Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@MisulkaP já třeba naší trojkombinaci miluju už se těším až zase vytáhnu korbu na druhé (snad už během 14 dní)
Samostatný sporťák jsem kupovala až někdy v synových 18m a to jen kvůli druhému těhotenství a aby se nám vešel do našeho pidi výtahu ![]()
Jinak syn do sporťáku šel někdy na přelomu 5-6 měsíce
ale on v korbě řval a sporťák mám jde do úplného lehu, takže jsem neviděla důvod proč ho trápit v korbě ![]()
@MisulkaP já bych koupila hluboký z ruky a investovala do kvalitního sporťáku. Já osobně hluboký používala 6 měsíců, pak šel malý do lehu do sporťáku. Kdybychom koupili dobrý sporťák a hluboký z ruky, ušetřili bychom dost peněz. A k většině kočárků se dneska dají dokoupit adaptéry na ty nejlepší autosedačky. Já jsem to třeba neměla, ani bych to nevyužila.
@MisulkaP u prvního jsem kupovala trojkombinaci ale pak jsem stejne kupovala jiny sportak takze u druheho uz bych koupila jen hlubokou korbu + tu autosedacku aby sla pripevnit..takze za me takhle ale znam hodne lidi co pouziva sportak z trojkombinace ..
Kombinace už bych nekupovala, kdyz jsme meli dat sportak, tak to byl des a koupili jsme jiny, samostatny sportak a super.
Syn se vozil do devíti měsíců v hlubokém z trojkombinace. Kdybych měla volit dnes, koupím kočár zas, ale jinde autosedačku. Jezdilo se mi s ním hezkdy. Jestli jsi ale ve vsi, investovala bych do pořádného sporťáku a hluboký bych koupila od známé maminky klidně použitý.