Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Holky,
kočárek od Bohemia Patronu nemáte některá? V dílčích kočárkových diskusích jsem četla docela pozitivní reference, ale bylo jich málo - kočárek asi není moc rozšířený.
Jestli ho některá máte, prosím a podělení se se zkušenostmi. Moc díky,
Bebet
Máte zkušenost s Patron Bohemia Fenix F4?
Přidejte zkušenost s Patron Bohemia Fe...Holky,
to ho fakt žádná nemáte? Já myslela, že jsou rozšířenější.
Bebet
Ahoj Babet!
Kočárek má kámoška a byla s ním spokojená. Patří mezi levnější kočárky je kvalitou srovantelný s Roanem a Deltimem.
Mě by na něm vadilo, že má hůře dostupný dolní ukládací prostor - pokud je používaný jako hluboký. Já hodně nakupuju s kočárkem.
Záleží, jaké máš na kočárek nároky.
Alice
Ahoj,
myslím, že už tu na něj nějaké diskuze byly. Já ho mám a jsem s ním moc spokojená. Lehký, přehazovací rukojeť, prostorný…
Můžu jen doporučit.
Ahojky! Také mám Bohemia Patron Athos a obrovská spokojenost.Už ho zatěžuju 5 měsíců a to i vtěžkém terénu(polní a lesní cesty) a super.Jak píše výše Alice,tak si nemyslím,že patří mezi levnější
,stojí komplet hluboký s taškou a pláš. ke 12000,–. já ale získala menší slevu za objednávku přes net a slevu z těhu průkazky.Lehce se skládá do auta ,váží jen 14kg,fakt paráda. Jen snad pokud nejsi z rodiného domku,pozor na rozkol kol do výtahu či vchodu do paneláku.Ten je širší
.
Aha,teď jsem se dočetla na jejich str.,že mají výprodej loňské kolekce ![]()
Jej,
zapomněla jsem napsat to hlavní, mám Apollon Alux.
S těmi výtahy bacha, u nás v paneláku v pohodě vejdeme, u tchýně na první pohled stejný výtah, ale dveře nejdou otevřít úplně do široka a tam se nevlezem. Je třeba pořádně proměřit !!!
ahoj, já ho mám a jsem moc spokojená. Je lehký (12,5 kg se vším všudy) a hodně prostorný (do tašky se mi vešlo pohodlně 9ti měsíční dítě i s fusakem). Navíc Patron je prý jediný skutečně český výrobce kočárků (ostatní jen montují dovezené komponenty). Malá mi první půlrok nespala jinde než v kočárku, takže jsme bez ohledu na počasí bývali venku alespoň 6 hodin, dost jsem ho i přetěžovali nákupy a zatím žádná závada (klep klep). Košík se mi zdá normálně přístupný, záleží na tom, jak si ho připneš. Ale opravdu má širší kola - do některých výtahů jsem se s ním nevešla. Doporučuju zajít na brněnský veletrh Pro baby, Patron tam má vždy velkou kolekci a vystavené kočárky prodává s 40% slevou. Ale bývají rychle zadány (prý během pár hodin).
Přeju šťastnou volbu,
Petra
na netu se dá sehnat komplet do 10tis. letos jsou podvozky zúžené na 63cm a nějaká drobná vylepšení,v ceně je u některých typů víc věcí,Akorát se mi tedy nelbila poznámka že je kvalita srovnatelná s Deltimem
to je totiž strašnej šmejd:(Myslela jsem že Patrony jsou lepší,aspoň o trošičku ![]()
Holky, díky za zkušenosti.
Taky mě zarazilo to přirovnání k Deltimu - ty jsou prý docela poruchové. Patron by měl mít údajně všechna plus (prostorný, lehký, nešisuje, nestojí 20 tis.), a navíc prý nic moc poruchový.
Fenix 4 od Patronu nikdo z vás nemá? Já mám pocit, že je to to stejné jako trojkombinace, jen se na něj dá na:,–(it autosedačka. A nebo se hrozně mýlím…???
Bebet
patron nemám, mám Deltim,. malý váží v roce 12 kg, je pěkný cvalda a kočárek zcela bez poruchy, užíváme ho od 2 měsíců věku a to i v mírně lesním terénu na dovolené, zcela Ok. Navíc kočárek váží jen 12,5 kg. jediná vada- hůře přístupný košík při pozici vleže.
(kamarádky mají i Deltim i patron a jsou spokojené )
Ahoj,
já mám Fenix F4 a zatím plná spokojenost (tj. 10 měsíců používání v terénu). Lehký, skladný, stabilní (pozor má širší rozchod kol, takže poměrně běžné dveře 60 jsou mi zapovězené). Jako sporťák mi přijde bezkonkurenční. Využívám i dvojí nastavení odpružení. Kdybych si znovu měla kupovat kočárek, znova si vyberu Patrona.
Taky mě zaráží srovnání s Deltimem, já bych Patrona pasovala o třídu výš (co se týče kvality).
Katka
Já mám Patron už 2 roky a jsem s ním maximálnš spokojená, po mých referencích si ho koupila i kámoška a taky si ho nemůže vynachválit.
KatM, vozila jsi ve Fénixu i miminko po narození ve vložné tažce nebo ho používáš jako sporťák na větší dítko? Používáš ho i s přicvaknutou autosedačkou? Jak to vypadá?
Jsem ráda, že kočárek chválíte. Mám zálusk na novou kolekci, která má užší podvozek, tak jsem zvědavá.
Bebet
ahoj Bebet,
taky mám Apolon Alux a jsem moc spokojená.
Je prostorný, Luky i když jsou mrazy a je navlečený a navíc ve fusaku,někdy ještě navíc s dekou se mi nezdá tak stisknutý jako tzřeba u kamarádky , která má deltim ,a navíc je delší než některé kočárky.
Akorát jednou jsme píchli gumu,to samozřejmě není výrobní chyba.
Reklamovali jsme jednou a úspěšně, loni nám prasklo to ikýnko na boudičce / bylo to v zimě ty přechody teplo-zima a manipulace s bouidičkou /, reklamace vyřízená do 14 dnů a v pohodě.