nekojené mimi nechce pít

443
14.5.06 22:05

nekojené mimi nechce pít

Moje 6,5 měsíční holčička nechce pít nic jiného, než Sunar. Byla kojená jen částečně, takže z lahvičky pít umí krásně, poslední měsíc jí kojím už velmi málo, ted už jen asi 1× denně. Před necelým měsícem jsem jí začala přikrmovat- v poledne zeleninový nebo masozeleninový příkrm a k večeři nemléčnou kaši Sinlac. Kromě toho však nechce VUBEC nic pít, ani lahvičkou, ani lžičkou. Dávala jsem jí kojovodu, pak oslazenou kojovodu, bylinkový čaj, ovocný čaj, granulovaný čaj, dokonce i jablečnou šťávičku. A furt nic nechce.
Pokud jste měla některá podobný problém, poraďte mi.
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9867
14.5.06 23:02

Bibo, vydrz!!!! Boj o piti trva dlouho, ale pokud vytrvas tak zvitezis! Neustale nabizej, kazdy mililitr, ktery miminko vypije je tvuj krucek k vitezstvi!
 L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
980
15.5.06 00:09

Ahoj Bibo.Já jsem Tadeáška kojila do 3,5měsíce teď už je 2 měsíce na Nutrilonu a s pitím máme taky boj.Kojo vodu do něj dostanu jen po lžičkách a to stejně většina skončí na bryndáku.Žádný čajíček nechtěl tak jsem mu začala dávat do kojo vody pár lžiček meruňkové přesnídávky(ta se může od 4.měsíců) a sosá spokojeně.

Martina a Tadeášek 5,5m ze Zimňátek 05/06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2773
15.5.06 07:42

Ahojky, určitě se to zlepší, vytvej. Já to řešila zpočátku tak, že jsem ředila příkrmy a i do UM jsem dávala o něco víc vody, než je předpis. Teď už Fanda vypije bez problémů až čtvrt litru nesladkého čaje za den.
Pokud je ale mimi spokojené, dost čůrá a nemá propadlou fontanelku, buď v pohodě. Však ona se rozpije!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jaa
1150
15.5.06 08:20

Ahojky Bibo:O)
My jsme na tom byly úplně stejně, nabízela jsem Sáře všechno možné a nic, maximálně si cucla a vypustila to z pusy :roll: Nakonec jsem objevila jediný nápoj, který jí zachutnal a to bylo od Hami šťáva z meruňky, mrkve a myslím, že tam bylo ještě jablko. Ředila jsem to vodou, půl na půl. Tím jsme začaly, v počátcích nechtěla o ničem jiném ani slyšet a i téhle šťávičky jsem do ní nacpala tak max. 100ml denně. Ale vydržela jsem a dneska už pije docela v pohodě, teda musím pořád kupovat šťávičky, ale chutnají jí už i jiné příchutě a vypije tak 500-600ml za den (ředěné vodou)+500ml UM :D
Takže vydrž, zkoušej a neboj, ono to přijde :lol:
Papa a přeju hodně úspěchů:O)
 Jaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1723
15.5.06 08:53

A co zkusit od Hippu mrkvovou šťávičku- je maličko doslazená, takže výborná a trošku ji přiředit,tím jsme ho ošálili my, chuť mrkvičky už znal a od té doby jsme přešli na šťávičky ovocné, kojo vodu nechce, a čajíky taky ne ani granul ani v sáčku.
Ale i tak na to jak jsme bojovali teď bumbá krásně:-)
Držím palečky Hana a Lukajda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ha
514
15.5.06 08:55

Ahoj Bibo,
jediné, co malá pije (pijem tak měsíc) je ředěný ovocný příkrm, u nás je to hlavně o švestce, meruňce a tak. Čaj nechtěla, kojo vodu taky ne,takže jsem došla k tomuhle.
Nyní bez problémů - pije i 250 ml celkově za den.

Pa, Ha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
981
15.5.06 12:39

Ahoj,
dávám sunar od měsíce a půl a tak jsme měly te samý problém. Vyřešila jsem to tak, že když měla Natálka hlad, tak jsem ji před tím, než jsemji dala sunar, dala do pusy lahvičku s feniklovým čajem. Tak začal pít. Ze začátku to bylo, protože si myslela, žeje to jídlo, tak jsem ji musela párkrát odtrhnout. Ale teď mi pije bez problému i mimo krmení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí