kilo kočárku, nebo sedm…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
11.9.05 10:11

Ahoj, já mám skúsenosti s kočíkom z Polska a môžem povedať že to bol kolotoč nervou… Kočík som dostala od rodičov ale ale neskutočne som sa ten kočík hnevala. To že po pár použitiach začal hlasne vrzgať… budiš… ale že asi po 2 mesiacoch sa ulomil "záves " kočika na podvozku a nedal sa opraviť… no hrôza. Vlastńe som bola rada že sa pokazil, aspoň som mala dôvod ho vyhodiť a kúpiť kočík s certifikátom u nás doma. A to sa nemohli na mňa už ani naši uraziť… Takže radšej zaplať viac a prihliadaj radšej na kvalitu, ako na cenu. ahoj Ria.

• Citovat
  • Upravit
3
24.8.18 14:28

Zdravím všechny mam takovy dotaz. Nas maly ma 2 mesice a 7kg a bohužel nastal nam problém, ze mame kocarek jen do 9kg hmotnosti a nevim jak to dal resit. Jestli ho dat uz pak do golface. Nevim jestli existuje nejaka podlozka do golface pod hlavicku aby v nem neletal jak hadrovy panacek. Prosim o radu

Příspěvek upraven 24.08.18 v 16:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1935
24.8.18 14:47
@Nika2206 píše:
Zdravím všechny mam takovy dotaz. Nas maly ma 2 mesice a 7kg a bohužel nastal nam problém, ze mame kocarek jen do 9kg hmotnosti a nevim jak to dal resit. Jestli ho dat uz pak do golface.Nevim jestli existuje nejaka podlozka do golface pod hlavicku aby v nem neletal jak hadrovy panacek. Prosim o radu

Tak pokud nebude sám stabilně sedět, tak do golfáče určitě ne. Spíš se podívej po bazarech a hledej kočárek s vyšší nosností. :)

2 měsíce je strašně malinký a sedět by měl až kolem 8. měsíce, ale spíš později. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
24.8.18 19:17

Diky moc za radu takze rikas, nic zadna podlozka do golface neexistuje? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.9.18 19:52

Holky mate nekdo baby merc faster 3 style ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
2.1.19 15:07

Holky chtěla jsem se zeptat jestly se vyplatí koupit kočárek trojkombinace anebo jen hluboký a pokud jdou dokoupit k tomu na zacvaknuti na autosedačku? A jak dlouho vaše mimča vydrželi v té hluboké korbičce než jste je dali do sportovního kočárku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí