Doučování ČJ - kolik byste si řekli za hodinu?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Aspoň 800 Kč / 60 min.
Upřímně odvody ti udělají hodně.
200 Kč je výsměch.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@FraDeu píše: Více
jaký odvody? ona má 200 čistá ruka… 800 za hodinu? tak to nejspíš o tu Ukrajinku přijde a nebude mít nic. Za studentku mi to přijde teda dost, tolik neplatím ani u profesora s xlety praxe…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
a ty to někde uvádíš? nebo to máš na „černo“? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
Mne to přijde málo, ale záleží, zda by dala víc.
Za přípravu na PZ matematiku, platíme studentovi gymnázia 350,– Kč / 60 minut.
A to je dcera samostatná jednotka, spis opakuji, připomínají, shrnuji, ze by ji neco opravdu učil to ani ne. Ale taky se občas stane, že něčemu nerozumí, tak ji to vysvětli znovu a lip.
Jde o Moravu.
- Citovat
- Upravit
@lucynka25 píše: Více
I tak málo. Dej si naucim.cz - tam čeština pro cizince, třeba Praha, od 550 - 1.000 Kč úplně v pohodě. Otázkou je, v kterém kraji slečna učí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@FraDeu píše: Více
jenze to jsou icari, navic plati odmenu provozovateli.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsi studentka, vzdělání na to zatím ukončené nemáš a učíš dítě na 1. Stupni. Zvedla bych to maximálně na 300… Je otázkou, jestli ti to dají a pokud ano, tak jestli nebudou chtít doklad…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já platím našemu klukovi na AJ 250 Kč za hodinu a to jen po známosti. 200 Kč je málo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, doučuju český jazyk Ukrajinku na prvním stupni. Jsem studentkou pedagogické fakulty se zaměřením na český jazyk a tento rok mě čekají státnice na bakaláře. Za doučování si říkám 200 Kč za 60 minut, ale už mi několik lidí řeklo, že bych si měla brát víc v dnešní době. Co si myslíte?