Pomoc s vyplněním krátkého dotazníku k mé bakalářské práci
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
-bakalářská práce
Zdravím,
Vím, že to tu úplně nepatří, ale potřebovala bych pomoci s vyplněním krátkého dotazníku k mé bakalářské práci, která se zabývá vnímáním českých módních značek u generací Y a Z.
Vyplnění zabere přibližně 3–5 minut a dotazník je zcela anonymní.
Předem moc děkuji za váš čas a pomoc 🙏
Odkaz zde: https://docs.google.com/…4cA/viewform?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Kvalita českých/globálních značek - to se přece nedá hodnotit jako celek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Catalina123 píše: Více
Co chceš od ubožáka, který nějakým omylem odmaturoval a studuje VŠ.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moc nechápu. Jednou je u českých značek důležitá podpora české výroby a pak se mrskne jako česká značka Baťa, který má všechno vyráběný v Číně a Bangladéši. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mas to tam. Na bakalarku zvlastni dotaznik, ale to necht posoudi oponent.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To bude zase veledílo. Nedivím se, že hodnota vysokoškolského studia v určitých oborech se blíží nule.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chápu, že dotazník by neměl být příliš obsáhlý, ale určitě by se dal ještě rozšířit - pro získání dalších dat. Někde jsou otázky velmi obecné, chybí mi tam ta “střeva”, se kterými by se pak dalo dále pracovat v rámci diskuze/hypotez.
Každopádně vyplněno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dotazník jede naprosto po povrchu, nemůže mít vypovídající statistickou hodnotu. Tak například chybí definice, co jsou globální světomé značky. Ty mohou být od naprostých hadrů HM až po top značky zastřešenými LVMH nebo impérium Kerring ( pokud to zakladatelce vůbec něco říká).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jako vyplnila jsem to, ale musím se podělit o nedávný zážitek - u Bati jsem chtěla koupit koženou peněženku jako dárek. Jediná česká tam nebyla - samé Made in India, Made in China.. pro český výrobek jsem musela k malému no name prodejci. Smutné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cenarius píše: Více
teď jsem to napsala, aniž bych četla tvou totožnou zkušenost. To je smutné, co??? K Baťovi jdeš pro zaručeně český produkt, a ono prd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@teroonka píše: Více
Ale u vietnamce ve večerce pravou českou koženou měli ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@teroonka píše: Více
Bata je typický řetězec - vyrobit co nejlevněji. V ČR je drahá pracovní síla, to masy neocení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucy75 píše: Více
Ne, nad 45let lidé nejsou, to jsou jen obsahy uren ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit