Nový koš na pleny Sangenic

Hanka1
26.11.05 22:14

Nový koš na pleny Sangenic

Včera jsem ho videla v Puntanele a zaujala me zmena oproti puvodnimu starsimu zlutemu modelu a to, ze vymenne kazety s pytliky jsou ve dvou druzich - jedna do cca 4 mesicu pro mlikove deti a dalsi pro prikrmovane deti.
My meli tento kos a nemohla jsem si ho vynachvalit a po „odplinkovani“ jsem ho prodala kamaradce, ktera mi malem utrhla ruce :lol:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
26.11.05 23:29

Ahojky, já koš měla taky a za měsíc jsem ho prodávala dál - nějak mi to nevyhovovalo.

• Citovat
  • Upravit
613
27.11.05 01:09

Já ho teda mám a kdyby ne, tak se taky nic neděje. Ten kruhovej mechanismus se tváří, že zabalí každou plínu zvlášť, což by i byla pravda, jenomže když je koš plnej a já ho vyndám, tak se to začne roztáčet, plíny se sesypou dohromady a já mám v ruce poloprázdnej pytel. Tak to tam teď prostě házim jen tak a ušetřim minimálně půlku toho igelitu. Jo a stejně musim brát nůžky, protože tim kolečkem můžu točit do alelujá a stejně se to pořádně neuřízne. Takže kolem a kolem, je to zázrak za všechny prachy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1817
27.11.05 08:42

Tento kos jsem si poridila taky, tak me moc zajimaji reakce. Ja ho porizovala na doporuceni me kamaradky, tak doufam, ze se s nim naucim zachazet a nebude to k nicemu! Hodlame ho pouzivat jen „nahore v patre“ v loznici (tzn. pri nocnim prebalovani), abych nemusela s kazdou plinou do kose v kuchyni (tam vynasime kos kazdy den, takze v tom nevidim problem).
To jsem teda fakt zvedava, jak bude fungovat! Manzel ho teda uz zkousel - on je vic technicky typ :) a zatim to fungovalo (i s řezačkou)… ale kdo vi, jak to bude za normalniho provozu - kdyztak dam vedet v dubnu :)

Budu ale rada za kazdou informaci - aspon clovek vi co a jak.

Marka + Marketka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
27.11.05 09:37

Jo tak ja si ho nemohla vynachvalit, mela jsem ho v loznici vedle prebalovaku a je fakt, ze jsem s kazdou plinkou nemusela litat do kuchyne do kose. A i ty pokadeny pliny po prikrmech a ze to teda nekdy byla fakt sila, tak vubec nesmrdely…
Mne teda vyhovoval maximalne a na druhe dite si ho porizuju hned (ted jsem ho mela cca od 8 mesicu a litovala jsem, ze ho nemam driv)

• Citovat
  • Upravit
1817
27.11.05 10:07

Hanko, to jsem rada, trosku jsi me uklidnila… nebyla to zrovna lacina zalezitost a tak jsem trosku na vazkach, zda jeho porizeni bylo nutne. Navic se musi dokupovat ty naplne… Ale po precteni tveho prispevku jsem zase optimistka :)

Dik.
Marka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
27.11.05 11:12

Marko, ja myslim ze budes spokojena a pokud ne tak ho muzes vzdycky prodat, pokud vim je o ne z druhe ruky porad dost velky zajem. Podle mne je to dost prakticka a pohodlna vec.

• Citovat
  • Upravit
7708
17.1.06 20:13

Já jsem ho koupila od jedné paní použitý,ale je jak nový.jsem moc spokojená.Pak ho chci schovat na druhý dítko.Je fakt že se mi poprvní ty „buřtíky“ taky rozmotaly,než jsem přišla na to jak to motat.Navíc jsem ho koupila za úžasnou,čtvrtinovou cenu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
2.2.06 10:32

my cekame mimiska v breznu a tenhle kos jsem si koupila na podivej.cz . kde ho meli nejlevnejsi. Na prvni miminko se moc tesim a kupuju jen novy veci. Je tam navod, tak s tim snad nebudou problemy. A vypada i hezky, takze nam ani nebude hyzdit byt.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
2.2.06 10:46

… nepřihlášená Beruna :D Já ten koš mám od narození prcka a fakt super, docela mě překvapuje, že s obsluhou má někdo problém… opravdu je to hooodně jednoduchý :D
 Beruna

• Citovat
  • Upravit
520
15.2.06 18:25

Taky o něm přemýšlím, zdálo se mi to jako zbytečná investice navíc není nejlevnější, ale je fakt, že v noci lítat s plínkou do kuchyně se mi chtít nebude. Takže po přečtení vašich zkušenosti do něj asi půjdu. Zahlídla jsem ho už v několika inzerátech už použitý, ale taky čekám první mimi a snažím se mít všechno nové :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
15.2.06 18:33

No mne se to puvodne taky zdalo jako zbytecne drahe a na nic. Poridila jsem ho z druhe ruky, kdyz bylo prckovi 7 mesicu. A pak jsem litovala, ze jsem ho nemela od narozeni. Je to fakt docela uzitecna a prakticka vec.
 Hanka

• Citovat
  • Upravit
520
15.2.06 18:47

No tak jste mě asi přemluvily :D :D :D navíc jsem si uvědomila, že bych s plínkou v noci nešla jen do kuchyně, ale do garáže, která je studená i v létě, kde máme nádoby na odpad.
Viděla jsem ten koš někde i od jiného výrobce, ale mě už ty názvy do hlavy nelezou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520
15.2.06 18:49

No tak jste mě asi přemluvily :D :D :D navíc jsem si uvědomila, že bych s plínkou v noci nešla jen do kuchyně, ale do garáže, která je studená i v létě, kde máme nádoby na odpad.
Viděla jsem ten koš někde i od jiného výrobce, ale mě už ty názvy do hlavy nelezou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
15.2.06 19:58

Ja mela a znam akorat ten Sangenic. On driv byl zluty. Ted je nejaky vylepseny a tusim, ze je bily. Taky do toho noveho jsou dva druhy naplni - jedna pro mlikove krmeny deti a druha pro prikrmovany deti. Je fakt, ze bobky po prikrmech oproti mliku byla docela sila, presto pres kos proste nesmrdely. Hanka

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure